Je li koronavirus kineski Černobil – ili netko vježba depopulaciju

Ako guglate “china stole coronavirus” naći ćete opovrgavanje raznih nadmenih Fact-check-a, tih liberalnih miljenika/plaćenika Fake News medija (a koji su u subjektivnom privatnom vlasništvu bogate NWO elite, dakako). I onda za uzrok pojave koronavirusa treba optužiti šišmiše i kineske prehrambene fuj navike.

Nekakav neprirodni izvor koronavirusa je samo još jedna teorija zavjere, kako oni impliciraju. Poput chemtrailova i geoinženjeringa, i svega što antivaxxeri misle o cjepivima ili o GMO-u, kemijski “obogaćenoj” hrani, te o službenim hirošimskim i bojnootrovnim metodama liječenja raka.

Pogledajmo neke čudne, da ne kažemo “zgodne” koincidirajuće činjenice u vezi koronavirusa.

(#1) Izbačeni kineski znanstvenici iz Kanadskog instituta

Kao neuobičajeni međunarodni skandal, u ljeto 2019. iz kanadskog instituta NVL Winnipeg je izbačeno četvero kineskih znanstvenika.

To je jedini kanadski institut s 4.razinom sigurnosti, i drži sve najopasnije viruse. Izvor: https://www.zerohedge.com/geopolitical/did-china-steal-coronavirus-canada-and-weaponize-it

(#2) U koronavirusu su tako umetnuti dijelovi HIV-virusa, da to ne može biti prirodno – već “man-made” biološko oružje

2018. je prijavljen u GenBank, bazu od “National Center for Biotechnology Information at the US National Library of Medicine” Bat-virus od strane “China’s Institute of Military Medicine, Nanjing Command”. 

Taj Bat-SARS-Like coronavirus je dobio referencu: AVP 70833.1 . Stiglo je ažuriranje u siječnju 2020 od strane “Shanghai Public Heath Clinical Center” i dobilo referencu QHD3418.1

Sad ide usporedba. Zanimljivo, virusova-omotnica u slučaju ove dvije odvojene bolesti, je 100% identična!  Znači, elementi HIV-a su i u “novom” koronavirusu.

Evolucija virusa 2019-nCoV nejasna. Pronašli smo 4 umetanja u spike glikoprotein (S) koji su jedinstveni za 2019-nCoV i nisu prisutni u drugim koronavirusima. Aminokiselinski ostaci u sva 4 umetka imaju identitet ili sličnost onima u HIV-1 gp120 ili HIV-1 Gag. Zanimljivo je da, uprkos tome što se umeci prekidaju na primarnoj sekvenci aminokiselina, 3D modeliranje 2019-nCoV sugerira da se konvergiraju u mjesto vezanja receptora. Nalaz 4 jedinstvena umetka u 2019-nCoV, koji svi imaju identitet / sličnost aminokiselinskih ostataka u ključnim strukturnim proteinima HIV-1, malo je vjerojatno da dolazi iz prirode.

Drugim riječima, zbog pronađenih genskih umetanja, koronavirus nije došao iz prirode (link na studiju). (informacija iz web-arhive, budući je kasnije cenzurirano na internetu) : https://web.archive.org/web/20200210190116/https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/news-nation/proof-the-novel-coronavirus-infecting-the-world-is-a-military-bio-weapon-developed-by-china-s-army

(#4) Koronavirus se najviše “lijepi” za azijatske gene

Ako se pogledaju rezultati sa smrtnim ishodom, makar ima i zaraženih ne-Kineza, na njih nekako koronavirus ne djeluje tako teško, kao na Kineze (5 puta, odn. 400% se vjerojatnije zakači na receptore u kineskim plućima nego na bjelačka pluća).

Zapravo, da budemo precizniji, do 15.02.2020. (1699 preminulih do tog datuma) nema još slučaja da preminula žrtva nije bila kineske rase – kako god i odakle god izvještavali gobalistički mediji. (“STILL No Non-East Asian Deaths from Corona—But CNN’s Sanjay Gupta Won’t Admit It“)

(#5) Koronavirus je fatalniji za stariju populaciju.

Podaci potvrđuju da je prosječna fatalna žrtva koronavirusa starosti preko 65 godina.

(#6) 2/3 umrlih su muškarci

Dvije trećine umrlih su muškog spola, što se možda može povezati s većim udjelom pušača i plućnih kroničara među muškarcima. A i ne mora. “Men appear to be more vulnerable to the coronavirus: report

Ovdje je link za LIVE informacije o koronavirusu: https://www.worldometers.info/coronavirus/

(#7) Najviše koronavirusu pogodnih receptora se nalazi u testisima

Iako se receptori na koje se zakači koronavirus traže prvenstveno u plućima, jer je odmah fatalno za kroničare s plućnim bolestima – najviše se ovakvih prijemčljivih receptora ipak nalazi u testisima. BULLETIN: “testicular cells are the potential targets of 2019-nCoV.”


Povezivanje 7 točkica

Sada sami povežite točkice. Scenarij koji nije uopće nemoguć je možda ovakav:

(1) Kinezi šalju svoje biološke stručnjake u svjetski priznat institut gdje će imati pristup virusima. Razlog međunarodne suradnje je globalna opasnost od epidemija SARS-a, svinjske gripe, ptičje gripe, ebole…

(2) Kineski stručnjaci dolaze do saznanja da već postoji razvijen virus koji nekako genetski cilja baš haploidne grupe Azijata.

(3) Kineska komunistička vlast odlučuju da se mora dokopati uzorka tog genetski-rasno selektivnog virusa pod svaku cijenu. Kako bi napravili svoju inačicu, a koja bi genetski cilj preusmjerila na bijelu rasu. Pa da i oni konja za trku imaju.

Tek time bi Kina bila prava velesila i u sferi biološkog ratovanja. Sve do tada, osim nuklearnog odgovora, Kina nema na raspolaganju adekvatni odgovor za biološko ratovanje, te niti sudjeluje u ravnoteži straha, poput nuklearne. Stoga s krađom virusa riskiraju i međunarodni skandal kako bi ga donijeli u Kinu, u svoj institut Wuhan. Izvor: Weaponizing Biotech – China’s War for Biological Dominance

Od ove točke su moguća 2 scenarija razvoja događaja:

4a) Kinezima se omakao šlamperaj u stilu černobilskih atomskih stručnjaka (od političara-komesara natjeranih da testiraju “na živo” nešto što inače ne bi).

ili

4b) Kinezi su žrtve depopulacijske sabotaže NWO bogate elite.

4a) Šlamperaj

Šlamperaj je uvijek moguć. Međutim, neke stvari s koronavirusom su previše “zgodne” za kineske jednopartijske komunističke vlasti:

Kina je imala velikih problema s nemirima u Hong Kongu (nikako nisu htjeli pristati na mogućnost izručivanja u Kinu, čime je kineska vlada praktički gledala pobiti “jedna zemlja – dva sustava”). Zgodno ili ne, ali protesti u Hong Kongu više uopće nisu problem.

Kineski ekonomski zastoj čini nemogućim stalno kreiranje novih radnih mjesta. Bilo bi zgodnije da se prirodno napravi mjesta za nove radnike tako da stariji isluženi radnici nekako nekamo nestanu. Kina ne želi, poput Zapada, imati sve nepovoljniji odnos radnog i uzdržavanog stanovništva. Koronavirus, zgodno, najviše pogađa stariju populaciju.

Osim kratkoročne fatalnosti za starije Kineze, tu je i najnovije otkriće da se najviše receptora koronavirus ne nalazi u plućima (zbog čega slijede te fatalne upale pluća po brzom kolosijeku), već u muškim testisima. Da je netko htio ugraditi dodatni sporodjelujući depopulacijski mehanizam, napravio bi upravo takav virus s dodatnim sporijim kolosijekom.

4ab) Namjerna depopulacijska/ekonomska mjera ili iskorištena prilika?

Možda su komunističke vlasti pustile svjesno koronavirus u svoju populaciju, znajući da međunarodna zajednica neće tako oštro reagirati budući će njihova populacija najviše pomrijeti od njega.

Naprosto, kineska vlada ima previše koristi, a da bi se ideja o takvom scenariju lako odbacila. Tajming je sve. A komunistička Kina već ima bogatu tradiciju masovnog ubijanja svog stanovništva, brojeno u desecima milijuna. (CORONAVIRUS – THINK THE UNTHINKABLE: China Faced A Domestic Disaster Months Ago If Something Wasn’t Done…)

4b) Globalistička depopulacija?

Isto tako, mogućnost da su globalisti napravili sabotažu, tj. “smjestili im”, pustivši virus u epicentar na tržnici udaljenoj 20 milja od Wuhan instituta – ni to nije nevjerojatno.

Za to ima isto dovoljno elemenata. Zanimljivo, zatopljenaši Grete Thunberg uopće ne adresiraju najveće CO2 zagađivače, Kinu i ostale azijatske zemlje uokolo. Kao da za njih imaju druge metode u pripremi. Za razliku od razvijenog Zapada kojemu treba uvesti novi porez, pa ćemo onda nekako vječito proljeće.

“Depopulacijski test” svih događaja

Promatrajući apsolutno sve pojave u suvremenom svijetu kroz “depopulacijski test”, zgodna stvar što se tiče man-made koronavirusa je što napada testise i uzrokuje neplodnost. Doduše, oboljele trenutno ne brine aspekt muda, ali kada se raširi po svijetu i za 9 mjeseci ne bude više toliko beba rođeno, onda znamo što je to danas bilo.

(-) Za depopulacijske liberalne aktiviste homoseksualizacija društva jednostavno nije dovoljno efikasna depopulacijska mjera, pa da se slisti ljudska populacija na eliti poželjnih 500 milijuna.

(-) Dragovoljno kemijsko kastriranje mentalno najbolesnijih dijelova LGBT “zajednice”, a po mogućnosti djece što ranije – nije dovoljno popularno čak ni među progresivnim roditeljima koji dovode djecu na čitanje priča koje im čitaju osuđeni pervertiti transgenderi.

(-) Pobačaji – nakon “naprednog” seksualnog/zdravstvenog odgoja (i opće seksualizacije društva) – jesu efikasna i raširena mjera, ali samo na progresivnom Zapadu.

(-) Sterilizacija i obogaljivanje ljudi s cjepivima ide suviše sporo. GMO i otrovi u okolišu ne razboljevaju dovoljno.

Cjepiva su, kako smatra Bill Gates, jedino što može skresati 15% čovječanstva odmah. Tvrtka koju on financira, kako slučajno!, već ima patent na cjepivo protiv koronavirusa prije nego je izbila epidemija (“Depopulation for Profit? Bill Gates funded the PIRBRIGHT institute, which owns the patent on coronavirus”)

“…e sad, ako napravimo zaista dobar posao na novim cjepivima, na zdravstvenoj skrbi, na uslugama reproduktivnog zdravlja, mi možemo smanjiti (svjetsku populaciju) za možda 10-15%”

Zato se nemojte čuditi kada naš ministar zdravstva bude javno na TV primio “pikicu” – da nas sve ostale ohrabri za masovno cijepljenje protiv koronavirusa. Stisnut će zube po partijskoj direktivi Plenkovića, no sve bi bilo identično i u slučaju SDP vladavine.

A mogao bi nam se svima odmah ubaciti i onaj čip.

Previše je tu slučajnosti. I previše koristi za bogate globaliste koji neskriveno žele depopulaciju i jednu svjetsku vladu.


Malo šale na kraju:

Kada kineski predsjednik kihne tijekom sastanka svjetskih čelnika…

zerohedge.com/geopolitical/did-china-steal-coronavirus-canada-and-weaponize-it

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: