Smrt Europe – objašnjena jednostavnim jezikom o Fritzu i Ahmedu

Europski političari govore o dvije stvari:

  1. o očuvanju europskih vrijednosti (tako da se prihvaćaju muslimanski migranti) i
  2. o integriranju muslimanskih migranata (tako da ONI prihvate europske vrijednosti)

Političari ne shvaćaju da njihov plan za spas liberalnih europskih vrijednosti ovisi o ubijanju europskih vrijednosti.

Iste europske vrijednosti koje zahtijevaju da Švedska prihvati stotine tisuća muslimanskih imigranata, ujedno očekuju da ti “novi” Šveđani slave toleranciju, feminizam i istospolni brak. Mo’š mislit’!

Umjesto s europskim vrijednostima, oni su si napunili gradove sa šerijatskim patrolama, ljutitim besposlenim mladim ljudima koji nose ISIL-ove zastave i povremeno – kad se umore od silovanja plavuša – raznesu eksplozivom, sasijeku mačetama ili izgaze šleperima svoje E(U)loi-domaćine.

Eloi u međuvremenu baljezgaju o strašnoj islamofobiji – bit će zbog tako velikog broja ubijenih islamista na ulicama Europe, a u koju unatoč tome ovi hrle. Valjda su privučeni gay paradama, istospolnim brakom, transvestitima i istanbulskom konvencijom. Nema što drugo biti, jer u isto tako bogatoj Saudijskoj Arabiji ih čeka pripremljen smještaj.

muslims-before-arriving-in-europe-please-let-us-enter-we-6224817
Muslimani prije ulaska u Europu: “Molimo, pustite nas unutra. Mi smo isto ljudska bića. Gdje vam je humanost”………..Nekoliko godina nakon dolaska u Europu: “Želimo šerijatske zakone. Islam će zagospodariti svijetom”.

Europske vrijednosti su u konfliktu s europskim opstankom

Države trebaju građane koji zarađuju svojim radom – porezne obveznike. U slavu liberalizma, europske države su u posljednje vrijeme radile sve da bi se rađalo što manje novih poreznih obveznika. Izdašni socijalni sustav počne kolabirati kada se jednom na njega priključe besposleni somalijski, sirijski i ini muslimani.

Kod europskih vrijednosti se radi o ideologiji – a ne o jeziku, kulturi ili nacionalnosti.

Migranti ne dijele tu ideologiju. Oni imaju svoje vlastite (islamske) vrijednosti.

Stoljećima u pijesku hibernirana srednjevjekovna kultura dolazi u Europu – što lijevo-liberalni zovu “kulturno obogaćivanje”, “bogatstvo različitosti”, “test naše tolerancije i humanosti”.

Europa je investirala u vrijednost socijalne države.

Muslimani svijeta su investirali u velike obitelji.

Čak i kada su zaposleni, prosječni prihod imgranata je daleko ispod europskog prosjeka. Pa ti prihodi ne sudjeluju u punjenju državne blagajne i mirovina.

Europa očekuje da muslimanski svijet počne smanjivati svoj natalitet tako da radi i uplaćuje u sustav, kako bi starije europsko stanovništvo moglo otići u mirovinu.

Muslimanski imigranti očekuju da Europa svojim socijalnim sustavom subvencionira njihove velike obitelji  dok oni dilaju drogu i odsijecaju po koju nevjerničku glavu.

31199islamdenmark

Zašto bi Ahmed radio?

Zašto bi 23-godišnji Ahmed radio 40 godina tako da Fritz može otići u mirovinu sa 61 i sunčati se na plaži u Mallorci?

Muslimanski imigranti su bili predviđeni za mirovinski plan Europe koja stari. Oni su trebali zadržati u punom pogonu rastrošne ekonomske politike, države blagostanja i socijalne programe.

Ali, migranti su više poput “konačnog rješenja” za sudbinu Europljana.

Pošto Fritzov sin ponosno paradira svake godine s drugim sodomitskim partnerom, a kći-feministica je u novoizmišljenom istospolnom “braku” (dakle, oboje bez potomstva), Fritzu preostaje Ahmed kao plan za umirovljenje. Ali Ahmed ima svoj posve drukčiji plan.

Fritz računa na Ahmeda da će raditi dok se on odmara.

Ahmed se već sad odmara i očekuje da Fritz radi. Kako mu Fritz nije ni u kakvom srodstvu, Ahmed ne razumije zašto bi on radio da bi uzdržavao Fritza.

Dobar vic. Europska socijalna demokracija reducira društvo na gigantsko osiguravajuće društvo u kojem se prikuplja novac. No, u islamu je osiguranje zabranjeno, jer ga se smatra kockanjem.

Europska socijalna demokracija očekuje da Ahmed tu uskoči.

Ali za Ahmeda su europske vrijednosti zločin protiv islama.

Ahmedu će njegov imam savjetovati neka radi “na crno”, jer uplaćivanje u mirovniski i porezni sustav nevjernika je kockanje. Međutim, uzimanje novca iz sustava je samo “Jizya” – novac koji su pokoreni ne-muslimani dužni platiti muslimanima još od Muhameda. Prema islamskom zakonu je bolje da Ahmed preprodaje drogu hedonističkom Fritzovom gaysinu i femkćeri – nego da plaća glupi porez.

To je razlog zašto su dilanje i sitni kriminal tako popularna zanimanja salafista u Europi. Poželjnije je da kradu od nevjernika nego da sudjeluju u velikom kockanju europske socijalne države.

Ahmed ne brine o budućnosti, o planeti, ekologiji…

Ahmed nije trasirao svoju budućnost na klimavim mirovinskim stupovima europskog socijalizma. On ulaže u ono što sociolozi nazivaju “društveni kapital”. On planira svoju mirovinu tako da ima desetak djece.

Ako mu taj način života subvencioniraju poganske socijalne službe – tim bolje. A kad socijalne službe kolabiraju, ona njegova djeca koji nisu ili u zatvoru ili u ISIL-u, biti će tu da se pobrinu za Ahmeda u njegovim zlatnim godinama. Stoga se Ahmed nema zašto brinuti o budućnosti.

Čak i ako bi završio sa samo šestero djece, kada će on biti spreman za mirovinu, europska država u kojoj sada živi će vjerojatno već biti islamska.

524fa-europe-is-cancer

Europska politička elita je uvjerena da će svi ti pristigli Ahmedi uravnotežiti demografski disparitet starenja stanovništva (s previše umirovljenika i premalo mlađih radnika). No, umjesto toga Ahmedi će staviti pod još veći pritisak preostale mlađe radnike koji ne samo da moraju subvencionirati svoje starije, nego sada još i milijune tih Ahmeda, plus njihove višestruke nevjeste i njihove islamske mirovinske planove sa 14 djece.

Dob za umirovljenje Europljana će rasti, a socijalne usluge za starije osobe će se smanjivati. Socijalna država će se konačno jednom urušiti.

Europa pije otrov za štakore da bi izliječila prehladu

Europa polako ubija samu sebe u ime liberalnih europskih vrijednosti. Ona pokušava zaštititi svoje gospodarske postavke tako da ide u stečaj.

EU-političari drže govore objašnjavajući zašto europske vrijednosti zahtijevaju masovnu muslimansku imigraciju, a to ima upravo toliko smisla koliko i riječi luđaka u oproštajnom pismu.

Islamske vrijednosti nisu u skladu s liberalnim europskim vrijednostima. Ne samo sloboda govora i vjerska sloboda, nego i europska socijalna država je ne-islamska. Muslimani imaju visoku stopu nataliteta, jer je njihov pristup prema budućnosti bitno drugačiji od europskih.

Europljani su izabrali da imaju samo nekoliko djece i da se mnogobrojne vladine agencije brinu o djeci.

Muslimani odabiru da imaju puno djece, a malo vladinih agencija.

Umjesto da mijenja svoje vrijednosti, Europa ih pokušava zadržati tako da ubija samu sebe. Plan umirovljenja uz pomoć Ahmeda će ju pokopati.

Izvor: http://sultanknish.blogspot.hr/2015/10/the-death-of-europe.html

To su dva različita svijeta

Za muslimane nije nikakva posebna vijest da za vrijeme neke vjerske procesije smrtno strada u stampedu njih 2000. Pojedinac je potrošan. Roj je sve.

Oni ne dolaze u Europu da se asimiliraju, Oni dolaze kao Borg da asimiliraju domaćine. Na stanovništvo mlađe od 30 godina u EU otpada 16%, a u arapskom svijetu 70%. Oni dolaze s više žena, gdje jedan muškarac tako ima i po 20 djece. Druga i treća žena se prijavljuju socijalnim službama da su samohrane majke i onda žive svi zajedno na grbači EU poreznih obveznika. (izvor)

quote-there-are-signs-that-allah-will-grant-islam-victory-in-europe-without-swords-without-muammar-al-gaddafi-65-38-051-e1442446900450
Ima znakova da će Alah osigurati pobjedu islama u Europi – bez mačeva, bez pušaka, bez osvajanja. Za par desetljeća će ju 50 milijuna muslimana pretvoriti u muslimanski kontinent.

Pogledajte što se dogodilo nacijama koje su prihvatile muslimanske migrante

Libanon je prije samo 75 godina bila pretežito kršćanska zemlja. Bejrut su zvali “Parizom Bliskog istoka”. Popularno turističko odredište, komercijalni i bankarski centar usporediv sa Švicarskom. I, što se dogodilo? Oko 1950. je Libanon prihvatio islamske izbjeglice. Odakle? Iz Sirije. I postao je ratna zona.

Nakon što je PLO poražen u Jordanu 1970-tih, kamo su palestinski militanti pobjegli? u Libanon.  Građanski rat između kršćana (Maronita), sunita i šiita traje od 1975-1990, pa i danas. Kada danas kažemo “Bejrut” mislimo na ulične borbe, a ne na bliskoistočni Pariz.

islam-path-isis2
Afganistan je nekoć bio budistički, Pakistan je bio hindu, Libanon kršćanski… Koraci su uvijek isti: (1) osnovati džamiju, (2) stvoriti enklavu, (3) porast populacije, (4) pružati otpor vlastima, (5) uspostaviti šerijat, (6) odcjijepiti se, (7) preuzeti kontrolu.

Demografija je sudbina

Ako je starenje stanovništva glavni problem i ekonomski povod imigraciji, zašto države i dalje promoviraju sve što ga pogoršava?

Čemu onda promoviranje homoseksualizacija društva, čemu seksualizacija djece kroz školske programe i hedonizam? Čemu državno promoviranje uzroka svoje bolesti?

Zar je jeftinije uzdržavati parazite koji će te doći glave umjesto promoviranja obiteljskih vrijednosti, braka i rađanja više djece. Jedino objašnjenje je da globalistička elita želi zamijeniti bijelu rasu drugom populacijom.

image-1105992-900_breitwand_18
Nakon što su njemački muškarci postali transvestiti kao nešto normalno i opet tako “vajmarski” (poput Oliver-a Jones iz Stranke Zelenih izabran/a u Bundes…), Mutti je pozvala imigrante kao testosteronsku zamjenu. Sretno s tom terapijom!

Svu tu kancerogenu gender ideologiju institucionaliziranu kroz zdravstvene odgoje od vrtića, svu tu bolesnu homoseksualnost ionako čeka kraj. Kada to neće okončati demokratska država kako bi spasila svoju demografiju, već će to napraviti islamska država. Ahmeda ne brine budućnost.

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: