Mentalno bolesni zdravstveni sustav britanski

(Članak je interesantiniji i seksepilniji nego što bi se zaključilo po dosadnoj uvodnoj slici – nemojte ga preskočiti).

Koja će zapadnoeuropska država prva pasti (kao “Bosna šaptom pade”), to je teško predvidjeti. Nekada se čini Švedska, nekada se čini Francuska ili Njemačka, a nekada Velika Britanija, Nizozemska, Belgija. Svaka ima svoje vlastite adute i utrka je izjednačena – no, ciljna crta se već dobro nazire. Uglavnom sve države čiji veleposlanici nam znaju držati prodike o toleranciji – to ste valjda i sami zaključili.

Britanija je Amerika pred 8 godina

Velika Britanija je zanimljiv fenomen. U smislu liberalizma, oni kasne za mentorom, za SAD, nekih 8 godina. Sada su u trans-fazi Obamine administracije. Nećkaju se pozvati Trumpa na kraljevsko vjenčanje. Jer “prosto ne mogu da veruju” da tamo preko bare nema više ustoličenoga Husseina O’Bame.

Zakašnjeli cunami-val transgenderizma pljuska Britaniju upravo sada. Sumrakom psihijatrije u SAD se desilo najveće masovno izliječenje psihičkih bolesnika. Homoseksualci. Jedan njihov dio su transseksualci. Ili možda transgenderi? Vjerujte mi, čak se niti ja ne zamaram s ovim suptilnim razlikama u ukupnom ludilu. Mora mi se oprostiti. Uglavnom, slovo “T” iz LGBT je dočekalo svoj red.

gay-public-school

Bolesnička abeceda za početnike

Ako se netko tek sad uključio u pervereality show zvan Posljednja Vremena Zapadne Civilizacije, evo da objasnim tko su T-bolesnici. Kada bika ne zanima krava, nego bi radije naskakivao svog drugara – on po hitnom postupku završi u kobasicama i cipelama. Kada ljudskog bika ne zanimaju žene, nego stražnjica drugog muškarca, to je veselo i zove se gay. To je slovo G. Slovo za lizaljke ćemo preskočiti.

Kako se gejevima u početku ipak gadi ono što zna izaći iz stražnice, malo ju zaobilaze, te započinju svoj G-život uzajamnim masturbiranjem. Oratorij je zastupljen kod njih 100%. Stražnjica dolazi tek kao šećer na kraju. Desert i nagrada za hrabrost.(Ljubav u septičkoj jami)

I onaj sa zanosnom stražnjicom, i ovaj koji bi ga rado napiknuo kako bi napravili vlakić, oni svi su ili nediskriminirajuće  izmjenjivi u tome tko će biti lokomotiva a tko vagon – ili se specijaliziraju tako da jedan češće bude lokomotivac, a drugi češće priključni vagon u kompoziciji.

Tako naspojeni G-ovi ili imaju dovoljno razvijenu maštu da stražnjicu zamisle kao nešto žensko, ili im sam pojam “žensko” ništa ne znači u životu – glavno da su se domogli rupe u koju mogu ejakulirati. (I dalje mislite da je homoseksualnost “prirodna”? Ovi podaci će vas šokirati!)

Na slovo, na slovo T

Sada dolazimo do slova T. To je onaj dio bolesničke abecede, koji pristaje da bude samo lokomotiva, a nikada vagon. Inače se neće igrati vlakića. To su transseksualci. Ili su ipak transgenderi?

Uglavnom, ovi su vrlo doslovni, bez imalo imaginacije, a opet, jako cijene ulogu žena u društvu. Stoga nastoje, koliko god mogu, izgledati kao žensko. Ženama manire “skidaju” do afektacije, a oblače se do savršenstva. Bilo bi smiješno da nije zaozbiljno. Kako se oni nikada ne misle zakvačiti nekoj lokomotivi odostrag, njihov im osobni prednji priključak samo smeta. Ni jedna žena koju nastoje uprizoriti ne mora se saplitati o takav visuljak. Zbog visuljka se transovima čini kako su se našli u pogrešnom tijelu.

Znate, baš onako, kako se vaš mačak, kućni ljubimac, zna žaliti da se našao u pogrešnom tijelu. Ili rotvajler. Niste to još čuli? Istina, malo je teže tome svjedočiti jer se radi o osjećajima živine. Ove pak ljudske živine imaju filing da su drugog spola nego što si vide među nogama. I vrlo su nesretni.

Politički korektno ministarstvo zdravstva

Problem za britanski zdravstveni sustav je što transseksualna žena (uputstvo za čitanje ovakvih kodiranih navoda: ako je ispred nečega riječ trans–, ono što poslije dolazi je u realnosti supotrotno od napisanoga), takva “žena” nema maternicu, ni grudi, nego najobičniji pimpek vulgaris. A trans–muškarac zapravo nema penis ni prostatu, ali ima zdravu maternicu. Rekla bi vaša baka, “naopako, sve naopako”.

Sad se vi zamislite na mjestu politički korektnog ministarstva zdravstva, a morate nuditi preventivni pregled prostate zbog ranog okrivanja raka. Prije je bilo lako: pozivalo bi se sve one koji imaju tu vražju prostatu. Stoga to nije bila neka atomska znanost.

Sličan problem je preventivni pregled maternice za rano otkrivanje raka. Ili mamografija. Oni med-birokrati iz prijašnjeg doba bi poslali pozive svima koji imaju maternice i ostale mamo-stvari. Danas liberalni progresivci iz zdravstvenog sustava moraju prvenstveno misliti na osjećaje luđaka, te glumatati oprezno po jajima u njihovoj šizofreničnoj verziji stvarnosti.

“Žene u transu” imaju prostatu, a nemaju maternicu. Jao si ga tebi ako im pošalješ poziv zbog prostate i omraženog visuljka. To je kao da si ih oslovio pogrešnom osobnom zamjenicom (“on” umjesto “ona”). Većeg zločina u liberalnom zapadnom svijetu nema na obje strane Atlantika. Možda nećeš (još) u zatvor, ali “govor mržnje” će ti isprazniti novčanik.

I tako, da skratim priču, britanski zdravstveni sustav šalje pozive za preventivne medicinske pretrage organa osobama koje nemaju te organe. A da luđake slučajno ne ne uvrijedi, ne šalje im pozive za organe koje imaju.

Još samo malo

Samo u jednom kratkom vremenu prije nego Britanija šaptom padne, mogu se dešavati ovakve ludorije. Neće to još dugo tako. Kada se jednom konačno ustoliči britanski šerijatski zakon, sve će se to vratiti na normalu. Ako tko sumnja, eto današnje statistike gradonačelnika u britanskim gradovima (demografija je sudbina, a demografija izglasava buduće zakone):

5a33d320e4b93

Sa zakonima koje imigranti donose na svojim potplatama, mentalni bolesnici će svi biti zbrinuti. Krug će se zatvoriti: Prihvaćanje homoseksualnosti -> Tolerantnost (+Politička korektnost) -> Multikulturalnost -> Imigracija -> Demografija -> Šerijatski zakon -> Nestanak homoseksualnosti, feminizma i liberalizma.

Međutim, ovi novi Britanci su navikli drukčije postupati s bikovima koji nisu zainteresirani za kravetine. Umjesto da nefunkcionalni bikovi završe u kobasicama i cipelama, Novobritanci su navikli puštati ih poput zmajeva s visokih zgrada.

Osim te male razlike, Nova Britanija će biti posve ista kao nekadašnja Velika Britanija.

screenshot_1081

Izvor: conservativedailypost.com/government-issues-transgender-healthcare-update-biology-discounted-as-move-infuriates-leftists/


 

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: