Kao u Hrvatskoj, i u Izraelu su liječnici “zaboravili” kako se uspješno liječi Korona

“Times of Israel” ukazuju na podatke o smrtnosti u Izraelu prije i nakon promjene javne politike o uporabi hidroksiklorokina (HCQ) za COVID19. Zamijenite “Izrael” s “Hrvatska”, i članak opisuje Hrvatsku.

“Izrael je bio čestitao sam sebi što je dobro prošao pandemiju virusa iz Wuhana. Do kraja lipnja, sa samo 300 smrtnih slučajeva, bili smo kraljevi svijeta. Smjeli smo se baviti svojim uobičajenim svakodnevnim životom. A onda smo opet pogođeni. Jako. Preko 1200 umrlih.

Novinar postavlja pitanje: što je Izrael učinio drugačije što bi moglo uzrokovati ovaj nevjerojatni porast smrtnih slučajeva od 300%?

A onda priznaje odgovor:

“Lokalnim liječnicima i klinikama onemogućeno je propisivanje lijeka koji je djelovao prije, ali je sada zabranjen. Lijek kojemu se ne usuđuju izgovoriti svoje ime je hidroksiklorokin. Medicinskim stručnjacima je zabranjeno na društvenim mrežama spominjati njegovo ime. Neki su otpušteni jer su se usudili sugerirati da je ovaj lijek u kombinaciji s drugima spasio bezbroj života.

Zabranjen lijek? Hidroksiklorokin (HCQ), koji se uspješno koristi za spašavanje desetaka tisuća života gdje god su liječnici slobodni da ga prepisuju pacijentima. Nezavisna istraživačica, dr. Elsa Schieder, koja je pozorno pratila taj razvoj događaja, rekla je:

“Šok i užas nisu samo u broju. To je vjerojatni uzrok. U prvom valu HCQ je bio lako dostupan. Sada je zabranjen za ranu upotrebu. Zašto Izrael, kao i mnoge druge zemlje, to čini? Postoje ogromni dokazi o učinkovitosti HCQ (plus cink i antibiotik) kada se rano daju.”

Schieder je, poput mnogih neovisnih analitičara, pomno pratila kako vlade diljem svijeta upravljaju svojim odgovorima na zaokrete empirijskih podataka koji se pojavljuju, a cjelokupna slika pokazuje tvrdoglavi otpor protiv provođenja bilo čega drugog osim držanja uzorka “lockdown, “socijalno distanciranje i druge restriktivne prakse dok se ne odobri i distribuira COVID cjepivo.

Ludosti ovog pristupa prokazuje sve veći broj medicinskih stručnjaka koji su vidjeli izvrsne rezultate s hidroksiklorokinom, a WHO ga je svrstao među najsigurnije široko dostupne lijekove. Ali kad god liječnici pokušaju podijeliti svoja obećavajuća otkrića, napadnuti su i skinuti s interneta.

 “To smo vidjeli prije otprilike mjesec dana s prosvjedima “FrontLine Doctors kada je oko 600 američkih liječnika progovorilo o tome. Njihov video je u dva dana imao 20 milijuna pregleda. Tada su ga povukli Youtube i Facebook. Glavna glasnogovornica otpuštena je sa svoje pozicije u hitnoj službi. Sve zbog promocije lijekova koje su svi su liječnici smatrali učinkovitima.

Sve osim obećanog (i skupog) cjepiva Big Pharme nepravedno se potiskuje ili ismijava.

Nakon šest mjeseci prikupljanja dokaza, sve više i više liječnika s prve crte govori protiv represivnog i neznanstvenog pristupa kreatora politike i birokrata koji su, čini se, vraški naklonjeni samo jednom ishodu: masovnom obveznom programu cijepljenja koji su pokrenuli njihovi prijatelji u Bigu Pharma. Što bi tu moglo poći po zlu?

ibloga.blogspot.com/2020/10/israels-before-after-proves-hcq-beats.html

Hrvatska je iz EU natjerana koristiti Remdesivir umjesto Hidroksiklorokina. I sada imamo daleko veću smrtnost. Što je svakako dobro za kampanju cijepljenja.

Vaš komentar:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Gore ↑