Fekalna inkontinencija i analni seks

Prema američkoj studiji, analni seks može biti povezan s povećanim rizikom od inkontinencije. Nakon što smo prestali vjerovati u zdrav razum, ovo je jedna uljepšana spoznaja.

Istraživači su analizirali podatke nacionalnog zdravstvenog istraživanja od 6.150 odraslih s obzirom da li su barem jednom probali analni odnos (a da su bili voljni ispuniti upitnik o tim pitanjima).

Ženska fekalna inkontinencija

Zanimljivost o ženama, na koje “popularna” kultura (“Teen Vogue“) nastoji nabaciti gej-ponašanje: Kad su to učinile, žene su imale 50% veće vjerojatnosti da će imati fekalnu inkontinenciju barem jednom mjesečno. Fekalna inkontinencija je nekontrolirano “curenje sluzi, tekućine ili dreka”.

Misli se, 50% više u odnosu na one “ljude/people koji posjeduju vaginu” (kako Teen Vogue naziva žene u tom članku), a koje se zadovoljavaju samo korištenjem trivijalne “prednje rupe” u seksualne svrhe.

Ako je fekalna inkontinencija ono što si želite redovito u životu, onda dame moje, samo naprijed unatrag!

“Popularizacija” sodomije u medijima je samo jedan od načina desinzibilizacije za potrebe LGBTizacije društva. “Điđi”, seksualna edukatorica koja tinejdžericama, koje čitaju Teen Vogue, stavlja bubu u stražnje uho, kaže ovako:

Da, doći ćete u kontakt s nekim fekalnim materijama. Želim vas osobno uvjeriti da tijekom analnog seksa nećete nikoga posrati. Naravno, postoje horor priče, ali ih uvijek ima, zar ne? Da, doći ćete u kontakt s govnima. Ulazi se u šupak. Otamo izlazi drek. Očekivanje da se igra analno i ne vidjeti drek nije osobito realno. Nije to velika stvar. Svi kakaju. Svi imaju guzicu.

Zašto se ženama prije nije reklamirao analni seks? Odgovor je isti kao i za razlog ugradnje homoseksualnosti u tkivo Zapadnog društva. Vlasnici mainstream medija su pripadnici globalističke bogate elite. Cijela hijerarhijska struktura je dovoljno zaradila i sada koristi svoj novac da si urede svijet po svojoj želji. A oni glavni su odlučili da treba reducirati populaciju na planeti sa 7,5 milijardi na 0,5 milijarde. I tada će jedna centralna svjetska vlada moći sasvim fino upravljati, poput jednog upravnog odbora korporacije.

Da bi se shvatilo proporcije, to je kao da se Hrvatska reducira samo na Rijeku i Osijek. Sve ostalo prazno bez stanovnika. To je proporcionalno želji sa 7,5 na pola milijarde.

Najprije su udaljili muškarce od žena, koje su mogli, kroz popularizaciju LGBT na Zapadu i pravničkim silovanjem pod krinkom “prava” i “jednakosti”. Ponosni psihički bol(gbt)esnici ne povećavaju populaciju (“Sudbinu svojih gena određujete danas: 124 ili 43 potomka“), a što je za bogatu elitu glavna kvaliteta ove populacije. Njih moraju trpjeti samo u jednoj generaciji.

Ostaje problem normalnih ljudi. Ako se čačka “prednja rupa”, iz nje suprotnim smjerom dolaze bebe. Za bogatu globalističku elitu “Bebe ne dobro”. A što jedino može izaći iz “stražnje rupe”, zna se. Stoga elita sada ženama promovira analni “seks”, nakon što smo se svi smekšali za LGBT sodomiju. Kao i kod LGBT, o lošim finalnim učincima analnog “seksa” ženama se ne govori. Ona koja ne sluša zdrav razum nego medije, ta će i probati. A ja mislim da muškarac koji joj predlaže analni seks – bi lako mogao biti prikriveni insertivni homoseksualac, ili barem biseksualac. Sretno joj bilo s njim! Čuo sam medicinski trač da je jedna “naša” regionalno poznata celebrity-fufa bila na zagrebačkom Rebru na šivanju stražnjice. Raspukla se.

U ovom se tekstu zadržavam samo na finalnom rezultatu ove prakse: propuštanjem sfinktera, nakon što ga se naprirodnom djelatnošću nepopravljivo upropasti.

Nije “Teen Vogue” usamljen što omekšava klinke za sodomiju. Isto tako i “Cosmopolitan” nastoji ženama propagirati analni seks. Kao da je to nešto sasvim normalno.

Nije to objavljeno u kulinarskoj rubrici, ali iza njihove kulinarski produhovljene ilustracije idu savjeti kako se pripremiti, pod naslovima: “BE PHYSICALLY PREPARED”, “MAYBE DON’T DO IT RIGHT AFTER DINNER.”,”STOCK UP ON THE LUBE”,”TAKE DEEP BREATHS.”

Drek-kontakt

Kontakt s fekalijama je pak posebna priča. O tom aspektu ne treba trošiti riječi. Prijenos bolesti fekalijama i pitanje sanitarnih uvjeta, u što spadaju fekalije, to ne treba posebno spominjati.

WC se obično pere u debelim gumenim rukavicama sa što manje “direktnog kontakta”.

U medicinskom laboratoriju, gdje im je posao pregledavati donešena govna na znakove kojekakvih bolesti, sve se radi u lateks rukavicama. A i pacijentsko – i uzimanje, a i predavanje takvog “uzorka” je malo kome ugodan zadatak.

Pitanje: zašto bi sada žena, nakon čišćenja WC-a ili rada u laboratoriju, sve oprezno u rukavicama, željela to isto imati razmazano po plahatama na svom krevetu? I dalje noćima spavati na tome.

Bol bol(GBT)ujem

O trpljenju boli kod receptivne sodomije, bez obzira na razvijenu industriju lubrikanata, može odgovoriti i sam zdrav razum. Kakav je to “seks”, ako zahtijeva opijenost receptivne strane – najčešće s drogom poppers koja opušta sfinktere i sve drugo.

Postoji neočekivana kohorta čitatelja koji stižu na ovaj blog s guglanjem pitanja: “dali gay seks boli”. Ne bih znao to odgovoriti, pa ostavljam bivšeg gaya da to odgovori u članku “Bivši homoseksualac o prešućivanim prljavim detaljima gay seksa“.

Sluznico moja, radosti sva. Dušu san svoju, svu tebi da.

Još jedan aspekt analnog seksa neću ovdje razlagati. Tanka sluznica omogućuje oštećenja i vrlo lagan ulaz bolesti. (Ljubav u septičkoj jami).

Sama sperma je, zbog oplodnje, osmišljena da nadmudri i pobijedi tuđi imunosni sustav. S druge strane, “stražnja rupa” ima jako tanku sluznicu. Spojite to dvoje i – Bingo! I onda naši političari: “Jadna LGBT zajednica…”.

Zbog sodomije, što anonimne u nevjerojatnim brojevima, što tzv. “bračne istospolne” sodomije, gay populacija će imati SVAKE ZARAZNE BOLESTI uvijek nesrazmjerno više nego normalni ljudi.

Upravo takvo ponašanje samo pokazuje da se radi prvenstveno o psihičkom poremećaju. (Gay “sex rulet party” i Bug Chaseri). Stoga je prije to postojalo samo u supkulturi.

Muška fekalna inkontinencija

Vratimo se inkontinenciji. Ne mislim ovdje na urinarnu. Govorimo isključivo o fekalnoj inkontinenciji mladih (fizički) zdravih ljudi uzrokovanoj svjesnim ponašanjem.

Ono što se činilo loše za žene (i naizgled kao da ne može biti gore), za muškarce je još poraznije: šanse muškaraca za fekalnu inkontinenciju barem jednom mjesečno – su 200%, utrostručene kod receptivnih analnih u odnosu na normalne muškarce bez takvih naprednih stražnjih potreba.

Kod psihičkih bolesti granice ne postoje: Čari homoseksualnog fistinga viđene u “Hitnoj”

Dakle, ako vam nije važna moguća “drekontinencija”, tako da ne možete više kontrolirati da se ne userete, onda, momci samo natraške u gej budućnost! Dobit ćete pohvalnicu medija i političara. Ta ne bi vas valjda sav mainstram, svi mediji, svi političari i svi bogataši ohrabrivali u sodomiji i reklamirali vam nešto što bi bilo loše za vaše zdravlje!

Ove podatke je sakupio bivši gay, pa zna o čemu govori. Njegove riječi, prenosim dalje:

Tijekom 3 desetljeća od početka AIDS krize, „homoseksualna“ muška zajednica još se nije suočila s tim kako su i zašto svojim postupcima muški homoseksualci – koji čine oko 2% opće populacije, napravili da oni predstavljaju 67% svih HIV infekcija. Čime postaju podložni različitim oboljenjima, većim dijelom, vidljivim samo među „gay“ muškarcima, a ne među heteroseksualnima; to uključuje šigelu, sifilis i analni HPV.

Bitan sastojak veće pojave HIV-a i seksualno prenosivih bolesti kod homoseksualnih muškaraca je kontinuirana praksa analnog seksa u muškoj gey zajednici.

“U Sjedinjenim Državama, receptivni analni odnos prakticira se kod čak 90% homoseksualaca”.

Iako žene ponekad sudjeluju u analnom seksu, u muškoj gey zajednici analni odnos između muškaraca može postati totalno agresivan i razarujuć.

Prema Nacionalnoj zdravstvenoj službi u Velikoj Britaniji, nije rijetkost da liječnici i medicinsko osoblje pronađu niz traumatičnih anorektalnih stanja kod homoseksualaca, uključujući: Traumatični proktitis, Peri-Analni hematom i Analne pukotine i čireve. Kao nekada seksualno aktivni “gay”, otkrio sam tu činjenicu vrlo brzo, ubrzo nakon što me stariji muškarac “probio;” bol je bila nesporna, ali uvijek sam bio uvjeren da “će postati bolje;” ponekad je – ponekad nije. U tom trenutku, prijatelji i razni poznanici počinju propisivati ​​lijekove za kućno liječenje, kao što su vazelin supozitoriji, klistir od kave i čepići.

1999. godine, kada sam izašao iz “gay” načina života, završio sam samo s izmučenim i razderanim tijelom. Iako sam, živeći u San Franciscu, često posjećivao lokalnog proktologa, koji se uglavnom brinuo za mušku homoseksualnu zajednicu, uvijek sam znao da ću jednog dana morati platiti vrlo veliku cijenu.

Došao je taj dan 2001. godine, kada sam, nakon nekoliko godina gotovo neprekidnog krvarenja, otišao liječniku koji je otkrio da sam postao teško anemičan. Da se mora riješiti uzrok mog općeg lošeg zdravlja; tada sam podvrgnut nizu izuzetno bolnih operacija – pobrinuo se za krvarenje, međutim, ostalo mi je samo djelomično debelo crijevo i neugodna količina inkontinencije. To je stalni podsjetnik na moju prošlost.

Iako su mnogi moja iskustva smatrali kao aberaciju koja utječe samo na pretjerano aktivne; U stvari, studije su otkrile da preko 50% prenošenja HIV-a kod američkih “gejeva” dolazi od glavnih seksualnih partnera. To je zato što većina “homoseksualaca” u takozvanim “predanim” vezama rijetko, ako ikad, koristi kondome; također, u stvarnosti kondomi samo pružaju lažni osjećaj sigurnosti, jer oni nikada nisu bili dizajnirani za homoseksualnu upotrebu, zapravo većina slučajeva HIV-a događa se zbog zatajenja kondoma tijekom “gay” muškog analnog seksa. Nakon toga, prisustvo sperme u anusu nakon analnog seksa uzrokovat će imunosupresiju unutar rektuma, što olakšava HIV infekciju.

To se zapravo dogodilo mom prijatelju u ranim 1990-ima; za razliku od mene, on je uvijek bio osobito poseban u vezi s kim je spavao – dok sam ja trebao kartoteku, on je mogao na prste izbrojati svoje ljubavnike; iako smo, u to vrijeme, bili “sretno” povezani, često smo se međusobno pratili k proktologu; kasnije sam bio šokiran kad je postao HIV-pozitivan.


Citirani izvori:

“The findings support the assessment of anal intercourse as a factor contributing to fecal incontinence in adults, especially among men.”
“Anal Intercourse and Fecal Incontinence: Evidence from the 2009-2010 National Health and Nutrition Examination Survey.”
Markland AD, et al.
Am J Gastroenterol. 2016 Jan 12.

“In the United States alone, receptive anal intercourse is practiced in up to 90 percent of gay and other men who have sex with men, according to International Rectal Microbicides Advocates.”
“Use of lubricants with anal sex could increase risk of HIV.”
Microbicides 2010 (International Conference on Microbicides)
May 25, 2010

“Over 50% of HIV transmissions in US “gay” men are from main sexual partners.”
“Estimating the proportion of HIV transmissions from main sex partners among men who have sex with men in five US cities.”
Sullivan PS et al.
AIDS 23 (online edition), 2009.

“…the immunosuppression in homosexual males that is reported even in apparently healthy or HTLV-III-antibody-negative groups may arise from seminal PGE2 received during anal intercourse.”
“Prostaglandin E2 administered via anus causes immunosuppression in male but not female rats: a possible pathogenesis of acquired immune deficiency syndrome in homosexual males.”
S Kuno, et al.
Proc Natl Acad Sci U S A. 1986 Apr; 83(8): 2682–2683.

“Of the…new HIV infections, 51% were through anal sex with a condom, 33% anal sex without a condom and 16% oral sex.”
“HIV transmission among men who have sex with men due to condom failure.”
Remis RS et al.
PLoS One. 2014 Sep 11;9(9):e107540.


Izvor: josephsciambra.com/it-gets-better-anal-sex-and-gay-male-incontinence

Vaš komentar:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Gore ↑