Kako se napravi 500+ “zaraženih” (ili koliko već treba): Korona-pekmez

Kuhate li pekmez duže ili kraće, o tome ovisi da li će biti gušći ili rjeđi.

Kako se radi Korona-pekmez? Uzmu vam bris iz nosa (uz nadu da vas ne probuše do mozga) i onda taj bris stave u jedan stroj.

  • Ako ga ostave npr. 2 minute (broj dupliciranja do 20) onda je vjerojatnost da ćete biti negativni 99.99% (čak i ako ste pozitivni).
  • Ako ostavite uzorak recimo 3.5 minute (broj dupliciranja 45+) onda je vjerojatnost 99% da ste pozitivni (cak i ako ste negativni).
  • Sa 50 iteracija imate zagarantirano 100% sve pozitivne.

Prporuke MIQE za PCR testove su 20-25 iteracija. Stephen A. Bustin (najveći svjetski ekspert za PCR testove) je proglasio sve PCR testove koji imaju CQ vrijednost iznad 35 “neozbiljnim”. (link)

Očito su naši stožeraši naljutili Velikog Brata s turizmom preko ljeta, pa im je naloženo (EU) da duže “kuhaju” PCR-testove, te nam svima stave pelene na lice do jeseni i u zatvorenom i otvorenom.

Kad imaš test na Koronu koji ne testira na Koronu, onda možeš dobiti broj “zaraženih” koji trebaš za porobljavanje “stoke”. (“Svaki čovjek ima na 8.kromosomu sekvencu koju PCR test “otkriva” kao “pozitivan na COVID”“)

Što kaže tvorac PCR testa u videu?

Pitate se kako test razvijen pred 40 godina (za koji je dobio Nobela) može dijagnosticirati nešto za što nam je rečeno da je potpuno nova bolest, koje smo svjesni tek od ove godine?

“PCR test uzima sićušnu količinu bilo čega i napravi od toga puno da bude mjerljiva količina. Vrlo je malo molekula koje nemate barem jednu u svom tijelu. S PCR testom možete naći gotovo “bilo što u bilo komu”.

https://www.bitchute.com/video/Gxcc3HrQ6M0Y/

[najbolja kvaliteta videa je gledati ga direktno na BitChute-u: https://www.bitchute.com/video/Gxcc3HrQ6M0Y/]

Broj “zaraženih” ovisi o broju testiranja

Razdoblje# dnevnih testiranja# “novooboljenih” dnevno
do 15.06.200-300jednocifreno
16.06-30.06300-900dvocifreno
01.07.-31.08700-160040-200
01.09-10.103000-6000porast do 500+

S obzirom da svatko tko ide u bolnicu zbog bilo kojeg svog problema biva testiran na Koronu, pa se tada umiranje od bilo čega piše pod “umrli od Korone” ako je ovaj lažljivi test pokazao ga “pozitivnim” na Koronu. Zato imamo odjednom i puno mrtvih. Iako uz 200 mrtvih od Korone u istom periodu je bilo 7000 mrtvih samo od raka u Hrvatskoj (“Hrvatski liječnici zaboravili kako liječiti oboljele od Korone“)

PCR rezultati po želji

Manipuliraju s testom koji uopće ne služi za dijagnosticiranje virusa. S njim se postižu rezultati po želji. Želja je prestrašiti ljude kako bi pristali na totalitarističko porobljavanje apsolutnom kontrolom društva kao u Kini i da nas se sve cijepi kao stoku.

Negdje sam pročitao svjedočanstvo (naći ću to opet) jedne čitateljice iz Njemačke, koja kaže da su tamo bili ostali bez PCR testa. Stoga su si ga morali ići sami naručiti direktno od proizvođača, Kineza. Njihovo pitanje je bilo koliko ona želi pozitivnih rezultata a koliko negativnih.

Vaš komentar:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Gore ↑