Multikulturalnost ili miješanje vode i ulja

Bogata elita je odlučila pod svaku cijenu pomiješati ulje i vodu. Prvi od gomile računa za ovaj skupi koktel, a koji će stizati i stizati i stizati na naplatu, je došao za stotinjak Francuza na petak 13.11.2015. To je kulturni rat. Ovu razliku kultura najbolje ilustriraju različiti načini zabave egzekutora i žrtava pariškog masakra.

Evo kako se jedan od napadača zabavlja na Balkanskoj ruti u prihvatnom centru u Preševu prošlog mjeseca. Prije nego će krenuti onako jadan i opjevan TV-reporterima za Opatovac – gdje ga čeka naš humanista Rajko Ostojić. U međuvremenu ćemo se mi, koji u tim kolonama vidimo buduće pariške masakre, ispred svog televizora morati osjećati kao govno, nehumani i lošiji kršćani od naših ateističkih HRTRTLNOVOTV-izvjestitelja sa zelenih nam EU-granica.

terorist-660x413

evo i zvuka:

Nakon tuluma se naš glavni lik zaputio dalje s drugim suborcima. Svi oni žele studirati po Bolonji (ako i ne studirati, a onda barem pucati po Bolonji). On žarko čeka da se sastane sa svojim kalašnjikovim i prslukom u sigurnim kućama onih prethodnih jadnih migranata koji su pristigli u EU prije njih.

Screen-Shot-2015-10-20-at-12.22.20-PM-800x419

S druge strane, evo što je glavna životna preokupacija i kako izgleda zabava druge strane, budućih žrtava, njihovih vršnjaka:

Screenshot - 14.11.2015. , 20_32_01

Ah, pogreška, to je samo naslovnica albuma američke grupe koja je imala koncert u Parizu. Nije ta grupa nešto posebno birana, samo je potrefila nastup istovremeno kad je i utakmica. A još su i Amerikanci.

Zvuk je ovdje:Zašto liberali misle da su migranti došli upiti europsku kulturu?

Oni su došli dotući jednu civilizaciju na izdisaju. Nisu došli slaviti istospolne brakove, feminizam, zdravstvene odgoje, gay prava, u-glavu-bolesne Conchite Wurst i sve ostale perverzije. Vrlo je znakovito što su teroristi rekli u svom priopćenju “… capitol of abomination and perversion”. (puni tekst priopćenja na engleskom je ovdje). Taj detalj o perverzijama i gadostima se više neće spominjati u medijima, budite uvjereni. Migranti su došli zatući civilizaciju koja je izgubila nagon za produljenjem vrste, izgubila želju za imati djecu i obitelj. Oni od svojih 14 djece i nekoliko žena ne misle odustati. Oni su došli pobijediti maternicama.

Teroristički napad zapravo i nije u potpunosti uspio. 2-3 bombaša nisu uspjeli ući na stadion gdje su se održavale gladijatorske igre Francuska:Njemačka, pune nevjernika kao šipak. Kruha i igara. Migranti su došli preuzeti kruh (kada im ga budale već nude na poklon). Sve drugo, osim kruha, oni ovdje preziru. Zato se osjećaju pozvanima istjerati porok iz EU-mekanaca.

To nije religijski rat, već rat kultura. Za religijski rat bi trebalo imati religiju na drugoj strani. Kod nas je nema. Kršćanstvo je izbačeno iz Lisabonskog ugovora, a i sam Vatikan bi nekako reducirao listu grijeha i izderao neke stranice svetih knjiga. Čini se da je jasno tko je ovdje ulje, a tko obična voda.

Viktor Orban ima mirnu savjest. Milanović je s Ostojićem sukrivac za barem dio ovih smrti, zajedno sa svim ostalim liberalnim EU-šupljoglavcima. On je propustio barem jednog teroristu. A ovo je samo početak – bit će toga još puno. Nekoliko sati prije masakra sam napisao “Danas u Izraelu, sutra u vašem gradu“. Pogriješio sam što se tiče “sutra” – desilo se još istog dana u Parizu. Ne treba biti genijalac za predvidjeti što će se dogoditi kada počneš puštati u kuću bilo koga tko to zaželi.

Ako se netko od čitatelja možda brine: ona multikulturalna liberalna volonterka u žutom prsluku iz prvog videa, koja se veseli na migrantskom tulumu – ona nije ozlijeđena u napadu u Parizu. I u Opatovcu su svi naši humanisti dobro. A i ne moraju se bojati: eksploziv, prsluci i kalašnjikovi prolaze drugom rutom.

A ti Europo, zovi, samo zovi.

Dok čekamo slijedeći masakr, možemo samo gledati liberalnu telad kako pjeva dobrodošlicu egzekutorima i jatacima im. Nadajmo se da se nitko od ovih pjevača/ica nije slučajno zadesio u Parizu 13.11.2015. Bit će još prilike.

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: