Izlazak iz homoseksualnosti – svjedočanstva

Zagovaratelji homoseksualizma će reći da su tekstovi ovdje homofobni. Ako je homofobija obznanjivanje skrivenih činjenica o homoseksualnosti i homoseksualizmu, neka ih. S jednakim žarom će se ovdje objavljivati svjedočanstva ljudi koji su izašli iz homoseksualnosti. Za takve ljude će ovdje naći divljenje.

Jer, ako je nama teško pričati o svemu tome u ozračju medijskih laži i pod političkim pritiskom (da si zaostao i loš čovjek)… kakav je tek onda napor izdići se iz toga? To su pravi heroji kojima treba skinuti kapu. Za one druge, dok se valjaju u tom blatu, ne treba imati nikakvo suosjećanje ni hraniti njihovu patologiju. Ovdje neće biti sredine: ili bezosjećajnost za jedne – ili suosjećanje s poštovanjem za druge.

“Ljubi grešnika, mrzi grijeh.” (sv.Augustin)

Žalosno je da se svjedočanstva izlazaka ne mogu naći nigdje u medijima. Oni koji su izašli su nevidljivi ljudi. A živi dokaz su da je moguće izaći iz homoseksualnosti – da ima nade. Možete preporučiti ovu stranicu (dati link) nekome tko se bori s tim zlom ili ima među bližnjima nekoga takvoga. Tek se iz svjedočanstava “izašlih” može dobiti uvid u ovaj način života.

Tu će biti samo djelomični prijevodi dijelova tekstova. Neka si svatko otvori original i prevede (ili dade prevesti) ono što ga privuče iz kratkih izvadaka. Ambicija je da s vremenom ovdje izraste najveća i poticajna zbirka svjedočanstava bivših homoseksualaca na hrvatskom.

 

Svjedočanstva izlaska iz homoseksualnosti (1.dio)

Svjedočanstva izlaska iz homoseksualnosti (2.dio)

Svjedočanstva izlaska iz homoseksualnosti (3.dio)

Kako dolazi do homoseksualnosti


(nastavit će se)

Ako netko sa znanjem engleskog želi pomoći u kompletnom prevođenju ovih tekstova, neka ostavi podatke u komentaru (odmah nakon uspostavljenog kontakta će podaci biti obrisani).

4 misli o “Izlazak iz homoseksualnosti – svjedočanstva

Add yours

    1. Ma, to vam nije portal nego običan anonimni blog.
      Ako imate što zanimljivo (i prevedeno), slobodno pošaljite.

Vaš komentar:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Gore ↑