Nekoliko savjeta ženama koje idu u Njemačku… u vezi Taharrush-a

Jeste li primijetili kako su Njemice bezbrižne dok ljetuju na Jadranu? Neka se samo dobro opuste: treba skupiti energiju za njemačku imigrantsku stvarnost. Imigranti slabo razlikuju Njemice od Hrvatica koje idu u Njemačku, bilo da bi tamo radile, bilo poslovno ili zbog turizma/posjete. Nikada nije loše znati što vlasti savjetuju ‘svojima’. A nekako sumnjam da hrvatsko Ministarstvo vanjskobalkanskih poslova prosljeđuje delikatne policijske informacije. “Njemačka savezna kriminalistička policija” (BKA) ovako savjetuje Njemice:

“Ako žena dobije osjećaj nesigurnosti kada susretne grupu muškaraca ili  da bi situacija mogla predstavljati rizik, uvijek treba vjerovati svojoj intuiciji i izbjegavati ulaziti u takve situacije” – Markus Koth, glasnogovornik BKA.

Demokratski izabrani političari su odlučili dovesti neke nove ljude (“jel’ globalizacija il’ nije!?”). Bez ikakvog filtriranja, doveli ih onako, u rinfuzi. Ti novi ljudi su donijeli svoju kulturu. Za razliku od gastarbeitera koji su dolazili individualno (te bili svjesni vrijednosnog koda koji će zateći, spremni na prilagodbu i asimilaciju) – ovi su pozvani da dođu u gomili. Oni su se samo skupno preselili i prenijeli svoje običaje. Ne može im se zamjeriti.

Nije im bio problem promijeniti klimu – navikli su ići tamo gdje im koze imaju bolju ispašu. Toliko o pristiglim atomskim fizičarima i kirurzima – kako su nas lijevoliberalni srcedrapateljni mediji uvjeravali, dok su TV intervjuirali uvijek one iste 3 žene u zbjegu. Bijeg od rata je bio opasan pa je normalno da su morale imati zaštitu od vojnosposobnih muškaraca (70-80% zbjega). Očito su im žene jako važne (bit će valjda zato što rađaju djecu), kad su ih putem štitili toliki muškarci.

Taharrush gamea

Jedan doneseni običaj je tzv.TAHARRUSH GAMEA. Bolje vam je da zapamtite taj naziv. Nadasve zanimljiv običaj koji počiva na brojnosti (muške) rulje. Individualizirani, feminizirani i mentalno kastrirani zapadnjaci ne mogu pojmiti takvo muško zajedništvo po seksualnoj orijentaciji. Prema policiji, Njemice bi svakako trebale izbjegavati sudjelovanje u takvom adrenalinskom događanju (5:50):

Slično ovome iz videa, svemuško arapsko narodno veselje nisu zataškali samo u Koelnu za dočeka Nove godine. Taj narodni običaj je zabilježen i drugdje u Njemačkoj: Berlin, Hamburg, Bielefeld, Frankfurt, Düsseldorf i Stuttgart.

Već je uočena povezanost masovnosti gay parada i masovnog imigrantskog ponosa u pojedinoj metropoli (međusobno se privlače; nepogrešivo namirišu *ovno ‘naprednog’ Zapada, tj. idu kao muhe na *ovno).  (“Kaže Nijemac: “Dont gou tu Džrmeni, ju stupid !”“). I tako, nakon ovogodišnje izuzetno uspješne ponosne gay masovke u Beču, evo taharrusha sve bliže nama: u Beču + Salzburgu, u Austriji. Čak je i švicarski Zurich doživio ovakvo obogaćivanje kulturno-sportske ponude. A informacije sa sjevera EU o tome kasne 8 mjeseci (kao za vrijeme diližansi), tako da tek danas saznajemo da su i Šveđanke i Finkinje dočekale 2016. u znaku taharrush tradicije.

Amerikanka Lara Logan, novinarka CBS-a koja je izvještavala za vrijeme Arapskog proljeća 2011, je bila silovana na prepunom ogromnom i poznatom trgu Tahrir. Neki tvrde da nije bila silovana (“Izvijestila je da joj je rulja trgala udove, pokušala otkinuti dijelove skalpa, i silovala ju nebrojenim rukama kako straga, tako naprijed. Trajalo je 40 minuta, dok nije došla vojska.”). To je bio autohtoni ‘taharrush gamea‘ (ispravan izgovor: gama’ei) . Sada je taharrush arapski izvozni proizvod ‘broj 1’,  namijenjen Europi.

Ima zapadnoeuropljanki koje ne razumiju novopristiglo bogatstvo različitosti. A i turisti nekako sve više zaobilaze zapadni dio EU, pa Hrvatska bilježi turistički bum ni kriva ni dužna: jer turisti ne vole ‘akbar’ i ‘ka-buum’ iznenađenja iz prsluka, pa im je sada dobra i lijepa naša siromašna. Ako se tako nastavi s taharrush, imat ćemo u Mađarskoj, Poljskoj, Češkoj, Slovačkoj, Hrvatskoj? Sloveniji? kontra imigraciju; iz zapadne Europe k nama – pa bi nekretnine mogle dosta poskupiti. Ženski Šveđani najviše emigriraju iz svoje domovine, ali nisam siguran da bi nam bilo pametno prihvaćati ih takve napredne; liberalna ludost je zarazna.

“Žene trebaju nastaviti hodati, i ako je potrebno, trebaju biti spremne na zaobilazak. Nadalje, žene bi trebale gledati da li ima negdje policajaca u blizini koje se može kontaktirati.”

Iz gornjeg videa se neda naslutiti da žene poslušaju savjet o zaobilaženju brat-bratu 1.000 oznojenih muškaraca. Njemicama bi bilo najbolje da se sve udaju za policajce, pa da ih onda mogu bolje kontaktirati.

“Ako, unatoč svim mjerama opreza, bude napadnuta od ‘tražitelja azila’, jako je važno da bude u stanju braniti se.”

Toliko smo se nagledali filmova tipa Kill Bill, gdje žene mlate sve negativce oko sebe, da je čudno zašto ništa takvoga ne vidjesmo na dočeku Nove godine u Koelnu. Osim što je onaj Hrvat-zaštitar koji ih je branio, na kraju zbog toga dobio otkaz. Pravo mu budi. Zar u tih 1.000 napadnutih žena nije bilo ni jedne Wonder Woman, Xsene ratnice, terminatorice Sarah Connors, Barbarelle, Batwoman, Scully X, Michonne od zombeka, Buffy od vampira, gladne streličarke Katniss …?

Zapad se na svim područjima udaljio od stvarnosti i živi u liberalnoj iluziji. Dovoljno je samo zamisliti da je muško i odmah je muško – što se uči već u vrtiću (tko šljivi spol, kad si svatko može izmisliti svoj vlastiti rod!). Na žalost, za sudjelovanje u taharrush-u rod se ne uzima u obzir.

“Tada se morate ponašati hrabro i odlučno što je više moguće. Glasnim vikanjem se može prolaznike učiniti svjesnima što se događa.”

Ah, vikanje! To bar ženama ne bi trebao biti problem. Pri tome policija mudro preporučuje glasno vikanje, za razliku od tihog vikanja. Ako u prošlom videu niste obratili pažnju na vikanje, evo počujmo u drugome koliko pomaže glasno vikanje (3:58):

Dobar savjet zlata vrijedi: ZOVITE POLICIJU!

“Pozivi u pomoć trebaju biti jasno usmjereni na određenu osobu u blizini tako da osoba zna da je on taj kojega zovete u pomoć. Tako povećavate pritisak da vam se pomogne. Primjer: “Vi s naočalima i u plavoj jakni, zovite policiju!”

Zapadnoeuropski individualisti, bez obzira na naočale i jaknu, feminizmom su toliko anestezirani, da bi njihova solidarnost u takvim situacijama bila veliko iznenađenje. Reći će netko, hej, sve ono taharrush-enje je snimljeno tamo dolje kod njih. Hm…, za ono vrištanje kod ulaza u podzemnu nije sigurno je li snimljeno u Egiptu ili u Njemačkoj. Međutim, ove ruljom napadnute žene su ništa prema crvenoj krpi koju predstavljaju europljanke po svojoj liberalnoj definiciji:”Kako imigranti vide zapadnjačke žene“.

“Ako nema mogućnosti zvati policiju u vezi s napadom, treba zvati ‘žurni telefon’ (112) što je prije moguće nakon silovanja. Postoje također javne telefonske linije koje žene, žrtve seksualnog napastovanja, mogu nazvati za savjet.”

E, jak ti savjet, Herr Koth!

A tko je kriv da je Njemicama, u nekad uređenoj državi, sada uopće potrebno vikanje u pomoć kako bi eventualno izbjegle multi-kulti ‘obogaćivanje’? Zar nije bilo dosta i domaćeg obogaćivanja?

hqdefault-1
“Pustimo u naše zemlje milijune nezaposlenih, seksualno frustriranih vojno-sposobnih muškaraca ! Što bi tu moglo poći po zlu?”

Još kratkih policijskih savjeta:

  • idite u grupama, barem po dvije ili tri
  • nosite tenisice umjesto visokih peta – tako da možete zbrisati
  • izbjegavajte alkohol i droge
  • pijte samo iz boce koju ste same otčepile
  • nemojte samo buljiti u mobitel, nego se ogledavajte oko sebe
  • u slučaju nužde, ne ponašajte se kao žrtve, nego kao protivnik: napadnite genitalije, zglobove, oči, nos i uši, gdje već se može izazvati najjači osjećaj boli.

To je sve što država Njemačka ima za ponuditi svojim ženama. Ne znaš je li jadniji ovaj naputak njemačke policije ili izum spasonosnih plastičnih narukvica švedske policije: “Narukvice protiv imigrantskog silovanja Šveđankama (gle čuda!) ne pomažu“.

Nije da Njemice (i ostale zapadnjačke žene) nemaju ‘putra na glavi’. To je razlog za ciničan ton ovoga članka (koji će poneki čitatelj osuditi). Evo u čemu je njihova krivnja: Žene disproporcionalno (puno više) biraju feminiziranu ‘osjećajnu’ politiku i liberalne političare koji im priskrbe tako nešto (“Zašto žene uništavaju nacije i civilizacije?“). Sve zbog ‘vršnjačkog pritiska’ liberalnih medija. Za to potvrditi ne treba ići dalje od Bregane. Budući im je tako rečeno (da svi drugi tako misle, kao i u slučaju mode), žene izbjegavaju glasovati za “seljačine”, “ognjištare” i “primitivose”, već za napredne liberalne stranke i političare – više usklađene s 21.stoljećem i “Jutarnjim udbolistom”.

STASI i udbasi

Kako je Angela Merkel mogla to učiniti Njemačkoj i tisućama Njemica? Da nije ucijenjena? Možda se Njemačka nije baš tako dobro lustrirala? Bilo je napisa o prošlosti kacelarke kao doušniku STASI-ja. Samo nešto takvo bi moglo objasniti ovu izdaju, danas prvenstveno Njemica, a sutra njihove sve malobrojnije djece.

Nakon NO-GO zoniranja, nakon izmjene etničke slike uslijed humanih ‘spajanja obitelji’, nakon faze libanonizacije EU, doći će i smrt Zapadne Europe kakvu poznajemo. Daj Bože da mi ostanemo izvan toga.

Samo Merkeličina ‘umočenost’ u istočnonjemačku UDBU, tj. u STASI, može objasniti sve ovo. Kao i njeno uvođenje političke korektnosti kada se radi o imigraciji, te da danas Nijemci idu u zatvor zbog kritiziranja imigracije po Facebooku, cenzura interneta, zataškavanje, lakirovka… sve to je poprilično komunistički, zar ne, “Erika”?

 

schweizmagazin

merkel-im-von-internet

Za neznalice:”Smrt Europe – objašnjena jednostavnim jezikom o Fritzu i Ahmedu

izvor

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d bloggers like this: