Sukob na britanskoj gender-ljevici

Kravlje ludilo je poteklo iz Velike Britanije, stoga je Velika Britanija važna po pitanju ludila.

Danas imaju transgendersko ludilo, zatalasano još onomad u Obaminoj Americi i zakašnjelo zapljuskuje Britaniku, a kakvo u ostatak Europe još nije stiglo.

Kako se ubrzava islamizacija Velike Britanije (gradonačelnici muslimani, bijelci više nisu većina u nekim gradovima, a u nekim školskim razredima su bijelci pravi raritet) , tako se , paradoksalno, ubrzava hiper-progresivizam liberala i ljevičara. Te dvije stvari su povezane na upravo perverzan način – kao suprotnosti koje se privlače, i jedna će morati izvući deblji kraj, pitam se koja. Kulturološka entropija raste i raste, kao u ekspres-loncu, koje polagano kuhane Britožabe nisu svjesne.

Imaju Britanci svoje desne i lijeve stranke. Laburisti su lijeva, što će reći napredna partija, prevedeno “radnička”. Ovo je dobar pripremni tekst za simpatizere i članove SPD-a, da se znaju pripremiti za nadolazeći napredak. Laburisti imaju svoje unutarstranačke izbore, valjda kao i kod nas. I imaju “all-women shortlists” (AWS).

Wikipedija će vam objasniti da je to praksa diskriminacije, ali pozitivna. Malo će vas štrecnuti pojam “diskriminacija”, što je riječ s užasnom konotacijom danas u vremenu tolerancije i političke korektnosti, a koje nam je donijelo pedersku svadbu i imigrante iz trećeg svijeta u haustore. Eto, ipak postoji i dobra, pozitivna diskriminacija ako je u službi lebralizma, a sve “kako bi se povećao udjel ženskih članova Parlamenta”, piše dalje.

Važni dio Laburističke stranke, kao i svake ljevičarske partije, su feministice – koje bi trebale popuniti te samoženske nediskriminirajuće diskriminatorske kandidacijske liste. Poznato je da je feminizam “majka” gender ideologije. Jedno od djece te ideologije su bikovi koji su si umislili da su krave. Bilo je uvijek pomalo takvih, ali su bili zbrinuti u ustanovama. Transgender aktivisti unutar Laburističke partije bi rado ispunili tu samožensku listu sa svojim dlakavim članovima. Poput nezahvalne djece, oni bi izgurali feministice koje su daleko više biološke žene od mudonja u pogrešnom tijelu.

Poanta sukoba je da Feministice-gender-majke ne bi nikako pustile na listu prostakuše, to jest žene s prostatama. Niti jednu, baš iz principa.

Psihobolesni mudonje koji si zamišljaju da su žene uzvratili su javnim objavljivanjem popisa feministica s njihovim adresama i ostalim privatnim detaljima. Da više ne govorim “mudonje”, službeno se radi o grupi pod nazivom “Labour Against Transphobia”.

Feministice kažu da je to staljinistički pokušaj da ih se “doxa” (=”korištenje privatnih informacija s interneta da se napadne nekoga s kim se ne slaže, često objavljujući osobne informacije, omogućujući zlostavljanje”) tako da mogu biti meta trans-aktivista.

times-lily-madigan-650x558

Što znači “grupa” unutar partije, pitate se? Ne radi se o “grupašenju” – (o, kako dugo nisam čuo tu riječ). Najsličnije bi bilo “Forum mladih SDP-a”, ili još bolje “Forum žena SDP”-ali malo suprotno, jer je ovo britansko isključivo za “umaštane” žene…

Feminizam nam je zajedno s ostalim perverzijama pustio s lanca i transgenderizam. Kaže se da (kulturna) “revolucija jede svoju djecu”.

Kako vidimo na primjeru britanskih ljevičara, revolucija lako pojede i svoju majku.

Izvor: https://order-order.com/2018/01/22/labour-trans-activists-circulate-radical-feminist-hit-list/


 

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: