Moj Bluetooth eksperiment s gostima

Na kratko mi je u goste svratilo troje cijepljenih. Dvoje su barem 2xcijepljeni, a jedan gost koliko znam 1xcijepljen. Povremeno sam s “Chip Checker”-om po skrivečki skenirao Bluetooth signale u sobi gdje smo pričali (NEAR mod= do 3-4m).

Ovo su screenshotovi Bluetooth očitanja. “Zavukao” sam zadnje 2 znamenke da se ne vide… jer nikad se ne zna.

Dobio sam zanimljive spoznaje.

Sve MAC adrese se promijene unutar 5-10 minuta

Ove MAC adrese se svakih par minuta mijenjaju. Nakon pola sata sve su bile potpuno nove. Ma, zapravo nakon 5-10 minuta. Broj aktivnih adresa u jednom trenutku varira, iako se sastav prisutnih u sobi ne mijenja. To može biti da snaga signala slabi pa ih aplikacija više ne svrstava među “NEAR”.

Zbog toga mislim da neke gube energiju, a one koje su ponovo nadopunjene izranjaju. Moguće je zato globalističkoj eliti važno da cijepljenici prime više doza, te da se PCR-testira, PCR-testira i PCR-testira.

Nema logike da se mijenjaju MAC adrese uređaja na koja se želite bežično spojiti. To nikako onda nisu pravi uređaji kakve poznajemo. Nema logike da stalno mijenjate svoju telefonski broj – jer vas nitko neće znati nazvati. Svi BT-uređaji, čak i ako nemaju upisano ime (npr. “Ivanove slušalice”, “Zvučnik Plavo-zubati”, “Moj BigBen”, “Moja Fit-Rit narukvica”), prirodno imaju nepromjenljivu MAC adresu – kako da se inače itko upari s tim uređajem, ako se adresa stalno mijenja? Osim ako se nešto drugo ne kani uparivati s njima.

Ponovit ću očitanja da se bolje vidi:

Bluetooth Impulsi pulsiraju svakih X sekundi, svaki različitih frekvencija pingova. Možda bih s još jednom dodatnom aplikacijom koja bilježi broj pingova uspio vidjeti koja MAC adresa je zamijenila koju adresu. Osim ako se i frekvencija pingova ne mijenja.

Možda su MAC-adrese namjerno nasumične unutar dozvoljenog skupa adresa, te zapravo nebitne same po sebi – a unikatan je možda tek nekakav “hash” od njih. Moguće su Bluetooth aplikacije tek prorez za uvid u nekakav block-chain. (“Brain Mining: Microsoft Plan to Mine Cryptocurrency with Body Activity Data“)

Možda cjepiva koriste zasebne komunikacijske protokole koji se samo malim dijelom preklapaju s Bluetooth podatkovnim protokolom (IEEE 802.15.1 standard, “Difference between WiFi and BlueTooth“). Stoga nije čudno da smo u stanju vidijeti samo zbrku.

“Not Found”

Sve 21 MAC adrese sam provjerio u MAC tražilici proizvođača i modela. Tražilica za sve njih kaže “Not Found”. A sve glume da su Apple iPhone-i.

Šok: Sve MAC adrese su bile od jednog cijepljenog

Nemalo sam se iznenadio kad je jedan gost otišao na WC – i kad su nestale sve MAC adrese (provjeravao sam više puta) – sve dok se nije vratio u sobu, onda je opet krenuo MAC-vatromet.

Nisu svi cijepljeni punjeni grafenom

Zaključak je da nisu svi cijepljeni punjeni grafenom. Bio sam nedavno i u jednoj klijeti u društvu nekoliko cijepljenih prijatelja – i nisam uopće imao BT-očitanja. Laknulo mi je što ni jedan prijatelj nije grafeniran.

Ne znam zašto sam pomislio da je svaki cijepljeni dobio porciju grafena. Fakat bi bilo prenapadno i nakon nekog vremena bi se ovi fenomeni lako povezivali s cjepivom.

Jedan čitatelj na mjesnom groblju nije uspio dobiti nikakva Bluetooth očitanja. Da sam ja skenirao isključivo dok je taj jedan gost bio na WC-u, ni ja ne bih našao ništa. Svi videi koje sam vidio s grobljima imaju samo zemljani pokrov. Kod nas na većini grobova su debele ploče. Ne znam da li to može prigušiti signale i otežati skeniranje kod nas. Znam samo da u pothodniku fino skeniram – samo ljude koji su u pothodniku. U svakom slučaju, trebat će obići groblja.

Što da učinim sa saznanjem o tom gostu?

Ovaj BT-eksperiment je ujedno i prokletstvo. Što da poduzmem sa saznanjem da je jedan od mojih gostiju doslovno napunjen grafenom?

Ne mogu ni inače s njim pričati o Koroni i cjepivima. To je tema koja se oprezno zaobilazi. Cijepio se, bio bez značajnijih nuspojava, te putovao u inozemstvo. Nije osoba kojoj bih mogao reći što sam očitao. Sve bi popljuvao. Uostalom, ja ne mogu biti siguran da će on imati zdravstvenih problema zbog tog svog grafena. Samo pretpostavljam da bi mogao imati. Ne znamo ništa o povezanosti ili možda međusobnom isključivanju grafena i spike proteina, odn. ugrušaka.

Ne znam što da učinim sa svojim saznanjem.

6 misli o “Moj Bluetooth eksperiment s gostima

Add yours

 1. Ne vjerujem da grafen emituje BT signal i MAC adresu, nego Bluetooth uređaji niske frekvencije. Istražite BLE ili Low Energy BT devices. Oni su nano veličine. Na primjer, uz pomoć aplikacije LightBlue može se vidjeti i ko su proizvođači tih čipova. Uglavnom Apple i Microsoft kad su Pfyzer i AZ u pitanju. Na žalost, u zemlji u kojoj živim nisu odobrene kineske i ruske vakcine, pa njih nisam uspjeo očitati.

  1. Grafen je tek gradivni element intrakorporalne mreže (koja onda uključuje senzore i antene) – prema izvorima u članku https://homunizam.wordpress.com/2022/07/22/grafen-znanstveno-objasnjenje-bluetooth-signala-iz-cijepljenih/.

   U članku https://homunizam.wordpress.com/2022/07/16/bluetooth-aplikacije-android/ je navedeno nekoliko Android aplikacija koje iskazuju procijenjenu udaljenost u metrima, a ne samo jačinu signala u dBm, RSSI.

   Za očitanje Microsofta kao proizvođača u ovim aplikacijama nisam bio siguran što predstavlja (osim slučajeva zaista uključenog Bluetootha na Windowsima 10). Nisam pomišljao da bi to mogao biti otisak AtraZenece. Vrlo lako moguće.

 2. Ma da mu sam Bily dođe i kaže da ga je zaje*ao i objasni sastojke tvoj drug neće povjerovati. Vodio sam takve polemike i nikad se nijedan nije zainteresovao. Jedan je rekao da99,99 % ima grafena u sebi, jer je odjedanput namagnetisan i dodao da treba širit takve stvari, objavljivat” i nikad se nije dao da sazna išta više niti saznao da postoje ljudi koji to već 2 godine rade.
  Najpametnije je šutit’ samo ja ne znam ha ja

 3. Super si napravio ovo s tablicom.
  Sa saznanjem ne možeš ništa nego podijeliti s nama, kao što i jesi.

  Ja ne namjeravam čeprkati po svježim/nepokrivenim grobovima tako da je taj dio za mene gotov.
  Ali namjeravam “namamiti” kojeg cijepljenog na čamac pa daleko od obale obaviti seriju testova da nitko ne može reći da su signali iz auta koji prolaze i slično. Svu elektroniku zamotati u alu foliju pa vidjeti da li ima koji MAC. (Valjda neće ni jedan označeni morski pas u tom trenu ispod čamca 🙂 )
  Javim ako nađem štogod…

 4. Očitanja na groblju sa kamenim pločama je skoro nemoguće jer skoro svaki kamen u sebi kvarca a kvarc u određenom obliku proizvodi piezo energiju koja je neprekidna. Ta ista energija se može koristiti za neutralizaciju mnogih negativnih energetskih polja. Kvarc je budućnost! Moguće ga je primjeniti za zaštitu cijepljenih grafenom da neutralizira vanjsko djelovanje. Sve treba još dobro ispitati i djelovati. Mogućnosti su nevjerojatne!

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: