Kad se gender-luđake pusti razmnožavati

Prva gender-fluidna britanska obitelj se priprema za potpunu transformaciju, budući da se oba roditelja pripremaju za svoje operacije promjene spola. Majka će postati tata, a otac će postati mama. Ludilo! A vi se žalite da vam je život kompliciran. Jedva čekam da nam Istanbulska konvencija proradi, te da operacije promjene spola iz svog džepa počnu plaćati oni saborski zastupnici koju su glasovali za ratifikaciju.

The parents are raising Star as gender neutral -  focusing on raising a 'person' not a 'boy'

Kako razlikovati oca od matere

Prije početka ove lude ali istinite priče trebate pomoć u raspoznavanju aktera. Jer ćete na nekim slikama teško razlikovati oca od matere: pirsinzi za svinje fajferice (Slavonci će razumjeti) na sve strane, duljina kose i boja kose nisu ni od kakve pomoći… tako da ćete teško uvijek pogoditi tko je tu tko u ovoj “fluidnoj obitelji”.

Pirsinzi i tetovaže su znakovi raspoznavanja progresivnih liberala

Screenshot - 22.11.2016. , 12_24_56 - Copy

Ako želite izgledati liberalno, samo si provucite fajferski ringl kroz nos, kroz usnice, kroz pupak i obavezno tamo dolje. S crnim nečim si postupno širite rupe u ušnim resicama, u nosu i svim obrazima (vaš zubar će vam biti zahvalan). Praktički nema mjesta na tijelu gdje ne možete ubosti pokoju metalnu kuglicu.wikileaks - Copy

Dakle: na slikama dolje biološki otac je ono ozbiljnije, patničko lice. S vremenom evoluiraju (šire se) kolutovi u ušnim resicama ovog britanskog Masai-ratnika.

Nikki (right) and Louise Draven (left) with their son Star Cloud, five, are both planning to have gender reassignment surgery
BioOtac-Luise (lijevo na slici) i biomajka-Nikki (desno) Draven sa svojim sinom Star Cloud-om (5)

Biološka majka na svim slikama ima nasmješenije lice. Ona izgleda zaista sretno luda, dok otac izgleda kao da bi mogao psihički svaki čas puknuti, ili pak nekoga puknuti. Pri tome mi s obzirom da će postati mama trenutno baš ne izgleda ženstveno – više nekako rabijatno. Dok je bio deblji i okrugliji, mogao je garant “prolaziti” pod debelom ženom.

Upropastiti dijete sebi na sliku i priliku

Louise i Nikki Draven, koji su roditelji 5-godišnjem Star Cloudu, planiraju proći operaciju promjena spola i konačno biti u svojim “idealnim tijelima” – dok njihov sin navrši 10 godina života. To je njihova gender-petoljetka.

Biološki otac Louise (32) kojega sin Zvijezdani Oblak već zove “mamica” – će postati žena (najvjerojatnije na teret britanskih poreznik obveznika, provjerite “Mentalno bolesni zdravstveni sustav britanski“).

Star-ova biološka majka Nikki će ići na operaciju promjene spola “žensko-na-muško” i zvat će se Charlie.

Eto pravog broda luđaka, sada još s potomstvom kojega nastoje pod svaku cijenu upropastiti sebi na sliku i priliku – a da to socijalne službe više ne nazivaju “zlostavljanje djece”, za razliku od recimo “pretjerano kršćanskog odgoja”.

Star's biological mother Nikki (pictured right) is set to undergo a female-to-male procedure and will be called Charlie

Star je odgajan gender-neutralno. To znači da su roditelji fokusirani na podizanje “osobe” a ne “dječaka”. Koji ima slobodu igrati se s bilo kojim igračkama i lakirati nokte. Iako opisuju Star-a kao dobro prilagođenoga, kažu da je počeo postavljati pitanja.

BioOtac, kojeg već zove mamica kaže: “Nedavno je pitao zašto na bazenu ja nosim kupaći kostim, a ne kupaće gaće kao ostale tate. Govorim mu da će “mamica” ići kod specijalnog doktora koji će odrezati njenoga “pačića”, što je Star-ov izraz za penis.”

Kako to izgleda  kada od “pačića” doktori idu sa šivaj-reži napraviti Prednju rupu bioOcu (Transgenderizacija medicine: Nije više vagina nego Prednja rupa), možete vidjeti ovdje: Evo kako izgleda transgenderska kirurška preobrazba spolovila (M->Ž) 

Louise (right) - who is called mummy by Star -  was born a man but is transitioning to be a woman

Biološki otac Louise (32) (na slici gore crvene kose na Paradi ponosa) kaže: “Imam sumnje cijelo vrijeme, ali to je bitni dio tranzicije.” BioMajka-Nikki će operacijom postati muškarac. Lako je od “pačića” napraviti Prednju rupu, lako je rezati zdrave ali neželjene cice – ali kako izvrnuti Prednju rupu u funkcionalnog “pačića”, to te ja pitam!

Video-link:

https://www.dailymail.co.uk/news/article-6147827/Britains-gender-fluid-family-prepare-total-transformation.html#v-8140581891696603918

BioOtac-Louise se počela pripremati za tranzicijski proces 2011. BioOtac je izgubila 103 kg. Vjerojatno zato izgleda mrzovoljno na slikama. Kaže: ‘Izgubila sam težinu jer visoki BMI može uzrokovati komplikacije u operaciji i u hormonima.” (Zašto je transgender orijentacija, a anoreksija je poremećaj?)

Five-year-old Star Cloud has been raised as a 'person' rather than a 'boy' and can choose what toys he plays with and colours he wears

The Dravens, married in 2012, are believed to be Britain's first entirely gender fluid family

BioOtac-Luise je obrijala svoju crvenu kosu nakon što ju je istanjio hormonski tretman.

“Furam se na izgled koji se lako održava. Kosa ne čini ženu – žena čini samu sebe”

BioMajka-Nikki, sada zvana Charlie, kaže:

‘Nisam nikada bila sretna što imam menstruacije ili što su mi narasle grudi. Sve mi je to bilo pogrešno. Stoga sam zavirila u svoju dušu i shvatila da sam oduvijek željela biti muško”.

Draven-ovi su se vjenčali 2012 u paganskoj ceremoniji – i vjeruje se da su prva britanska ful gender-fluidna obitelj.

The couple said they worry like all parents but they said 'if we waited until Star was older, he’d spend his childhood with parents who felt incomplete'

Iskustva kako druga djeca nameću vlastite poglede na njihova sina:

“Star je tek bio u jaslicama i već je bio pod pritiskom. Drugi dan je došao kući govoreći ”Ne mogu se igrati s lutkama – to je za curice’.

“Sjeli smo s njim i objasnili da se svatko može igrati s lutkama i da je to dobra vježba za odrastanje i kada se jednom bude tata. Rekao je,”možda ja neću biti tata, možda ću biti mama”.

Moglo je biti i gore: mogli su ovi luđaci staviti i sina na operaciju promjene spola s rezanjem maloga mu “pačića”. Socijalna služba ne bi imala ništa protiv – dok se promptno javlja na Plavi telefon na svaku dojavu da je netko lupio svoje dijete po turu. Po turu – ne može, ali rezati sineku “pačića” – može!

Veliku Britaniju je okašnjelo zapljusnuo Obamin val progresivizma. Stoga se može očekivati puno takvih ludorija. Sve dok šerijatski zakon za generaciju-dvije sve to ne sredi po kratkom postupku: pervertite se baca s visokih zgrada, a kojih u Britaniji ne nedostaje.

Izvor: dailymail.co.uk/news/article-6147827/Britains-gender-fluid-family-prepare-total-transformation.html


 

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: