Kako to rade Mađari

Mađari zaista imaju svoju državu. Jedna rinfuza islamigranata je u subotu, u noći pokušala stampedom masovno prijeći iz Srbije u Mađarsku. Opet jadni izbjeglice zbog rata u Siriji bježe od žena iz pravca Tunisa. Valjda s nemirne tunisko-sirijske granice.

Mađarska granična policija je zapucala u zrak kao upozorenje, dok nije dojurilo motorizirano pojačanje s rotirkama.

S Mađarima očito nema šale. Soft-invazijske snage su se morala vratiti na početne položaje. Siget u subotu nije pao – a očito i neće. Mađari su ostali sami da se bore, nema im danas Zrinskih u pomoći.

Da se radi o invaziji prilagođenoj situaciji, vidi se po tome da imigranti imaju izvrsnu opremu. Mađari su pronašli kod njih naočale za noćno promatranje, pa čak i senzore podrhtavanja tla (s kojim mogu otkriti prisutnost osoba ili vozila). Imaju sjekače za žičanu ogradu, lopate, karte, popise adresa, brojeve taksija (izvor).

Mora da je lijepo danas biti Mađar, znajući da te tvoja država štiti. I baš ih briga za packe iz briselskih fotelja.

Problem je što će se pucnjevi pročuti na ovoj ruti i dodatno ih sve skrenuti u pravcu Hrvatske. A naši policajci su na izmaku snaga zadržavanja gomile metodom nogometnog živog zida. Bez žice, bez kratkih i dugih cijevi.

A HDZ bi još i mogao izbjeći 0:3 na izborima – samo ako se povede za mađarskom vladom i

  • prvo, postavi žicu.
  • Drugo, da odmah kopira mađarske natalitetne mjere (30.000+ eura kredita bračnim parovima koji ne moraju vratiti ako dobiju djecu), mjere koje stimuliraju brak (onaj normalni, a ne psihijatrijski) i koje stimuliraju rađanje djece ne samo deklarativno. A može kopirati i Putinove mjere, svejedno.
  • Treće, da poput Orbana, najuri soroševsku petu kolonu postrojenu u tzv. nevladinim organizacijama lijevog civilnog društva.

Na žalost, ništa od toga se neće desiti u Hrvatskoj. Kad je neoporezivi dio plaće podignut s 2500 na 3800, a od ove godine na 4000 – to je zapravo relativno smanjivanje poticaja za djecu. Anti-demografska mjera. Time je težište poreznog rasterećenja prebačeno od obitelji s djecom na samce. To je bilo vrlo perfidno od Milanovićeve vlade, a Zoran Plenković preuzeo SDP štafetu dalje. Sve do tada su paralelno podizani osobni odbitak (koji se množi s faktorom ovisnim o djeci) i neoporezivi dio plaće. Nakon toga hrvatski samci naprijed, a oni s djecom stoj!

To je valjda u skladu s Istanbulkom (destimuliraj vlastiti prirast genetski homogenog stanovništva homoseksualizacijom) i s Marakešom (prirast stanovništva omogućiti islamigracijom iz zemalja trećeg svijeta koji su duhom još u srednjem vijeku, s krvoločnom osvajačkom ideologijom obučenom u religiju). Netko bi mogao pomisliti da se radi o planskoj “Velikoj zamjeni” (Great Replacement).

Viktor Orban ne pristaje na to (vidi “Konzumirani“). Ni Češka. Ni Poljska… svima im je zajednički ruski komunistički jaram, i svježe sjećanje na političku korektnost.

Komunizam se preselio na novu adresu

Ironija je da na to ne pristaje ni Putinova Rusija. Komunizam se preselio u Bruxelles i Davos, zajedno s političkom korektnosšću. Pa su se i naši komunisti nepogrešivo kao suncokreti okrenuli prema Bruxellesu. Što su bili udbaškiji, to su danas progresivnije liberalni i velike demokrate.

Naša najveća sreća je što smo siromašna EU zemlja, i nezanimljiva osvajačima, barem dok ima puno bogatijih. Nesposobnost naših političara bi nas na kraju mogla spasiti od marakeškog nestanka.

Izvor: https://www.vadhajtasok.hu/2020/01/28/igy-probaltak-meg-betorni-az-orszagba-migransok-roszkenel-video/

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: