Liječnici i medicinske sestre očekuju nagradu za poslušno ubijanje cjepivom

Nakon katastrofalnog stanja u hrvatskom sudstvu, sa svim zastarama, sa svim oborenim presudama, sa svim ovrhama, sa svim posvojenjima crnaca…naši suci žele veće plaće. I dobit će povećanje plaće otprilike u visini mirovine umirovljenika. Ima se novaca, pogotovo pred izbore, jer se jedna druga grana pobrinula da se smanji broj (živih) umirovljenika i rastereti mirovniski fond.

Red je da i ta profesija dobije nagradu za svoj rad na domaćoj depopulaciji. Ne može Plenković sve sam – jer ne žele baš svi bježati od desnudbe u Irsku i Njemačku. Netko se ipak morao dobro namučiti da zavrne 5 milijuna rukava. To su naši liječnici (koji su 2020. svoje diplome i znanje zamijenili s online nastavom iz Svjetske zdravstvene organizacije), to su naše medicinske sestre.

Korona 2020: Štrumfovi naprijed, ostali stoj

Budući da su kod ove Korona-gripe okrenuli ploču i prestali primati pacijente koji još imaju ružičastu boju, bilo je onomad vremena i za pjesmu i za ples po bolnicama. Samo “zreli” štrumfasto poplavljeni oboljeli od gripoKorone su primani u zdravstvene ustanove. Nikakvo rano zbrinjavanje (valjda teroristkomunist Tedros zna najbolje) – čekaj dok poplaviš jer ne možeš disati od neliječene gripe, lijepo ti čekaj svoj red na vulkanizacijski respirator i Alemkin Remdesivir.

Nije tada bilo lako medicinskim djelatnicima u praznim bolnicama. Pomalo te obuzme jeza od praznine. Umjesto na svom odjelu, specijalisti su dežurali na vulkanizacijskom odjelu za rasprskavanje pluća. I padali su tamo s nogu. Dok čekaš kraj respiratora, što ćeš nego učiti koreografiju – da se nekako prikrati vrijeme.

A onda je stiglo cjepivo.

Trebalo je zavrnuti 5 milijuna hrvatskih rukava. I kakav je bio rezultat hrvatske medicine? Cijepljenje je povećalo smrtnost 43%. (“Cijepljenje povećalo smrtnost u Hrvatskoj 43%, Srbiji 32%, BiH 30%, Sloveniji 27%…“, 03/2022). Ako je cilj bio smanjti broj beskorisnih izjelica s HZMO, onda su naši cjepitelji zavrijedili dobiti bonus.

No, unatoč smanjenju korisnika mirovina, HZJZ misli da u Hrvatskoj nitko nije umro od Covidcjepa. Barem to nigdje ne možeš naći na njihovim web-stranicama.

Medijski “nevidljive” žrtve Covidcjepa

Međutim, to se baš i ne bi reklo ako se pogleda Telegram kanal “GReset Vaxterminated 2023” (https://t.me/GReset_vaxterminated). [kliknuti na “Preview channel”]. Tu su doslovno tisuće “iznenada/neočekivano” umrlih – ili po kratkom postupku ili pak slow-motion terminirani Covidcjepom – samo u godini 2023. “Iznenada/neočekivano umrlih je 100 puta više – jer se kod 99 od 100 ne nađe na društvenim mrežama da pokazuju svoj cjepni karton ili cjepni selfi – pa ih se ovdje ni ne stavlja.

Nisu se oni sami uboli doma kao “uradi sam”, nego su ih višekratno punili otrovom baš ovi koji sad traže veće plaće.

Nezgodno je kad ubodeni padaju na cjepnom punktu. Idealno je istrebljivanje “na odgođeno”: ubodeni su još tamo daleke 2021, tek poneki 2022. I sada u 2023 u glavnoj ulozi su ovce koje su se poveselile kako nisu imale nuspojava od Covidcjepa, ma koliko se boostali kako im ne bi istekla Covid potvrda. Za njih je u 2023 Covidcjep poput pravde – “sporo, ali dostižno”.

O ekspresno istrebljenima još u eri redova za cijepljenje 2021/2022 ima poseban kanal: “GReset Vaxterminated 2021/2022“. A vjerojatno će se to produžiti godinama (“Cijepljenih zaposlenika se svjetske naftne kompanije planiraju riješiti u slijedeće 3 godine“). Evo nekih objava na tom Telegram kanalu:

Na ova dva kanala su samo pojedinačne tragične sudbine što prevarenih, a što poslušnih cijepljenika. Nikakvih drugih tekstova osim tisuće i tisuća sudbina “Nevidljivih”. Indexi, Jutarnji i HTVRTL okreću glavu od “nevidljivih”, Ali će odmah objaviti kad se s polica trgovina makne “zdravstveno neispravan” sladoled ili čips od kojega nitko nije umro. Sve ćemo na vrijeme saznati o mogućoj salmoneli s nula umrlih, ali ništa o tisućama smrtnih “slučajnosti” nakon cjepiva.

Većina iz ovog Telegram-kanala umre a da ni u jednom trenutku ne posumnja na primljeno cjepivo. Tako da nije čudno što se malo tko od cijepljenih interesira kako da se na vrijeme iščisti od cjepiva (“Savjeti cijepljenima (=liječenje od mRNA cjepiva)“). Indoktrinacija s lažima medija i političara je nevjerojatna.

Uglavnom, depopulacija je u tijeku – kako bi CBDC-porobljavanje i “socijalne poene” (“social credit score”) morali sprovoditi na manjem broju “grla”. Rat je to kojega naivni-lakovjerni-povodljivi ljudi nisu svjesni. A liječnici i medicinske sestre su egzekutori. Časnih koji su ustali među njima je zanemarivo malo. Znam samo da je jedna njemačka sestra umjesto cjepiva ubrizgavala fiziološku otopinu. Spasila je 10000 ljudi. Jel’ dobila medalju? Jel upisana među izraelske “Pravednike među narodima”? Jok. Iako 10000 spašenih glupana i nije malo. Umjesto toga 6 mjeseci uvjetno. U takvom vremenu živimo:

njemačka medicinska sestra na slobodi nakon što je gotovo 10 000 pacijenata ubrizgala fiziološku otopinu umjesto smrtonosnog uboda COVID-a. Neopjevana medicinska sestra heroj dobila je 6 mjeseci uvjetne kazne i oduzeta joj je liječnička dozvola (link)

Iza svakog iznenada/neočekivano umrlog stoji neki vrijedni ubadač

Iza svakog tog umrlog na Telegram-kanalu, iza svakog “nevidljivog” koji nakon cijepljenja živi u stalnog agoniji – stoji neki “zdravstveni djelatnik”, stoji jedan mali Mengele u bijeloj kuti koji je samo radio svoj posao, odnosno ono što mu je naređeno. Teško da će ikada to biti proglašeno “prekomjernim” ubadanjem civila. Stoga naši mengelei sada traže veće plaće. Ako je tko zaslužio svoj depopulacijski bonus, e to su naše mengele !

Kako izgleda bijes Australca prema liječniku koji mu je Covidcjepom usmrtio članove obitelji, možete vidjeti ovdje.

Čini se prilično ljut na depopulacijski bonus. A liječnici su dobivali dobre poticaje:

Na žalost, svaka revolucija, pa i ova Švabina “Četvrta”, jede svoju djecu: eto umrlo 150 kanadskih liječnika od svog cijepljenja, odnosno baš od te svoje “medecine”. Karma. No. to je slaba utjeha tisućama koje su usmrtili (link):

Evo uslikanih tih 150 koji nisu doživjeli zasluženi bonus:

Ne znam tko je od ovih 150 snimao video-spotove kako riskiraju da padaju s nogu. Ali kad WHO kaže “hop”, ti zaboraviš na diplomu – i skočiš. Poslušnici plešu kako Bill Gates svira.

To podsjeća na “Igraj medo”.

Vaš komentar:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Gore ↑