Homoseksualne potrebe

„U ranim fazama ne smijemo javnost šokirati s preranim razotkrivanjem samog homoseksualnog ponašanja. Pitanja seksa treba umanjivati, a probleme gay prava treba postavljati kao apstraktna društvena pitanja“. (Kirk and Madsen: „After the Ball: How America will conquer its fear and loathing of gays in the 90s“).

nohookingZatajivanjem činjenica je postiguta potpora običnih blesavih ljudi. Zbog toga se trebamo baviti ovim temama. Knjiga je napisana još 1989. kao strategija za „prodaju“ normalizacije homoseksualnosti kroz masmedije. Procurio je i grublji „Gay manifest“. Sama knjiga je proširenje članka o „razmontiranju“ strejt-Amerike („Overhauling of Straight America“, 1987). Stranica 177. knjige objašnjava buduću LGBT taktiku:

1) Beskompromisne protivnike treba ušutkati.

2) Iz grupe neodlučnih skeptika treba:
a) desenzibilizirati sve „pasivno negativne“ bombardiranjem gay sadržajima da se naviknu i otupe
b) zbuniti i preobratiti „nesigurno pozitivne“ u pitanjima LGBT

3) Sve prijatelje treba mobilizirati.

Planirano navikavanje je razlog zašto vi morate biti obaviješteni o svakom gay vjenčanju, svakom izlasku iz ormara, paradi, posvojenju i nastranosti. Budimo realni: gay pokret ne bi sve ovo postigao bez NWO. Financijska manjina podupire nastranu manjinu iz svojih razloga, a ne iz suosjećanja za bilo koju kategoriju društva. Nakon obavljene globalizacije NWO-vlasnici planeta (ujedno vlasnici medija i političara) odlučili su iskoristiti besplodnost homoseksualaca za svoje ciljeve depopulizacije. Usputni cilj im je korištenje homoseksualizma za uvođenje totalitarnog postdemokratskog društva gdje će manjina nametati volju većini (za razliku od demokratskog odlučivanja).

Navedenu shemu i totalitarizaciju društva vidimo u provedbi: pomoću „političke korektnosti“ beskompromisni protivnici homoseksualizma ostaju bez radnog mjesta i izbacuju se iz biznisa. Što se tiče zaostale Hrvatske, stanje još nije tako drastično. Međutim, tek što smo izašli iz komunizma, uletjeli smo ponovo u verbalni delikt i „političku korektnost“. Samo se „partija“, „socijalizam“, „bratstvo i jedinstvo“ zamijenilo sa seksualnom orijentacijom.

Oko sebe vidimo one „nesigurno pozitivne“ koji podržavaju LGBT iz principa, usmjeravani od strane NWO-medija da „progutaju“ svu demagogiju. Sve lijevo i liberalno je danas upregnuto u LGBT kola. Homoseksualizam je ljevičarima zamjena za komunizam. Nudi sve ono što je ljevica oduvijek nastojala: razmontirati obitelj, naciju, vjeru i preuzeti djecu iz ruku roditelja. Bivši partijski kadar je danas zaštitnik zastave duginih boja u paradama ponosa, dok ih nema na čelu radničkih prosvjeda.

Gay pokretu ne odgovara da vi znate detalje o njihovom svijetu. Otkad političari i mediji promoviraju tu bolesnu supkulturu kao nadkulturu, sve kako bi regrutirali i vašu djecu, postalo je neophodno razotkrivati LGBT svijet i širiti informacije kojih nema u glavnim medijima. Zato suzbijte gađenje i nastavite čitati o LGBT-tehnologijama, gdje se stalo u prethodnom nastavku (Razotkrivanje gay-pokreta (4. dio): LGBT tehnologije o kojima mediji ne govore).

Gay turizam

Tajland je za gay turiste najatraktivnija lokacija za pronaći seks s mladim dječacima. Dječaci plešu u baru s izvješenim brojevima da ih gay turisti lakše naručuju. Turisti plaćaju vlasniku bara 12$ po dječaku i odlaze s njima na kat u sobu. http://www.emaso.com/links/ref-articles/ref8e/ref8e.htm

Gay kruzeri: stotine isključivo muških putnika u kupaćim gaćama. Ovako „zatočeni“ tjednima zajedno na brodu predstavljaju gay ideal. Postavlja se pitanje kako to da gayevi imaju novca da mogu toliko putovati? LGBT imaju u USA prosječni prihod kućanstva 81.000$, što je 80% više od američkog prosjeka (46.300$). Liberali kinsey-štulhoferskoga tipa su zauzeli američka sveučilišta, pa odlazak djece na fakultet povećava vjerojatnost homoseksualnosti. http://www.homearoundtheworld.com/page/gay-travel-stats-2

Evo objašnjenja fenomena „većih prihoda“ na primjeru Hrvatske: kako bi stimulirala roditeljstvo, za podizanje jednog djeteta, država se odrekne svakog mjeseca 275 kn poreza i 49,50 kn prireza (na primjeru prosječne plaće u Zagrebu). Naravno da na dijete nećete potrošiti samo 11kn dnevno. Iako je osobni faktor odbitka veći za drugo dijete (0,7 umjesto 0,5 za prvo dijete), to je samo privid stimuliranja obitelji s više djece. Za ukupno dvoje vaše djece (budućih poreznih obveznika) država se mjesečno odrekne otprilike 653 kn, što ga opet dođe cca onih 325 kn po djetetu.

Upravo za tu razliku od 325kn do stvarnih troškova za podizanje djeteta svaki mjesec ostane gay populaciji više novaca. Sada je valjda jasno da će Sanja Juras moći puno više putovati svijetom nego vi. A Zoran Dominković, koordinator udruge „Iskorak“ lakše će skupiti novac za kruzer do Tajlanda.

I sama Hrvatska je gay-turistička destinacija. Ne baveći se jadranskom obalom, evo informacija samo o Zagrebu:
• Gay klubovi i barovi: „Rush“ u Amruševoj, „G.Club“ u Savskoj.
• Gay barovi za „krstarenje“: „Studio Mobilus“ u Đorđićevoj, „Denis“ u Mrazovićevoj s video-sobama i kabinama (grupni sex party subotom, potrebna predbilježba).
• Gay saune: „David“ u Brozovoj, „Bumerang“ na Marulićevom trgu (naglašava relaksaciju u video kabini, što god im ta relaksacija značila).
• Gay-friendly kafići: „KIC“, „Mama“, „Booksa“.
• Gay-friendly plesnjaci: „Sirup“, „Fanatic“ . http://www.croatia-gay.com/gay_guide_zagreb.htm

Globalistička NWO elita, koja posjeduje medije i političare, iskoristila je potencijal gay pokreta za svoj cilj depopulacije i totalitarističkog discipliniranja ljudi u pripremi postdemokracije, te mu pružila svu potporu u oblikovanju stavova javnosti. Sve lijevo i liberalno danas je upregnuto u LGBT kola. Homoseksualizam je ljevičarima zamjena za komunizam. Nudi sve ono što je ljevica oduvijek nastojala: razmontirati obitelj, naciju, vjeru i preuzeti djecu iz ruku roditelja. Gay pokretu ne odgovara da vi znate detalje o njihovom svijetu jer bi izgubili medijsku aureolu jadnih i razumijevanja potrebitih. Stoga je neophodno razotkrivati zakulisje LGBT svijeta i širiti informacije kojih nema u glavnim medijima.

Lubrikanti, latex rukavice, dentalne pregrade

Pitanje civilizacijskog napretka za liberale je „Kamo bi se još moglo gurnuti penis?“ (podnaslov iz knjige „Svjetska seksualna revolucija“, Gabriele Kuby). Nisi kul ako te ne muči to pitanje. Nisi napredan ako nisi nazadan. Kako je priroda zakazala u podmazivanju nazadne strane, gay populacija mora koristiti iznimno puno lubrikanata. U analnim aktivnostima moraju dobro podmazati stvari koje uguravaju sebi ili jedan drugome. Seksualni priručnici im ponavljaju da lubrikanata „nikada nije previše“.

Da umanje vjerojatnost zaraze spolnim bolestima tijekom svojih rektalnih kontakata morali bi obavezno koristiti nesretne prezervative. Problem je što u analnoj upotrebi prezervativi neusporedivo češće skliznu i pucaju. Za rimming, lezbijke koriste takozvane dentalne pregrade. Tijekom fistinga su poželjne latex rukavice, no problem su alergije na latex.

Guzni umetci i druge ljubavne igračke

LGBT koriste umjetne penise, takozvane „dildače“. Lezbijke su priveligane pa ih mogu koristiti i vaginalno i rektalno, pri čemu im se sugerira nabaviti odvojene primjerke. Gayevi su žrtve anatomije – s upola reduciranim mogućnostima upotrebe. Posebno su im uzbudljivi religijski motivi dildača jer se mogu istovremeno baviti i političkim aktivizmom. Mora se vjerovati udruzi „Iskorak“ kako postoje i dvostruki dildači koji su „napravljeni da ih dvojica muškaraca koriste zajedno, dupe do dupeta, kako bi istovremeno uživali u osjećaju da ih netko _evi“. Kraj citata. Za ovaj značajni doprinos hrvatskom društvu udruga „Iskorak“ je od zatucanih poreznih obveznika u 2013. inkasirala 512.000 kn.

U istu grupu pomagala spadaju i „analne kuglice“. Navodno nije toliko poanta u uguravanju, koliko u njihovom vađenju. Plop. Slijedeće iz arsenala su guzni umetci koje oni zadržavaju utaknute u sebi tijekom dana uz normalne aktivnosti. Nema potrebe brinuti kako bi im se umetci mogli tamo zagubiti – umetci imaju proširenu bazu koja ih zadržava taman gdje treba. Bratska razmjena ovih „ljubavnih igrački“ dovodi do prijenosa spolnih bolesti i bez spolnog kontakta (uostalom, kome bi se to dalo prokuhavati u loncu na kuhinjskom štednjaku!?).

Ormu, tj. steznike i remenje („harness“), lezbijke koriste kako bi si montirale umjetni penis i mogle penetrirati svoje partnerice – što vaginalno, što analno (strap-on sex). Za bolju dostupnost kod analnog fistinga koriste sustav remenja obješenog za strop („sling“), u koji se primatelj(ica) fistinga udobno smjesti i otvori partneru(ici).

Industrija proizvodnje djece za LGBT potrebe

Lezbijke i gayevi, iako nisu direktno pogođeni problemom neželjene trudnoće, među najglasnijim su pobornicima abortusa. Paradoksalno, no jedan dio LGBT populacije ipak želi doći do djece. U tome im svesrdno pomaže nova medicinska industrija, pa gayevi mogu otići u surogatsku agenciju. Moraju naći Donatoricu jajašca, te odlučiti koji će od njih biti zadužen za spermu. Može i bratski: pola jajašaca može biti oplođeno od jednoga, a pola od drugoga. Rentana maternica (Surogatka) će 6-9 tjedana uzimati hormone kako bi pripremila tijelo. Zatim se vade jajašca iz Donatorice, fertiliziraju u laboratoriju i konačno umeću u Surogatku. Ako sve dobro prođe, za par mjeseci slijedi isporuka ugovorenog proizvoda i čestitke sretnim taticama. Vijest može ići u medije gdje će se napredni liberalni dušobrižnici rastapati od sreće nad do pasa golim i znojnim taticama u rađaoni. Postupak je visoko tehnološki i neodoljivo podsjeća na GMO.

http://www.fertilityauthority.com/your-fertility/family-building-options-gays-and-lesbians/gay-men-and-surrogacy/surrogacy-step-step-g .

Lezbijke su „sam-svoj-majstor“ jer se samoosjemenjuju kod kuće uz pomoć menstrualne čašice. Problem je što im u tom trenutku zatreba iscjedak muške šovinističke „svinje“. Ne žele imati posla sa zaostalom spermom, pa u pravilu koriste donatore iz gay krugova. Zajednički nastup na organizaciji parada ponosa, skupina koje se inače intimno ne toleriraju, ovdje se počinje isplaćivati (suradnja „Iskoraka“ i „Kontre“).

Što se tiče djece podizane u LGBT „zajednicama“, Regnerusova studija pokazuje da je za tu djecu vjerojatnije da će biti nezaposleni kad odrastu, manje zdrava, više će pušiti i imati više problema sa zakonom. Vjerojatnije će varati partnera, biti depresivnija, te vjerojatnije i sama biti u istospolnim vezama. http://duhos.com/problemi-u-odgoju-djece/ . LGBT barataju sasvim oprečnim tvrdnjama: da djeca podizana u LGBT zajednicama jednako napreduju kao i ona u „mama+tata“ zajednicama. I to bez obzira što takva odrasla djeca imaju sada za reći. http://www.bitno.net/vjera/odrasti-s-dvije-mame/

Posvajanje djece se već pokazalo kao izvor prihoda od iznajmljivanja gay prijateljima za njihove seksualne potrebe. http://www.bitno.net/vijesti/gay-par-usvojio-djecaka-samo-da-bi-ga-seksualno-iskoristavali-s-ostalim-pedofilima/

Gay turizam

Gay turistima je Tajland najatraktivnija lokacija za seks s mladim dječacima. Dječaci plešu u baru s izvješenim brojevima za naručivanje. Turisti plaćaju vlasniku bara 12$ po dječaku i odlaze s njime na kat u sobu. http://www.emaso.com/links/ref-articles/ref8e/ref8e.htm

Gay kruzeri: stotine isključivo muških putnika. Ovako zatočeni tjednima zajedno na brodu u kupaćim gaćama predstavljaju gay ideal. I sama Hrvatska je gay-turistička destinacija. Ne baveći se jadranskom obalom, evo informacija o Zagrebu:

  • Gay klubovi i barovi: „Rush“ u Amruševoj, „G.Club“ u Savskoj.
  • Gay barovi za „cruising“: „Studio Mobilus“ u Đorđićevoj, „Denis“ u Mrazovićevoj s video-sobama i kabinama (grupni sex party subotom, potrebna predbilježba).
  • Gay saune: „David“ u Brozovoj, „Bumerang“ na Marulićevom trgu (naglašava relaksaciju u video kabini).
  • Gay-friendly kafići: „KIC“, „Mama“, „Booksa“.
  • Gay-friendly plesnjaci: „Sirup“, „Fanatic“ . http://www.croatia-gay.com/gay_guide_zagreb.htm

Kruzing – potraga za jednokratnim gay seksom

Gay seksualni priručnik navodi: „Potraga za [gay] seksom se zove „cruising“. Najčešće vrijeme je noć, a uobičajena mjesta su ulice, parkovi, barovi, teretane, klubovi, javni zahodi…“. Često će se prvo napraviti kontakt očima ili će si sami dirati vlastite genitalije signalizirajući tako da žele seks. Ako se kruzing radi po pisoarima, savjetuje ih se da je „mudro čekati dok onaj drugi ne napravi očitiji seksualni korak, kao npr. da vam uhvati genitalije ili počne masturbirati kraj vas“.

Najčešće su to javni zahodi u autobusnim postajama, na autocesti, postajama podzemne željeznice… Postoji gay etiketa ponašanja u javnom zahodu: Dvojica stoje u pisoaru jedan uz drugoga. Obojica imaju erekciju pa je očito da nisu tu zbog mokraćnog mjehura. Ako nema nikoga uokolo, oni posegnu jedan za drugim. Ako i ima drugih koji samo stoje okolo, ti su vjerojatno isto gay. Mnogi zahodi razviju „pozornike“- ljude koji ništa seksualno ne rade, nego samo gledaju. Takvi stoje na vratima i paze tko dolazi. Upozore na policiju i svakog sumnjivog koji je došao samo na pišanje http://www.daviddennett.com/01_Site/misc_Cruising.shtml .

Slavne rupe („Glory Holes“)

Radi se o rupama odgovarajuće veličine koje gayevi izbuše na pregradama kabina u javnim zahodima, videotekama, sex-klubovima, kupeljima. Ovdje je anonimnost dovedena na još višu razinu. Slavne rupe uključuju uloge iz bejzbolske terminogije: „Hvatač“ mora prvi ući u zahodsku kabinu i zaključati vrata. Čeka da netko uđe u susjednu kabinu. Pogleda kroz rupu. Onaj s druge strane masturbira. Ako se Hvataču sviđa performans, on gurne prste kroz rupu čime pokazuje da želi oralni seks. Spušta se na koljena na pod zahoda pred rupu (mogući problem prljavog zahodskog poda se ne spominje u literaturi). Onaj s druge strane pregrade – „Bacač“ će gurnuti svoje spolovilo kroz rupu Hvataču na oralnu obradu.

Gay seksualni priručnici ističu kako je neprimjereno bez Hvatačevog poziva samo tako ubaciti spolovilo u rupu. Nakon obavljenog posla ova dvojica mogu zamijeniti uloge, ostajući u svojim kabinama. No, ne treba se iznenaditi ako onaj s druge strane to ne želi. Mnogi od njih cijelu večer samo oralno obrađuju 10-15 Bacača. Sudionici u tom trenutku ne razmišljaju o prijenosu spolnih bolesti. Nije isključeno da nakon rupne ljubavi na prvi pogled dvojica ne završe zajedno u jednoj kabini i dublje povezani.

Rimming je vrlo čest. Obično jedan počne oralno obrađivati drugoga, te nakon potrošenog Bacačevog punjenja, kroz rupu uljudno pita za rimming. Čitatelj koji ne barata ovom terminologijom, znači da nije pratio nesuđenu dodatnu literaturu za Zdravstveni odgoj u izdanju udruge „Iskorak“ „Sve što ćeš ikada trebati znati o svojoj i njegovoj guzici“. Pravilo je da Bacač prvi odlazi, a Hvatač pričeka prije nego izađe iz zahoda. Postoji dosta raširena bojazan da s druge strane pregrade ne bude neki Psiho s velikim škarama ili mesarskim nožem. Ili da bi im netko mogao prepuknuti ukrućeno spolovilo.

Kada vidite paradu ponosa, sjetite se da nekima od njih život nije nimalo lagan. Mnogi se žale da su neki od aktera Slavnih rupa krezubi, neki imaju loš zadah, neki su grubi i prejako navlače jaja, a neki se okrenu i nataknu stražnjicom bez da pitaju je li to OK za vlasnika spolovila – a koji se inače toliko trudio zagovarati siguran sex. http://www.reddit.com/r/IAmA/comments/g7iuv/by_request_iama_person_who_has_been_on_both_sides/c1liux8

Postoje javne i privatne Slavne rupe. Javne nude drukčiji set uzbuđenja zbog anonimnosti i mogućnosti biti uhvaćen. Privatne su u nečijoj kući, podrumu ili garaži. Ovako zbori jedan konzument: „Primijetio sam oglas na internetu. Izmijenili smo emailove. Dao mi je adresu i ja sam se pojavio. To je u stanu, pa sam računao kako nema opasnosti da taj reže spolovila tamo gdje i spava. Rupa je bila u sobi-ormaru (closet). Kada sam stavio spolovilo kroz rupu, vjerojatno mu se pojavilo u kuhinji ili dnevnom boravku.“

Zaključak

Sve ovdje prikupljeno je s interneta iz „napredne“ američke prakse. Vjerojatno za domaću gay/queer populaciju predstavlja ideal civilizacijskog napretka. Slične spoznaje o gay sceni u lijepoj našoj zaostaloj „pokatoličenoj jazbini“ nisu dostupne.

Nakon svega se možemo zapitati „Da li za liberalne dušobrižnike LGBT pokreta postoji i jedno ponašanje koje bi ipak opravdavalo diskriminaciju i gađenje?“. Da li se neka prava i poštovanje trebaju zavrijediti ponašanjem?“. Sve ovo, da je i od životinja, a ne od ljudi – previše je! A mediji ne žele uznemirivati javnost s informacijama iza LGBT kulisa – jer bi onda slika gay pokreta izgledala drukčije.

Sigurno će se naći osporavatelji iznesenoga, jer da, eto osobno poznaju gayeve koji kažu da nisu takvi. A tko su onda ovi? Očito neki već razvijeniji. Dovoljno je (tko ima želudac) proguglati „zombietime up your“ i vidjeti ciljanu budućnost na ulicama u pol bijela dana. Neka se podupiratelji LGBT pokreta barem dok to gledaju suzdrže od trubljenja „Ljubav je ljubav“ i „Pustite ih neka se vole“… To s ljubavlju nema nikakve veze. Prije se radi o uzajamnnoj masturbaciji.

Iza klišeizirane slike feminiziranih muškaraca sakriva se sasvim drukčija gomila. Naime, feminiziranih gayeva je samo 15% od svih gayeva. Od preostalih 85% samo jedan dio želi imati posla s feminiziranima. Većina je njih okrenuta sebi sličnima, jer samo tako mogu zadovoljiti svoje seksualne potrebe sa željenom učestalošću i bez gnjavaže sa suptilnim odnosima između spolova. U današnjem pornografiziranom svijetu oni su poput Skinnerovih štakora pronašli tipku na sebi sličnima za postizanje orgazama. U Skinnerovom eksperimentu štakori nisu više ništa drugo radili (ni uzimali hranu) nego samo pritiskali tipku koja aktivira elektrode za seksualnu stimulaciju u mozgu (frekvencijom 2000 pritisaka na sat). Nakon 24 sata su izvađeni iz Skinnerove kutije da ne uginu od iscrpljenosti.

Kada se to sagleda, onda više ne iznenađuje da 28% gayeva ima 1000+ seksualnih partnera tijekom svog života. Ne iznenađuju niti Slavne rupe, niti kruzing po pisoarima. Ovdje iznesene informacije nisu niti namijenjene toj populaciji, već liberalnim kul dušobrižnicima LGBT pokreta. Neka malo razmisle svojom, a ne medijskom NWO glavom – kako se ipak radi o seksualno uznemirenim ljudima, psihičkim bolesnicima s poremećajima. Poput svih drugih ovisnika, oni trebaju stručnu pomoć, a ne aplauz i prilagodbu svih nas ostalih.


Svi članci s tematikom “Gay is not OK”:  https://homunizam.wordpress.com/category/gay-is-not-ok/


2 misli o “Homoseksualne potrebe

Add yours

  1. Jesus Holy Christ ( da, religiozna sam uz to i LEZBELJKA )
    Kakve su ovo gay agenda teorije zavjere 😂😂🤣🤣🤣😂😂😂🤣🤣
    Ljudi puni bijesa, manjka samopouzdanja i viska vremena za pisanje o ovakvim glupostima, ste vi 😗

  2. I have noticed you don’t monetize your blog, don’t waste your traffic, you can earn extra bucks every month because you’ve got hi quality content.
    If you want to know how to make extra money, search for:
    best adsense alternative Wrastain’s tools

Vaš komentar:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Gore ↑