LGBT tehnologije o kojima mediji ne govore

Gotovo da se neće upriličiti gay „vjenčanje“, od Kanade do Novog Zelanda, a da vi ne budete o tome obaviješteni putem glavnih medija. Ta vrijedna informacija će biti proslijeđena sve do Milanovićeve Špičkovine. Međutim, kako su se „gay-zaručnici“ sreli, koje suptilne tehnike zavođenja i što je sve ostalo pripomoglo da se srodne duše nađu – e, tu informaciju nećete dobiti od novinara koji su inače u stanju prevrnuti nebo i zemlju za pikanterijama. Preostaje vam internet i sam-svoj-majstor-istraživanje – koje su to stvari (tehnologije?) specifične za LGBT ili ih oni koriste u bitno izmijenjenom obliku.

LGBT „barkod“

Dok manje napredni (hetero) mogu izgubiti dragocjeno vrijeme da se nađu, LGBT raspolažu tehnologijom koja spriječava nesporazume i štedi vrijeme. Nose izvješen svojevrsni „barkod“. Tako se odmah raspoznaju: tko od njih voli da mu se pretražuje debelo crijevo (fisting), tko voli scat ili čak mogu pokazati istančanu razliku da li ga uzbuđuje pišati po svojoj ljubavi ili pak uživa da ga se popiša („water sports“). [Tko još ne vlada ovim LGBT pojmovima treba pročitati 2.nastavak („Ljubav u septičkoj jami“) ili brošuru Iskoraka „Sve što ćeš ikada trebati znati o svojoj i njegovoj guzici“ – ako želi neposredne informacije iz nesuđene dodatne literature Zdravstvenog odgoja za našu djecu].

LGBT primjenjuju šifrirane poruke nošenjem maramica u stražnjem džepu hlača, tzv.“Hanky code“. To im dođe kao deklaracije ili barkod na pakiranom mesu i drugdje. Jasno da to ubrzava LGBT „promet“, baš kao što je barkod (crtični kod) izuzetno učinkovito rješenje u trgovini. LGBT time javno obznanjuju svoje afinitete u ljubavi.

1.pravilo („Pravilo strane“)

Ako se maramica nosi u lijevom stražnjem džepu hlača, onda označava da je nositelj „insertivni“, „top“, odnosno „penetrator“. Ako mu je maramica u desnom stražnjem džepu, taj se reklamira kao „bottom“, „penetrirani“, odnosno „receptivni“. Kad čovjek malo razmisli, ima tu logike: ljevica je uvijek dominantnija i naprednija, pa su baš zato džepni ljevičari penetratori/gornji/top. Džepni desničari“ su receptivni/donji/bottom.

2.pravilo („Pravilo boje“)

Boja maramice govori o konkretnom afinitetu u njihovoj ljubavi. Da, ljubavi: zašto bi vam inače liberalni podupiratelji LGBT-a govorili: „Lubav je ljubav… Pustite ljude da se vole…“. Nazive boja nema ovdje smisla prevoditi s engleskog. Evo samo nekih primjera:

BLUE (light) = lijevo-džepni bi da ga se oralno zadovoljava, desni bi to rado preuzeo na/u sebe

RED = pružatelj fisting usluge (lijevi džep) ili primatelj usluge (desni džep)

YELLOW = („water sports“) lijevi bi pišao po nekome, desni ne može dočekati da ga netko popiša

PINK (light) = desno:uživatelj dilda ili lijevo: dildooperater

APRICOT = debeli ljubavnik – ponuda („two tons of fun“) ili ljubitelj debljine – potražnja

MAROON = voli rezati nekoga (lijevi) ili voli krvariti (desni)

GREY = lijevi voli bandažirati/vezati, a desni voli biti vezan

ORANGE = lijevi: „Bilo što, bilo kad !“ , desni: „Ništa trenutno, samo razgledavam !“

YELLOW (pale) = pljuvanje (lijevi je pljuvač, desni je uspaljena pljuvačnica)

MUSTARD = ekstremne dimenzije spolovila (ponuda i potražnja)

GOLD = lijevo: „Dvojica traže trećega“, desno: „Jedan traži dvojicu“

BEIGE = rimming (ljubavni sporazum gdje jedan ulaže usta+jezik, a drugi čmar/šupak)

BROWN = scat (sranje). Lijevi: isporučitelj, desni: prihvaća istovar

BLUE (teal) = primanje ili pružanje torture testisa i penisa

PINK (dark) = primanje ili pružanje torture nad grudima

Rjeđe se koriste i finije gradacije. LGBT su inače pobornici prihvaćanja različitosti, ali mogu biti i rasisti:

BLUE (light) s WHITE točkama = oralna ponuda i potražnja isključivo za bijelca. Isto to s BLACK točkama za crnca, s BROWN točkama za latino i s YELLOW točkama za azijata.

WHITE s raznobojnim točkama = organizira orgije ili je u potrazi za orgijama

Čak i pojedini predmeti mogu nositi suptilnu LGBT poruku:

KLJUČEVI NAPRIJED = lijevi ima auto, desni traži prijevoz

KLJUČEVI ODOSTRAGA = lijevi ima „gajbu“, desni traži „gajbu“

PASJI ZUB= voli grickati ili biti grižen

PLATNO = „Nov u gradu“ ili „Turisti dobro došli“

KRZNO = sudjeluje u bestijalijama kao top ili bottom

MREŽA ZA KOMARCE = ljubitelj seksa na otvorenom

KEWPIE DOLL = „chicken“ (adolescent/piletina) ponuda i potražnja

FROTIR = ljubitelj gay kupelji

PAPIRNATE MARAMICE = jedan voli njušiti, drugi je zadužen da smrdi

PLASTIČNA VREĆICA ZIPLOC = ima drogu ili je u potrazi za drogom

Izvori se razlikuju: guglati „hanky code“. Npr. http://user.xmission.com/~trevin/hanky.html

Pitanje: Nije valjda da se to odnosi i na dame? Da, izgleda da se dobar dio odnosi i na lezbijke/queerovke. No, žensko je ipak žensko (htjele to priznati ili ne): osjećaju se valjda sputane u izričaju s tim dosadnim džepovima. Idu korak dalje: rubac odgovarajuće boje na glavi ili oko vrata, maramice na ručnom zglobu, gležnju, remenu, oko čizme, detalji u kosi, lakiranje noktiju ili samo prstenjak nosi signal…

http://stuffqueerpeopleneedtoknow.com/2012/04/30/flagging-for-femmes-and-other-people-who-need-an-alternative-to-the-back-pocket/

Reklo bi se da LGBT koji boluje od daltonizma ima veliki peh u društvenom životu. Hendikepiran je gotovo do razine hetero.

Gay kupelji

Neki će se šokirati: čini se da gayevi više drže do pranja i higijene nego lezbijke. Naime, to bi se moglo zaključiti po činjenici da nema lezbijskih kupelji. No, gay kupelji su ipak sve samo ne mjesta za pranje i higijenu.

Gayevi koji posjećuju takve kupelji prosječno se u svojim higijenskim naporima zadrže 3,8 sati. 98% „kupača“ ima oralni seks, a 53% analni. Prosječno za jednog posjeta imaju 3,8 partnera. Izvođači oralnog seksa su to prosječno obavili na 1,8 muškarcu, dok su ga primili od 2,3 muškarca. Primanje analnog seksa u jednom posjetu ide u rasponu od 0 do 15 muškaraca. Davanje analnog seksa ide od 0 do 12 muškaraca. 17% „kupača“ je HIV pozitivno (s tim da pod HIV negativne ulaze oni koji se nikad nisu testirali i koji ne znaju ili su nezainteresirani za svoj HIV status).

Podaci su iz studije http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2891333/

Jedan posjetitelj kaže: „Idem prosječno 20 puta godišnje i svaki put imam obično 3 seksualna kontakta. Idem tako 19 godina x 20 x 3 = 1140 kontakata do sada“. Eto, čovjek kao da je sam pisao članak „LGBT kao javnozdravstveni horor“. Nastavlja on dalje kako su tuševi erotizirajući jer se gledaju međusobno kako se sapunaju dolje i odmah postane vidljvo ako se netko „pali“ na tebe. Ali možda se sapuna nakon „randevua“, te ne može fizički odmah „odgovoriti“. U suhoj sauni nije moguće dugo izdržati, ali se sjedi jedan do drugoga i idu kontakti očima, ruke „rade“, noge se sugestivno šire i „stvari“ se diraju. Parna kupelj je pak manje vruća i stoga idealna za seks. Mračne sobe su stvar sreće s kime će se završiti (zbog pomanjkanja svjetla), ali je tu seks zagarantiran.

HIV pozitivni većinom pretpostavljaju da su i drugi posjetitlji pozitivni poput njih i ne koriste prezervative. HIV negativni i netestirani većinom pretpostavljaju da su i ostali posjetitlji HIV negativni, pa niti oni ne koriste prezervative. Izvor: [1]

Drugi insajderski izvor opisuje protokol: Po hodnicima i tuševima u tišini kruže muškarci umotani ručnicima. Prihvaćaju ili odbijaju partnere izmjenom letimičnih pogleda. Neki zakupe sobice na par sati. Vrata ostave otvorena. „Zakupci“ koji legnu na krevet na trbuh nude svoje zadnjice. Oni koji legnu na leđa žele suprotno. Prolaznik s vrata nastoji uhvatiti pogled zakupca. Ako dobije odmahivanje glavom, znači „nije njegov tip“. Ako dobije kimanje glavom, to je poziv unutra. Izvor kaže da ga uzbuđuje što neće nikada saznati ime ili možda čak ni vidjeti lice svog ljubavnika. Naime, ako leži licem okrenut k zidu, taj želi anonimni seks. Široka je srca i potpuno mu je svejedno koga će ugostiti u sobici. Izvor: [2]

Mnoge gay kupelji sebe nazivaju “health clubs” i izuzetno su dobro opremljene utezima za vježbanje. Iako, kako kaže jedan polaznik, još nikada nije vidio nikoga da tamo vježba. Pri ulazu plaćaju članarinu. Može biti jednokratna ili 6-mjesečna ako se misli češće dolaziti i puno „vježbati“. Na nekoliko sati se mora unajmiti barem ormarić, ako ne sobica. Dobije se i ručnik.

Mnoge kupelji su također mjesta gdje gayevi idu na „party and play“ odn. uzimati drogu uz seks (meth, ecstasy, popper, kokain). Postoje oglasi “No PNP”, što znači „nema party and play” tj. droga se ne tolerira. No nemoguće je to provoditi jer nema patroliranja po sobicama. Uz drogu padaju inhibicije pa se smanjuje upotreba prezervativa. Zbog anonimnosti seksa jednokratni ljubavnici neće razmatrati pitanje HIV statusa. Izvor: [3]

Kada se atmosfera „ugrije“ kupelj postane, citiram: „vihor od mesa i genitalija, stražnjica, ubadanja i stenjanja“. Postoje i smirena/dosadna razdoblja kada se stoji s pićem i socijalizira kao u baru, osim što su svi goli i uokolo se čuje stenjanje. Ako se nema sreće kod posjeta, kako kaže izvor, „gay kupelj može biti i poput godišnje konvencije Nacionalnog Udruženja Neopranih Jezivih Neprivlačnih (onih koji) Štipaju, koji čini se da ne uzimaju „NE“ kao odgovor, te vas u stopu prate uokolo“.

Izvor kaže da se puno hoda i traži tko vas gleda i da li je taj dovoljno privlačan. Nakon obavljenog „posla“ sjedne se u bar ili gleda TV dok se baterije ponovo ne napune. [Ručnici se više ne spominju, no sjedalice su valjda najmanji higijenski problem za gologuze]. Nakon punjenja međunožnih baterija, ide se ponoviti proces par puta. Nedostatak koji vidi ovaj posjetitelj je što bi se trebalo nekako čuvati spolno prenosivih bolesti i provjeravati status nekoliko tjedana nakon posjeta. Izvor: [4]

Slijedeći izvor opisuje: „Nema puno feminiziranih. 75% je maskuliziranih po izgledu i manirama. Od 50 posjetitelja samo je 15 zgodnih. Većina je preko 45 godina i izgledom su izvan forme. Problem koji vidim je kako te potpuni stranci grabe za međunožje bez da se i predstave. Seks se obavlja u sobicama s otvorenim vratima tako da se može gledati. Sobice su vrlo prljave. I podovi su prljavi, a išao sam bez papuča… Javne prostorije su mračne i ne možeš ništa vidjeti, pa te jezivi tipovi hvataju, a u mraku nemaš pojma tko to radi. Mnogim zgodnim momcima je tu vrlo neugodno. Stariji ih pljeskaju s lijeva i s desna – a mogli bi im biti očevi ili djedovi. Iskreno, ovo mjesto nije za mene. Ne znam za druge gay kupelji, ali ova je bila odvratna. I nitko tamo nije koristio zaštitu. Razgovarao sam s jednim zgodnim. On je biseksualan i bio je izbezumljen konstantnom pažnjom koju tamo izaziva. Ima i puno droge. Vidio sam feminiziranoga u analnom seksu gdje su obojica šmrkala kokain pred nama. Bilo je prilično jezivo. Kao gledanje prometne nesreće: Ne želiš gledati, ali si ne možeš pomoći. Ima orgija u sobama, doslovno s cijelom gomilom muškaraca. Gay kupelji su nešto o čemu gayevi pokazuju znatiželju. Svatko tko odlazi u gay kupelj, tamo je samo zbog jednog razloga: anonimni seks.“

Drugi izvor kaže „Privukao sam pažnju. Bili su svuda, hvatali me za guzove, pokušavali se trljati o mene. Osjećao sam se tako iskorišteno i napadnuto. Ušao sam u bazen u kojem je bila nešto svjetlija voda. Međutim, vidio sam da masturbiraju u samom bazenu“.

Manje kritično raspoložen izvor kaže: „internet je grozan. Ljudi kažu da se žele naći s tobom. Onda pitaju toliko pitanja i na kraju se uspaniče i ništa ne bude. Ako si osoba koja želi vidjeti da li postoji kemija, onda internet nije za tebe. Ja volim gay kupelji.“ Izvor: [5]

Najpoznatija članska iskaznica jedne gay kupelji je ona od aktualnog američkog predsjednika. Zajedno sa svojim šefom osoblja Rahm Emanuelom ima doživotno članstvo u čikaškoj gay kupelji „Men’s Country“. http://www.wnd.com/2012/09/claim-obama-hid-gay-life-to-become-president/ Hm, da li se treba čuditi što je promoviranje homoseksualnosti prioritet američkog ministarstva vanjskih poslova?

Grindr

Grindr je aplikacija na mobitelu koja gayevima služi za pronalaženje anonimnih seksualnih partnera na GPS-principu (geo-lociranje, ovdje prevedeno: Gay Positioning System). Lezbijke imaju svoje aplikacije: FindHrr, Dattch… Na ekranu mobitela se prikazuju geografski najbliži potencijalni seksualni partneri. Prikazane su fotografije gayeva „za pokupiti“, te njihovi profili u par rečenica, s anatomskim mjerama i ljubavnim afinitetima. Po uspostavi prvog kontakta slijedi chat-prepiska i dogovor gdje će se i kada naći. Nakon toga slijedi jednokratni zaljubljeni dio bez mobitela.

Tipični korisnik koristi ovu aplikaciju 5 i više puta dnevno (njih 52%). 88% korisnika ju koristi jednom ili više puta dnevno. Kažu da u 192 države ima 4 milijuna korisnika, a dnevno ga koristi 1,1 milijun uspaljenih. Gdje god se neki gay nađe u svijetu, može odmah pronaći seksualnog partnera koji mu je trenutno najbliži. Grindr može u par sekundi reći koliko metara je od vas udaljen vaš slijedeći partner. Prosječni broj analnih seksualnih partnera u zadnjih 30 dana im je 3,8 . 5% korisnika je našlo svog sadašnjeg partnera na Grindru, dok je za njih 95% Grindr poslužio za nalaženje usputnog seksualnog partnera. Kakve su seksualne aktivnosti nakon kontakta preko Grindra (zadnjih 6 partnera) ?

79% je imalo oralni seks (74% bez prezervativa, 5% sa)

83% je imalo analni seks (23% bez prezervativa, 60% sa)

Izvor: wikipedija i [6] .

Zaključak

Ostaje nepoznato koliko se ove LGBT tehnologije koriste u domaćim okvirima. Kako vidimo cilj tehnologija je samo jedan: kako što brže i što češće doći do seksa s najpristupačnijim stvorenjima – sebi sličnima. Vjerojatno naši LGBT proklinju „lijepu našu zatucanu“. Kako je onaj Aleksandar Ranković rekao jedne nedjelje u dva?…“pokatoličenu jazbinu“. Rado bi otišli u tehnološki naprednije krajeve. Ovdje još ne možeš slobodno na paradi nositi ni svoje omiljene crne kožne gaće s remenjem i SS „šapkom“ !

Bogatstvo gay tehnologija je preveliko da bi stalo u jedan članak. Tema je razdvojena na dva članka, pa slijedi: „Još LGBT tehnologija o kojima mediji ne govore“.

Preporuča se NE OTVARATI referencirane linkove dolje. Vjerujte, nećete ništa izgubiti. To su linkovi na gay stranice – koje nije bio cilj ovdje reklamirati, već samo moći pokazati nevjernim Tomama liberalnima da informacije za članak nisu izmišljene. Te da o svojim mezimcima zapravo vrlo malo znaju – dozvoljeno im je vidjeti samo celofan. Za ispiranje mozga, dovoljno.

[1] http://www.fridae.asia/gay-news/2011/03/11/10712.how-to-spot-mr-right-in-a-gay-bathhouse

[2] http://www.timeout.com/newyork/things-to-do/i-want-gay-bathhouse-sex

[3] http://hivmsmblog.wordpress.com/2011/10/24/what-is-a-bathhouse-do-people-actually-bathe/

[4] http://www.reddit.com/r/gaybros/comments/1v7hzr/whats_your_experience_on_gay_bath_houses/

[5] http://emptyclosets.com/forum/chit-chat/44055-i-went-gay-bathhouse-last-night-never-again.html

[6] http://www.aidstar-one.com/sites/default/files/grindr_msm_geo-locating.pdf


Svi članci s tematikom “Gay is not OK”:  https://homunizam.wordpress.com/category/gay-is-not-ok/


Jedna misao o “LGBT tehnologije o kojima mediji ne govore

Add yours

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: