Kada su dolazile izbjeglice…

WhenTheRefugeeCame

Naslov: Majka s djetetom poliveni kiselinom. Ova slika govori više o islamu nego 1000 riječi. Polijevanje kiselinom je, zajedno s “taharuši game” nešto što je kao multikulti “obogaćivanje” došlo u Europu upravo s tim “jadnim izbjeglicama”, a uglavnom vojno sposobnim muškarcima – kategorija koja se do sada nikada nije smatrala izbjeglicama.

Kada su dolazile izbjeglice, ja nisam protestirao – oni su bili jadni izbjeglice.

Kada su podigli džamije, ja nisam  protestirao – imaju prava moliti se.

Kada su uveli Halal hranu u škole, ja nisam protestirao – oni smiju jesti samo ono što im Kuran dopušta.

Kada su izveli napade, ja nisam protestirao – to je samo mala grupa radikala koji ne predstavljaju pravi islam.

Kada su silovali žene, ja nisam protestirao – silovanja ima u svim kulturama i religijama i to nema ništa s islamom.

Kada su zatražili Sharia zone, ja nisam protestirao – oni trebaju vlastiti prostor, ta živimo u slobodnoj zemlji.

Kada premijersko mjesto u parlamentu zauzeo jedan njihov, ja nisam protestirao – oni čine sada već polovicu stanovništva i imaju prava biti reprezentirani.

Kada su uveli Sharia zakonbilo je prekasno da bih protestirao.


Ovo je baš prava ilustracija poslovice “tiha voda brege dere”.  Onoga tko je ukazivao na neminovnost navedenih faza stavljalo se na stup srama, a uzdizalo “tolerantne”.

Da bi svudaokolopristutni virus mogao buknuti i opustošiti organizam, potrebno je dočekati kolaps imunosnog sustava. Dok je organizam zdrav, nikakava “tiha voda” mu ne može ništa. Svi preci Europljana koji su se borili i ginuli braneći Europu i njene granice sada se okreću u grobu. Sve je bilo badava.

Onaj tko je islamskom imigracijom dopustio narušavanje civilizacijskog “eko-sustava”, taj  ili ima zle namjere ili je bolestan.

Zle namjere?! Kao s famom globalnog zatopljenja, tako su mediji desetljećima jaukali o prenapučenosti Zemlje. Pa da ne bi ljudi umirali od gladi zbog prenapučenosti i nedostatka hrane, najbolje ih je ubijati još u utrobi. A pomaže i sterilizirati ih cjepivima, hraniti kemikalijama, a liječiti otrovima iz I.svjetskog rata, te uz pomoć oružja iz II.svjetskog rata. Razmnožavanje se može znatno usporiti popularizacijom homoseksualnosti i uništavanjem obitelji – kako bi ipakrođena djeca bila i nekompetentna i nezainteresirana postati roditelji kad sazru.

Eliti je i predobro krenula depopulacija, tako da je na njihovo iznenađenje došlo do starenja Europskog stanovništva. Kako sad to? A tko će njegovati stare i nemoćne Europljane bez vlastite djece? Tko će raditi i plaćati za mirovine koje su političari već potrošili? Isti ti pametnjakovići koji su upalili alarm prenapučenosti, sada su krenuli na Plan-B: idemo dovesti zdravu krv. Problem je što ta zdrava krv ne želi raditi. Ne pada joj na pamet njegovati ostarjele Europljane koje prezire zbog bogatstva i perverznog načina života. Oni su došli iskoristiti, isisati to zaluđeno društvo na umoru. Oni su došli zamijeniti ga, a ne participirati u održavanju na životu.

To liberalni umovi niječu, i jednostavno ne mogu razumjeti. Psihičke bolesti karakterizira odmak od realnosti, od zdravog razuma. Psihički bolesnik živi u “svojoj” stvarnosti i nije svjestan opasnosti u realnom svijetu.

Liberalizam je mentalna bolest. Teško je reći što je čeme uzrok ili posljedica, ali vidjeli smo zadnjih desetljeća kako se urušava seksualni moral i prihvaćaju perverzije s “gay pravima”, vidjeli smo nevjerojatno udaljavanje od realnosti s transgendermanijom. Vidjeli smo nepriznavanje očiglednih činjenica o spolovima, vidjeli smo uzlet političke korektnosti u pravoj komunističkoj maniri… sve u svemu psihička bolest na razini cijele jedne civilizacije. To nerazumno ponašanje pojedinaca ima veze s amigdalom u svom toleriranju netoleriravoga. Vidjeli smo potpuno gašenje obrambenih mehanizama društva…Činjenica je da taj rak dobiva svaki civilizacijski krug na svome neumitnom kraju.

Zapadna Europa će se u generaciju-dvije promijeniti u neprepoznatljivo. Islamizacija, to je sudbina Zapadne Europe. Kada se na vrijeme ne izbaci prvih par trulih krumpira iz sanduka, cijeli sanduk propada. I nema povratka. Liberalizam je takva bolest truljenja civilizacije. Liberalna demokracija je uništila imumološlki sustav i zdrav razum. Preci su stoljećima čuvali granice, da bi ih liberalni Europljani “pijani kruha” otvorili drugoj kulturi koja i ne skriva prijezir i ubilačke namjere.

Feministicama, tim perjanicama liberalizma, pojam “slabiji spol” dolazi u svojoj gruboj realnosti.  Za žene se već danas promijeno život i svakodnevne navike u Zapadnoj Europi.

Uzrok liberalizmu je “pijanstvo od kruha”. Istočna Europa je zahvaljujući svojem siromaštvu i sjećanja na političku korektnost ostala pošteđena virusa liberalizma koji bi kroz glasačke kutije doveo na vlast političku elitu liberalnog duha. EU će se neminovno raspasti. Moguća nova granica civilizacija će biti neka baltičko-jadranska linija.

Doći će dan kada će se naši gastarbajteri vraćati u velikom broju iz Zapadne Europe. Neće to biti zato što će u Hrvatskoj iznenada sve procvjetati zahvaljujući našim političarima i njihovim nelustriranim očevima, već zato što se više neće osjećati sigurno u Njemačkoj, Švedskoj, Francuskoj, Nizozemskoj, Velikoj Britaniji…

Dolazit će u Hrvatsku i njihova djeca rođena vani, zajedno sa svojim supružnicima koji nemaju hrvatske krvi. U Zapadnoj Europi će postati spasonosno imati bilo kakve hrvatske, slovenske, srpske, mađarske, poljske, češke rodbinske veze. I čisti Nijemci, Šveđani, Francuzi… će kupovati nekretnine u Hrvatskoj, Mađarskoj, Poljskoj, Češkoj, Slovačkoj i seliti svoje pogone i imovinu.

Prije toga će, a pogotovo poslije tog vremena  krv poteći ulicama Zapadne Europe. Teroristički napadi današnjice će tada izgledati kao igrarija. Kako nemaju potrebe ići dalje od onoga gdje je “mekano”, islamizacija će se zaustaviti na baltičko-jadranskoj liniji, nadirući, paradoksalno, sa zapada.

U toj “sređenoj” Europi javne će službe postepeno kolabirati: ceste i zgrade više se neće obnavljati. Nova islamska većina će na demokratskim izborima ukinuti demokraciju. Zapadna Europa će početi sličiti hladnijim verzijama Bejruta, Bagdada i Kabula. Kako imigranti nisu bili u stanju u svojim zemljama izgradili blagostanje, nema nikakve vjerojatnosti da bi ga izgradili u novim krajevima.

Liberalni Europljani će biti pobijeni, sve perverzije preko noći iskorijenjene. Preostali Europljani će prihvatiti islam i današnje Europe više neće biti. Novi zid koji će niknuti se neće zvati Berlinski, već baltičko-jadranski.

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d bloggers like this: