Kojeg je spola “Prva dama/obama” Amerike?

Barack Obama je obećao Amerikancima da će FUNDAMENTALNO preobraziti Ameriku. Birali su ga 2 puta, baš kao Hrvati Mesića. Sada se i jedni i drugi pitaju što im je bilo.

Mesić je halabučio o povratku sveg opljačkanog u pretvorbi i privatizaciji. Nakon završetka mandata taj nam je vic nastavio “ured(no)” godišnje naplaćivati 100.000 i kusur EUR-a, što je daleko više nego nam ZAMPnjava Josipović za svoje glazbene hitove. Mesić je obećavao i veliku korist od globalizacije, pa je na svoju korist a naš trošak nastavio putovati po cijelom globusu.

Obama se nije šalio – ispunio je obećanje da će fundamentalno TRANSformirati Ameriku: pederi se danas žene, a muškarci konačno mogu ići u ženski WC.

I to je bilo to. Ostati će upamćen po pederizaciji Amerike.

Kennedy:”Odvest ću čovjeka na Mjesec” , Obama:”Odvest ću muškarca u ženski WC”

Upravo je nevjerojatna opsjednutost s LGBT pravima američke administracije pod njegovim vodstvom (čak kroz vanjsku politiku). Takva opsjednutost jednostavno MORA imati temelja u nečemu osobnom.

Ne bi bilo veliko iznenađenje da se po završetku njegova mandata pobjedonosno obznani javnosti: “Niste znali, a imali ste gaya za predsjednika i transgendera za ‘Prvu damu’. Al’ smo vas sve naguzili! “

Nakon mrtve komičarke više se nitko s time ne šali

Dva mjesec nakon što je (potpuno ozbiljna) izjavila da je Barack Obama gay a Michelle Obama “tranny” (transgender), komičarka Joan Rivers je umrla tijekom rutinskog ambulantnog medicinskog zahvata. Upitana da li će SAD prije imati gay predsjednika ili ženu predsjednicu, Rivers je rekla “To već imamo s Obamom…vi znate da je Mišel ‘treni’…transgender. To svi znamo.” (kliknuti na:  video-izvor)

A što kažu teoretičari zavjere? To su oni kojima su se priviđale štrafte na nebu, živa u štednim žaruljama i cijepljenim bebama, kemikalije i GMO u hrani, koji tvrdoglavo misle da je Monsanto nedobar. Iz jednog videa teoretičara zavjere:

Prstićima puc puc puc

Ako se ovako stave dlanovi ispred sebe na stol, jedan do drugog da se dodiruju palci, kod velike većine žena se pokaže da imaju duži kažiprst od prstenjaka, a muškarci obratno: nešto duži prstenjak.

Vidi se na slici da Mišel Obama (pisat ću fonetski) ima dužega od Baracka.

Mislim na prstenjaka.

Ne želim potpasti pod utjecaj teoretičara zavjere pa ću objektivno: Vjerojatno Mišela spada u 2% žena koje imaju dužega.

Ručicama klop klop klop

Dobro, ima malo muževnije ruke (na kojima joj zavidim).

Ramena

Fakat, i na ramenima joj može svaki muškarac pozavidjeti. Osim Mirka Filipovića.

Glavicama tuc tuc tuc

Žene 7 glava, muškarci 8 glava? Ma, molim vas, nismo glavice luka, da se tako cjepidlači!

Mora se pogrbiti da ne bude najviša osoba u prostoriji. Odjeća joj je najčešće gore tijesna, dolje široka – baš suprotno od ove druge prve dame. Nisam žena, pa ne znam što se takvom kombinacijom postiže tj. sakriva/naglašava.

Žene da imaju još pola širine glave do kraja ramena, a muškarci cijelu širinu glave? Možda Mišel samo ima malo užu glavu, poput ovog štemera.

Nožicama top top top

Ne možeš cijelo vrijeme paziti na graciozan hod.

Obline

OK, Mišela samo ima lošu krojačicu. A i malo poduže ruke u usporedbi s ovim skladno zaobljenim damama.

Ups, šta joj se ovo ispupčilo?

E, brate… ovako čudno podstavljenu haljinu još nisam vidio ! Ili netko ne zna dobro peglati.

Opet čudne izbočine u hlačama. Sve su to zlurado uhvaćeni statični trenuci. Drukčije bi bilo u pokretu.

A opet, neki se kunu da u ovom donjem videu vide kako se kod Mišelinke “nešto” miče iza tkanine i opasno prebacuje “tamo-vamo”. Ja nisam siguran što vidim. Ako čujete blejanje ovaca, to je u videu.(kliknuti na:  video-izvor )

Jedan Dragec-Queen objašnjava kako oni sakrivaju neželjenu mušku izbočinu (proguglati “How to tuck your penis”). On/a kaže da je tajna u nekim “capezio” gaćama (pojasu?).


Dakle, teoretičari zavjere misle da je “Prva dama” zapravo muškarac, transvestit (transgender) na hormonskim tretmanima, ali koji ne mogu promijeniti kromozome i mušku staturu – a što forenzički analizira ovaj video (kliknuti na video dolje):

Zaključak

Čekaj sad sam skontao. Ako mu je žena muško, onda znači da je američki predsjednik cijelo vrijeme bio gay! Koji živi s drugim muškarcem (transgenderom ili hermafroditom). Odakle bi im onda izašla djeca? Samo pitam…

Hej, to bi onda značilo da je sve bila prevara i laž!

Volio bih vidjeti i neke druge dokaze, osim bezobraznog slikanja međunožja evidentno uzbuđene predsjedničke bolje polovice.

Majkl

Baracku se jednom omaklo, pa umjesto Mišel rekao Majkl.((kliknuti na kratki video-izvor)

Lapsus. Zar se svakom muškarcu ne desi da ponekad pogriješi: “Moja supruga Petar i ja…”?

Godišnjica? Kakva godišnjica?

I mnogim se ženama desi da ne znaju kada su se vjenčale. Mišelka ima s time problema. Kao muškarac muškarca, ja ju potpuno razumijem – i sam teško pamtim godišnjice, što mi se onda nabija na nos. (kliknuti na kratki  video-izvor)

Moja muslimanska vjera…ups, moja kršćanska vjera…

Mislim da Barack ne bi smio imati obraza zamjeriti joj. Jer i on sam nije siguran je li kršćanin ili musliman. (kliknuti na kratki video-izvor)

Geni kameny

Neki tvrde da djeca Obaminih uopće ne sliče niti na Baracka niti na Mišelu.

Ja se upirem, ali ne vidim sličnosti u fizionomijama. Klinke sliče na Mišel isto toliko koliko i Mišel na Baracka. Nisam jedini, jer su teoretičari uvjereni da su djevojčice posvojene kao male. Baš se i ne može naći fotografija Majklovih trudnoća. (“Where are Obama’s Daughters’ Baby Pics and Birth Records?“). Hormoni čine čuda, ali nisu svemogući. Možda druge fotografije pomognu u traženju sličnosti s roditeljima:

Domovnica

“Domovnica” bolje zvuči, iako se zapravo radi o rodnom listu. Na kraju mandata će se valjda saznati je li Barack Obama uopće Amerikanac. Osim šifre za pokretanje nuklearnog napada, Obamin rodni list je 2.najčuvanija državna tajna. Javnost ne može do šifri onog koferčića, a niti do Obamine domovnice. I zato neki misle da je krivotvorina.

Zlurad bi rekao da je sve s Obamom “PP” (Prevara i Photoshop). Ima čak i nadnaravnih elemenata, recimo na ovoj obiteljskoj slici malog Baracka s mamom (s njegova Facebook profila), mamica ima crnačku šaku. “Spooky”, ha? Ili “photoshopy“?

Sodomija i obamija

Obamica-sapunica ide nekako ovako: majka, bijela komunistkinja s ocem mu kenijskim crncem (ako se odbaci spuki-verzija da je otac jedan drugi crnac – jače deklarirani komunist). Bijelonapredna se razvodi od Kenijca i u igru ulazi Indonežanin marxist (globalistička mamica ne diskriminira niti jedan kontinent). Barack je u papirima postao Barry Soetoro, državljanin Indonezije, gdje je navodno živio kao dijete. Onda ga majka šalje svojim komunističkim roditeljima na Havaje.

Srednjoškolska kolegica ga se sjeća kao gaya i uživatelja kokaina. Do skupog kokaina je dolazio seksajući se sa starijim bijelcima. Cure ga nisu zanimale. Predstavljao se kao strani student. (kliknuti na kratki video-izvor)

Studij u Chicagu, ima gay cimera Pakistanca, zalazi u gay klubove i gay kupelji. Barack/Barry/Husein/Soetoro/Obama je bio uključen u čikašku gay “scenu”. Kevin DuJan kaže “Ako zađete u te barove, stariji momci koji ih posjećuju 25 godina će vam reći da je Obama išao u gay barove tijekom tjedna, najčešće srijedom, s puno starijim bijelcima”. O Obaminoj članskoj iskaznici gay kupelji je već bilo govora:

“Najpoznatija članska iskaznica jedne gay kupelji je ona od aktualnog američkog predsjednika. Zajedno sa svojim šefom osoblja Rahm Emanuelom ima doživotno članstvo u čikaškoj gay kupelji ‘Men’s Country’.” “LGBT tehnologije o kojima mediji ne govore

U toj kupelji danas nazivaju neke  sobe “Oral Offices” (dobra šala na “ovalni ured”), odnosno “predsjednički apartmani” – jer je tu operirao sadašnji predsjednik SAD.

Dok je bio senator, PR mu je savjetovao da više ne ide u tu kupelj. Otada je jedino imao seks sa starijim bijelcima u saunama East Bank Club-a, koji je vrlo ekskluzivan skupi fitnes centar i klub za gay sastanke. izvor

Na gay sceni su rekli “no way” da Obama može biti izabran za predsjednika. Prevarili su se: Amerika je zemlja velikih mogućnosti. Stariji bijeli sodomiti su malo pogurali.

Nije li vam sada malo jasnije sve što se događalo?

Nekako sada sve dobiva smisao. Ako je samo 1% istine u svemu ovome, onda se ne moramo čuditi što je istospolni brak nametnut američkom narodu, niti što su ženski zahodi pod opsadom.

Tko nije upoznat s aktualnom “Američkom zahodskom revolucijom”, evo ukratko: Da se ne bi diskrimirale transseksualne osobe, Obama je izdao dekret da škole (ako ne žele izgubiti financiranje) moraju osigurati pristup WC-ima učenicima na temelju seksualne ekspresije. To jest, da idu u WC koji odgovara spolu u kom se (trenutno) osjećaju, a ne prema vrsti genitalija. Tako je i s kupaonicama i svlačionicama, a proširuje se na spavanje u hotelsikm sobama za vrijeme školskih ekskurzija, te na dobivanje cimera po domovima. Školi je izričito zabranjeno unaprijed obavještavati učenike (i roditeljei) tko kani spavati s njima zajedno u sobi.

7 godina Obame…i sada nitko ne zna koji zahod da koristi

Obama je Ameriku pretvorio u jedan veliki WC. Amerikanci, zgureni pod pritiskom političke korektnosti tolerantnog nediskrimirajućeg homunizma, dozvolili su da im država postane prljavi čučavac. Lijeka im nema. Sve što sodomiti iščeprkaju, sav taj fekaLGBTski sadržaj američke septičke jame, preljeva se po globalnom susjedstvu.


Svi članci s tematikom “Gay is not OK”:  https://homunizam.wordpress.com/category/gay-is-not-ok/


Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: