Pogrebnik o neprirodno velikim brojevima smrti od cjepiva

Pričaju nam o zaraženima, o testiranima, o postotku pozitivnih među testiranima… Jeste li znali da PCR test “kuhaju” različito za cijepljene i za necijepljene? Barem u SAD. Ja to nisam znao.

Pričaju o hospitaliziranima, o respiratorima, o umrlima (ni jedan im nije umro da je liječen Ivermektinom: “Sudskim putem natjerali bolnicu da umirućem daju Ivermektin… sad ide kući“). O umrlima koji su, kako kažu za razliku od vani, “većinom necijepljeni”.

Jeste li znali da tko umre unutar 14 dana od cijepljenja smatra se kao smrt necijepljenoga? Ne znam je li tako i kod nas. Ali ono što znamo da je brojčano malo veća Škotska imala 5.500 mrtvih od cjepiva, dok je Hrvatska imala navodno nulu (vidi analizu: “Među umrlim Englezima 61% cijepljeno, 39% necijepljeno – ali cijepljeni imaju blaže simptome smrti“)

Dakle, možeš istinu mijesiti ovako ili onako, možeš “lagati sa statistikom” prema knjizi koju preporučuje Bill Gates, možeš re-brandati gripu do mile volje…

…ali na kraju pogrebno poduzeće zna kako stvari stoje. Jedan engleski pogrebnik je imao hrabrosti govoriti o tome. Evo ga u novom videu.

Vaš komentar:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Gore ↑