Remdesivir stožerske dr.Markotić je razlog zašto smo od 5 umrlih došli do 50 dnevno – sada ga se WHO odriče (kao što će se i Plenković odreći Markotićke)

Ajoj. Svjetska zdravstvena organizacija WHO promijenila ploču što se tiče politički korektnog lijeka za COVID Remdesivira, a s kojim smo u Hrvatskoj od 5 mrvih dnevno stigli na gotovo 50 dnevno.

Naši beskičmeni EU-politički korektni političari su ubojice ove razlike od 45 Hrvata dnevno. Jer su slijedili EU i WHO naputke umjesto da naši liječnici nastave s uspješnim tretmanima od prije ljeta. Svakih 18 dana dođe red na pojedinog ministra za njegov osobni udio u odstrelu tih 45 Hrvata. Ne bolesnika iz Vukovarske bolnice, nego danas iz COVID-bolnice. Zahvaljujući njihovom oslanjanju na “struku”, tj. na jednog dokazanog komunističkog teroristu na čelu WHO i na farmaceutski “umočene” političare višeg ranga.

Dok su naši liječnici liječili po svom, koristeći zdrav razum, vlastito iskustvo, Hidroksiklorokin, Azitromicin i kortikosteroide (suprotno preporukama WHO), te pratili što rade kolege po svijetu – imali smo u Hrvatskoj rekordno malu smrtnost od Korone. Tada se i 5 umrlih dnevno smatralo da je puno. Onda se umiješala politika u vidu Plenkovićeve EU s politički korektnim Remdesivirom (fuj taj Trumpov Hidroksiklorokin!) – i evo nas na cca 50 umrlih dnevno. Tko bi pristao na cijepljenje i maske dok tek 5 starih i bolesnih ljudi umire dnevno od Korone?

Danas nitko nema muda reći liječnicima “vratite se na ono što ste radili prije ljeta, samo recite što vam treba”. Iako bi tako svakog jutra 45 Hrvata više dočekalo dan u bolnici. (“Hrvatski liječnici zaboravili kako liječiti oboljele od Korone“). Ali ne, treba napraviti histeriju da maskirane ovce navale na cijepljenje.

Produžena krvava ruka su bili “pravovjerni” mediji s naslovima “Dr.Markotić dobila od Vlade ovlast za potpisivanje ugovora za Remdesivir“.

Fukograf i Remdesivir

Još u srpnju 2020. je komunističko-globalistički Faktograf objavio tekst “Alemku Markotić i Novu TV upetljali u izmišljenu međunarodnu zavjeru farmaceutskog lobija“.

(“Kao u Hrvatskoj, i u Izraelu su liječnici “zaboravili” kako se uspješno liječi Korona“)

Prepričano; portal Logicno.com je pogrešno tvrdio da su hrvatski mediji i stručnjaci dio međunarodne zavjere farmaceutske industrije, smišljene da se građanima uskrati učinkovita terapija protiv COVID-19 s Hidroksiklorokinom i Azotrimicinom. Fakografci su se raspisali kako je Remdesivir krasan lijek, a Hidroksiklorokin opasan i nedokazan, a svi teoretičari zavjere su zločesti ljudi.

I fakat, bili su u pravu da je Remdesivir efikasan. Krenulo nas po bolnicama nakon toga: 10, 20, 30, 40…49.

Umrlih dnevno.

Sada Svjetska zdravstvena organizacija službeno preporuča da liječnici po bolnicama NEBI trebali liječiti COVID s Remdesivirom. U međuvremenu je proizvođač Remdesivira Gilead već inkasirao 873.000.000 $. Unutra je i skromni hrvatski dio.

Tko će namiriti hrvatskih 63.000.000 eura za ubitačni Remdesivir kao trošak iz hrvatskog proračuna tj. od novca poreznih obveznika usmjerenih u farmaceutsku industriju? dr.Markotić? Plenković? Vlada, ravnomjerno po ministrima? Samo čekajte da vidite koliko će biti bačenog hrvatskog novca na COVID-cjepivo, jednako reklamirano danas kao Remdesivir jučer.

Što će sada soroševski Faktograf, nakon što se WHO povukao u vezi Remdesivira? Ispričati se “faktografiranima”? Mo’š mislit’!

Ti svi isti navijaju da nas se cijepi s eksperimentalnim cjepivom. Makar i pod prijetnjom bajuneta ili isključivanjem iz ljudske zajednice da krepamo. Ni stoku do koje ti je stalo se ne cijepi masovno s eksperimentalnim cjepivima.

Pitam se zašto bih im ja išta vjerovao. Iskustvenih “2+2” me savjetuje da se klonim baš svakog njihovog cjepiva i nisam sam (“Zabijte si svoja otrovna cjepiva u svoju *uzicu” (himna londonskog Festivala slobode)). Jer meni se čini da je i opet sve zbog novca, a ne da im je stalo do mene. Rekao bih, baš suprotno.


Izvor: zerohedge.com/geopolitical/who-officially-counsels-against-prescribing-gileads-remdesivir-covid

WHO Officially Counsels Against Prescribing Gilead’s Remdesivir To Treat COVID-19

The world mostly forgot about remdesivir it seems, after the badly overhyped medication developed initially by Gilead Sciences to treat ebola failed to show any efficacy in severely ill patients according to a massive WHO study.

While the FDA nevertheless approved the medication, arguing the data had shown it had proven modestly effective in treating mild to moderate cases of the virus, the WHO had already made up its mind. And on Thursday evening, the WHO officially recommended that doctors shouldn’t prescribe the drug to treat patients suffering from COVID-19.

The WHO attributed its decision to four different studies involving more than 7,000 patients.

“The antiviral drug remdesivir is not suggested for patients admitted to hospital with Covid-19, regardless of how severely ill they are, because there is currently no evidence that it improves survival or the need for ventilation,” an expert panel of the WHO wrote in the British Medical Journal on Friday.

Gilead has so far refused to accept data showing remdesivir has little benefit for COVID patients. The company has already booked $873 million in remdesivir sales last quarter, and warned investors that Q4 could be a flop if remdesivir flops.

Vaš komentar:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Gore ↑