LGBT prosvjeduju protiv islamofobije ???

Glavni mediji (treba li reći; u privatnom vlasništvu vladajuće bogate NWO elite?) furaju dvije stvari koje su “in”: borbu protiv homofobije i borbu protiv islamofobije.

Najprije o islamofobiji. Mediji su slikali samo ono malo žena s djecom u nepreglednom stampedu koji je pregazio Europu dok si rekao keks. TV izvjestiteljima je podrhtavao glas kada su izvješćivali kroz što prolaze nepismeni potencijalni atomski fizičari na svom putu do (njihova) boljeg života.

Tijelo malog dječaka koji se utopio na grčkoj obali je korišteno da nas duboko ganu i da se pokajemo što smo takvi nesuosjećajni i u svemu vidimo prijetnju. Uvjeravali su nas da smo takvi zbog neznanja. A nitko ne voli da mu se prikrpi da je zatucana neznalica. U isto vrijeme o masakriranim malim kršćanima ni slova ni piksela. Jer takve slike bi samo hranile našu islamofobiju. Onda bismo se više odupirali uvozu vrhunskih stručnjaka koji pristižu u nepreglednim kolonama. Mediji su nastojali izazvati majčinske osjećaje gledateljica, ne bi li u 25-godišnjacima vidjele dječicu od koje nam ništa loše ne prijeti. Čak su nam prodavali crnce u čamcima pod izbjeglice iz Sirije.

Utopijska nirvana lijevo-liberala je kratko trajala. Pridošlice su se malo proveselile pirotehnikom u Parizu, kako su već navikli u svojoj postojbini. Onda se desio i razdragani grupnjak na staru godinu u Koelnu – “ufati ju gdje možeš i što već možeš u gomili”. Mediji i policija su to pokušali prešutjeti. Sve da se ne bi potaknula islamofobija. Svejedno je 1000 žena u Koelnu od naprednih feministica prešlo u zatucane islamofobe. Koliko je od njih bilo aktivnih u dobrodošlici imigrantima. Šteta što Angela nije bila na tulumu u Koelnu.

Njemačka liberalna država je reagirala rezolutno izdavanjem brošure imigrantima da bijele žene ne vole da ih drpa gomila od stotinjak muškaraca. Policija je izašla s umirujućim izvještajem: kaže da penetracija prstima nije silovanje. Ah, sada je tih 1000 žena odahnulo, te se mogu posvetiti priređivanju dobrodošlice slijedećem kontingentu imigranata prljavih dugoprstića.

Sada homofobija. Ma, tu je već sve rečeno.

Gayevi su po prirodi liberalni. Oni su cvijet i maskota ljevičara liberala. I eto njih, veselo šarenih, kako prosvjeduju, pazi sad: protiv islamofobije.

13353_862364043824027_3577948761410441743_n

Dakle, LGBT su odlučno protiv svih onih koji se protive islamizaciji. A koja dolazi s brojevima (demografija je sudbina). Islamofobi kažu: neka njih, muslimana, ali neka budu tamo kod sebe. Taj zatucani islamofob zna stavove islama i o LGBT-u, pa ne može vjerovati svojim očima kad vidi LGBT da ovako prosvjeduju u korist svoje štete.

A evo što taj njihov islam misli baš o LGBT, te kakve ima planove za njih:

Effeminate-homosexuals

sharia-law-on-homosexuality-1-resized

homosexuality-death-penalty

comment_ZL3txqSU38sBVHp3b6IiqMDSSMEeJ7NA

AFDI-my-jihad-gay-ads

 


 

To je stajalište islama o LGBT, izrečeno jasno i glasno. Bez uvijanja da ne povrijedi nečije osjećaje i bez brige o političkoj korektnosti. U suštini kaže ono što je i zapad zadnjih 2000 godina znao: “LGBT, vi ste bolest. Ne samo za sebe, već za društvo.” A sadašnje stanje na zapadu je živi dokaz. Jedino što su 700 godina radikalniji u liječenju.

To nije mrtvo slovo na papiru:

maxresdefault

gay_hanging_iran2vi-vihanging-gays

esecuzione-a-al-tabaqa-685559

Ako netko ne zna, ISIL je “islamska država”, potpuno posvećena islamu.

Dakle, naši veseli LGBT protestiraju protiv neznalica kojima se ne sviđa islamizacija. Još jednom su isti uhvaćeni u neznanju.

Tko je tu lud? Samo je pitanje vremena kada će zapadnoeuropski LGBT pokret doživjeti sudbinu s ovih slika. Evo, London je dobio islamskog gradonačelnika. East End više nije “cockney”, već nalik Bagdadu. U školskim razredima se nađe prosječno 3 (slovima: troje) britanske djece. Starosjedioci se sele van, zajedno s biznisom: (izvor)

Upravo zbog to troje djece se može reći “samo je pitanje vremena” kada će kroz glasačke kutije šerijatski zakon snaći ove LGBT – te ljute antife i protivnike zaostalih tradicionalista, koji ne cijene blagodati multikultija.  Da li je East End Rodney i Del Boy-ev dio Londona (“Mućke”) ili nije, svejedno se može reći “Only Fools…” su mogli dozvoliti da im se ovo dogodi. A tako je diljem zapadne Europe.

Europska komisija sponzorira jedan brod na predstojećoj Gay paradi u Amsterdamu, dok istovremeno  hrpimice uvozi one koji će tu istu komisiju ukinuti. Ako će pridošlice biti strpljivi, onda kroz glasačke kutije kao u Londonu, a ako će biti nestrpljivi, onda ćemo se nagledati europljana kako kleče u kričavo narančastim kombinezonima, zavezanih očiju, sveudilj EU.

Poslije terorističkog Pariza i briselskog aerodroma, ne bi bio iznenađujuć teroristički “nastupu” na nekom od gay događanja. Jer, za njih je upravo LGBT oličenje zapadne dekadencije i njenih bolesnih prioriteta. Rekli su “capitol of abomination and perversion”, u ISIL-ovom priopćenju nakon Pariza (iz “Multikulturalnost ili miješanje vode i ulja“) :

“Nisu došli slaviti istospolne brakove, feminizam, zdravstvene odgoje, gay prava, u-glavu-bolesne Conchite Wurst i sve ostale perverzije. Vrlo je znakovito što su teroristi rekli u svom priopćenju “… capitol of abomination and perversion”. (puni tekst priopćenja na engleskom je ovdje). Taj detalj o perverzijama i gadostima se više neće spominjati u medijima, budite uvjereni. Migranti su došli zatući civilizaciju koja je izgubila nagon za produljenjem vrste, izgubila želju za imati djecu i obitelj. Oni od svojih 14 djece i nekoliko žena ne misle odustati. Oni su došli pobijediti maternicama.”

ISIL vjerojatno prati bogati kalendar Gay događanja 2016/2017: (izvor) .

Koliki ti mora biti kvocijent inteligencije da vidiš što ti se sprema, a da ipak podupireš to što ti želi smrt – samo da budeš politički korektan. A uvjeravaju nas da se ne radi o bolesnim ljudima.

 

Vaš komentar:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Gore ↑