Kako uzgojiti pervertita

Kada su Desmonda Napolesa, u dobi od 2 godine, roditelji počeli voditi na “drag show” (izraz ne postoji u hrvatskom jeziku: muškarci obučeni u žensku odjeću, tzv. trans-žene), a dijete je vidjelo kako njegovi roditelji pozdravljaju imitatore žena, budućnost malog djeteta se oblikovala. Vjerojatno nepovratno. Kako su se posjeti drag showu nastavili, bez sumnje, Desmondov razvojni mozak je obrađivao: paradiranje muških u haljinama, te nošenje perika i šminke uzrokuju da se mama i tata – i svi drugi odrasli – osmjehuju i vesele. Želim to!

Djeca se prirodno okreću prema ponašanju koje izaziva pozitivne reakcije odraslih. Ako mama plješće i priziva pohvale kada mali Andy nešto uspješno napravi, onda će Andy vjerojatno nastaviti s time (sjetite se sveopćeg oduševljenja kada se malo dijete konačno pokaka u tutu umjesto u pelenu). S druge strane, ako mama hvali malog Andyja kada paradira po kući u haljini koju je prerasla njegova starija sestra, Andy će vjerojatno nastaviti s tim.

Mama, vidi me!” “Tata, vidi što mogu napraviti!” Tko se ne sjeća djetinjstva koje je djelomično proveo žudeći za roditeljskom pohvalom?

[Po vlastitom svjedočenju, gotovo pa svi gayevi imaju nepristupačne očeve, emotivno udaljene ili da ih fizički nema u njihovim životima]

Desmond, koji sada ima 11 godina, danas je najpoznatiji po svom scenskom imenu, “Desmond Is Amazing” (“Dezmond je nevjerojatan”). Ovaj nekadašnji dvogodišnjak je postao transrodna institucija. Ima svoju modnu liniju i liniju kozmetike, pa čak i časopis. I da to ne bude dovoljno, on ima svoj vlastiti noćni klub koji promovira drugu djecu da se pretvaraju da su suprotnog spola. Uostalom, ako je jedan transrodni Desmond nevjerojatan, onda i njihovi rezultati moraju biti izvanredni!

Pitanje je dakle; je li utjecaj na dijete na taj način baš u njegovom najboljem interesu. Je li transgender životni stil zdrav? Nedavno istraživanje objavljeno u časopisu Journal of American Medical Association otkrilo je da je da će transgender osobe vjerojatnije biti pušači, vjerojatnije da će biti pod sedativima, a vjerojatnije je da će doživjeti umanjenu kvalitetu života zbog mentalnih ili fizičkih zdravstvenih uvjeta.

  • U Americi, prosječan životni vijek je skoro 80 godina.
  • Prosječno očekivano trajanje života članova bande u Americi je nešto više od 20 godina.
  • Prosječno trajanje života za transgender osobe u Americi je nešto više od 30 godina.

Prema tome, statistički gledano, američki transgenderi su samo nešto bolji od članova bandi, ali u prosjeku mogu očekivati da će umrijeti 50 godina ranije od ukupnog prosjeka Amerikanaca.

Da su ga Desmondovi roditelji umjesto ovoga vodili gledati iznimno nasilne filmove i pozdravljali krvave scene, a Desmond se sada proglasio gangsterom s pištoljem, progresivci koji mu sada plješću bi bili zgranuti. Kako se njegovi roditelji usuđuju tako utjecati na njega?

Mladi ljudi ulaze u bande prvenstveno iz istog razloga zbog kojeg igraju bejzbol, idu na balet, ili paradiraju na pozornici obučeni u žensku odjeću. Žude za prihvaćanjem i pljeskom. Ali nisu svi napori jednaki; nisu svi ciljevi slični.

Današnji saziv Sabora želi i nama više ovakvih Desmonda, uvaljujući nam Istanbulku. I HDZ i SDPHNS žele više ovakvih skraćenih i protraćenih života. Kako plemenito od njih!

Skraćeni životi za raju, to je dogovoreni cilj najbogatijih od bogatih. Sve što oni drže u svom vlasništvu služi promoviranju depopulacije raje. Ima li smisla žaliti i nervirati se zbog takve raje i njihovih parada ponosa po ulicama? Nema. Jedini je problem što to uništava jednu civilizaciju.

Što drugo poželjeti HDZ-ovcima, SDP-ovcima i ostalima koji su izglasali Istanbulku, nego da im djeca ili unuci baš ovako paradiraju u uličnom plesu kratkoživućih noćnih leptira i leptirki. Kako je to progresivno i nesebično od njih, ostati bez potomaka!

Izvor: thefederalist.com/2019/06/19/kids-dress-drag-manipulated-adults-know-better

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: