Kako brutalno skončavaju liberalne “zapadnjačice” – žrtve kulturnog relativizma

Globalistički mediji mladim ljudima pune glave liberalizmom. Udaljavaju ih od realnosti i od zdravog razuma. Već sam dosadan, ali sve je zaista počelo medijskim promicanjem tolerancije prema sodomiji – kao nečem normalnom i pozitivnom za društvo, s rezultirajućim istospolnim “brakom”. (“NWO #54 [Richard Day] – We’re going to promote homosexuality“). Sa skrivenim ciljem depopulacije.

Za to postići je (Ne)Diskriminacija postala ubojito oružje. Iako svi stalno privatno diskriminiramo (ne nazivajući to tako), te smo i sami diskriminirani u mnogočemu, ne postavljajući pitanje (upisi na fakultet, zaposlenje, prijateljstva, romantika…). I tako na kraju ovog ne-razumnog ne-diskriminiranja i tolerancije, danas svjedočimo pobijanju biologije i kromosoma – i evo nas na 70-tak spolova koji se odjednom mogu mijenjati samim zamišljanjem. Slijedi kemijska kastracija sa skrivenim ciljem depopulacije.

Kad se jednom otkvačimo od stvarnosti, od zdravog razuma i prirodnih zakona, stvari inercijom kreću dalje, pa se nastavilo s imigracijom – gdje su državne granice odjednom prestale postojati, u ime suosjećanja na temelju iluzije. Zamjena i rastakanje nacija, sve u ime liberalne utopije.

Ljevičarstvo, koje je u 20.stoljeću pobilo 100 milijuna ljudi, utemeljeno je na utopiji. Statistika govori da su mlade žene posebno sklone prihvaćanju liberalizma (“Zašto žene uništavaju nacije i civilizacije?“). Kao da je nešto na biološkoj bazi, dok ne dobiju vlastito potomstvo (kada se perspektiva potpuno mijenja).

Kako su današnje zapadne žene u sve većem broju bez djece, a obrazovanje se produljuje dok im plodnost nepovratno “tik-taka” – statistika demokratskih izbora svuda pokazuje prevagu u lijevo, upravo zbog mladih žena. Nije čudno da lijevoliberalni žele još niže sniziti dobnu granicu za glasovanje na izborima.

Da ilustrira samoubojstvo liberalizmom, ovdje je preveden i uređen jedan potresan video. Pokazuje kako zapadne mlade žene, odvojene od stvarnosti, plaćaju doslovno glavom medijsku ljevoliberalnu utopijsku indoktrinaciju.

https://www.bitchute.com/video/Ns8Mhqgn2Lg3/

Za bolju kvalitetu pogledajte video direktno na Bitchute-u: https://www.bitchute.com/video/Ns8Mhqgn2Lg3/

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: