Erste & Pederische Bank d.d.

Ova neizrecivo glupa banka očito ima radikalno homoseksualno rukovodstvo.

Zašto glupa? Gurati sustavno homoseksualnu erotiku u svojim reklamama u jednoj pretežito katoličkoj zemlji (koja se referendumom izjasnila za tradicionalne vrijednosti predaka svih nas, pa i ovih danas najliberalnijih) – ja to zovem glupim poslovnim potezom. Zar se zaista misle profilirati na tržištu samo za gay populaciju? Sretno im bilo na broju klijenata, hvala Bogu.

U suštini austrijska, ova banka zna što Hrvatima treba, pa poručuju „Hrvatska treba ljude koji vjeruju u sebe“. Baš kao što njihova omiljena Conchita Wurst vjeruje da je žensko – te je svi ostali moraju podupirati. Nekada bi ju to isto (zdravo) društvo poduprlo tako da sirotom Thomasu Neuwirth-u osigura hranu i smještaj u specijaliziranoj ustanovi.

Najnovija reklamna kampanja Erste banke: evo dva (topla) “brata uboga” (kako dijelom kaže jedna i te kako prikladna izreka). Na skraćenoj verziji reklamnog spota nema ovog lijevog naprednog lika sa zakovicama, ponosno viđenog u društvu svojeg boljeg polovana.  Inače, reklama vrti pjesmu “To je tvoja zemlja” i puca na domoljublje.

ERSTE-glavna.JPG

U Austriji je Bank Austria 2014. morala obustaviti skupu reklamnu kampanju s bradatom Conchitom zbog bijesa javnosti. Sada nam “Geyrste banka” d.d. uvaljuje sličan ideal.

U SAD je jedan konzumovski ogroman trgovački lanac (“Target”) sebe uvalio u g****. Sasvim prikladno rečeno jer se radi o jednoj dalekosežnoj zahodskoj poslovnoj odluci. Slično kao sada Erste, “Target” se želio profilirati kao predvodnik transseksualnih “prava”. Sve to kroz politiku “jedan WC za sve”. Krivo kažem, dopuna: “ženski WC za sve”. U “Targetu” su ženski zahodi za kupce otvoreni za sve koji se u tom trenutku osjećaju ženstveno. Osjećaj onoga kome je sila je jedino bitan, anatomski dijelovi su nebitni. Da li će to nekoga inkomodirati – nebitno.

A da je nekim perveznjacima bilo jako sila, to nije bilo teško predvidjeti. I tako sada “Target” daje super popuste diljem Amerike i ujedno zatvara poslovnice, te otpušta zaposlenike. Novčanik je jako oružje.

Kod nas bi se “ErstePederiše” banka d.d. mogla naći u sličnim *ovnima. Ne znam kako stoje trenutno sa zahodima, no imaju oni svoje/naše transovce za pokazati u spotu (to je OVO lijevo od gospodične Namusite). Naime, ova banka misli kako Hrvatska treba više baš ovakvih bolesnika i više ovakvih namusitih cura.

ERSTE-trans.jpg

U homo-erotiku je upao i Milo Hrnić, dobivši malo straga. Mislim na honorar od banke. Tri dobro plaćena konja, ovako pripijeni jedan s drugim, mogu domoljubno zapjevati “Kome bi šumilo moje more sinje” (“…da Erste-banke nije”).

Da ne bude nikakvog nesporazuma, tu je i jednorog – simbol koji naprednima puno znači, iako sam siguran da vi nemate pojma koji je to vrag. A sigurno ne zna ni konj.

single_652x435_1434362976Milo.jpg

“Erstegey banka” d.d. već duže vrijeme promovira homoseksualnost. Isprva je bila zapakiranu u vic. Ako ovo (pidžama party) nije imbecilno, onda ne znam što nije:

gotovinski-krediti.jpg


 

Sigurno se pitate koji ljudi u upravi banke su odabrali baš ovakve reklame i nikakve drugačije. Evo te uprave:

Christoph Schoefboeck

Borislav Centner

Martin Hornig

Slađana Jagar

Zdenko Matak

Ovi naprednjaci vas žele preodgojiti uz pomoć vaših novaca. Ako vam se to ne sviđa – možete zatvoriti svoje račune kod njih, a ako niste imali nikakvih (neprimjerenih) dodira s ovom bankom, možete im umjesto vulgarne “Odite u austriju materinu”, poslati kulturnu poruku: http://citizengo.org/hr/fm/115652-hrvatska-treba-ljude-koji-vjeruju-u-sebe-u-brak-u-obitelji .

Što se mene tiče, dragi Erstepederi, nemojte me više pitati “A s kim vi bankarite?” – s vama sigurnu neću. Ovi vaši plakati me jednostavno ne privlače. Eto vam vaše vaše ciljane populacije, pa se međusobno (ban)karite koliko vas volja.

Vaš komentar:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Gore ↑