Među umrlim Englezima 61% cijepljeno, 39% necijepljeno – ali cijepljeni imaju blaže simptome smrti

Engleska je objavila službenu statistiku umrlih za period 02.01.2021 – 02.07.2021. Itekako se isplati cijepiti protiv Covida jer je među umrlima samo 61% pelcovanih. Zamislite da se ti cijepljeni nisu cijepili – koliko bi bile teže posljedice. Ovako samo 61%.

Kako to izgovarati? “Samo 61%” ili “Čak 61%” ?

Naravno, sve ovisi što ste očekivali od cijepljenja. Je li čaša napola puna ili napola prazna.

Ja sam očekivao da su se oni cijepljenjem osigurali od najgorega, a ja necijepeljen da riskiram. I dok sam riskirao, dobio sam proljetos i taj Covid i prebolio ga. Tako da sam nekako sretno upao u onih 99cijelihnešto% koji prežive Covid. Stoga je moje očekivanje od cijepljenja bilo da cijepljenih neće biti među umrlima – u zamjenu za primitak otrova u tijelo.

Za nekoga je to poštena pogodba – ali meni ne odgovara. Pogotovo kad sam već prebolio Koronu (ali nisam PCR-penetriran, nego testiran iz krvi – ali to se ne računa za ausvajs: samo se penetrirano-preboljeni računaju). Zašto nisam pristupio nazalnom penetriranju niti sa štapićem – kriva je šnicla: “Uzmite šniclu, pređite s PCR-štapićem – i vidjet ćete što PCR-test ostavlja u vašem tijelu“. Zezam se. Za šniclu sam saznao par mjeseci kasnije, ali sam već prije imao neka saznanja. I odluku da NIŠTA IM VIŠE NE VJERUJEM.

Evolucija očekivanja od Covid-cjepiva

Međutim, očito da vaxeri imaju drukčija očekivanja od cjepiva. Valjda su postupno podizali letvicu, kao što se sve mjere rade po uzoru na kuhanu žabu:

-"Očekivano je da među umrlima ipak bude i poneki cijepljeni"
-"Dobro, ako je među umrlima 11% cijepljenih - to su oni koji su i onako trebali umrijeti"
-"31% cijepljenih među umrlima, to je samo trećina: lijepo se vidi da je većina umrlih necijepljena!"
-"61% cijepljenih među umrlima, to je ipak manje nego što je udjel cijepljenih među populacijom"

Kako dolaze jesen i zima, te kreće ADE (Antibody Dependant Enhancement), na što upozoravaju ravnozemljaši, tako ćemo vidjeti i veće brojke udjela cijepljenih među umrlima. A karcinomski “dugoprugaši” još niti ne pristižu na cilj (“Stani u red po svoj karcinom: Spike-protein od cjepiva onemogućuje popravak DNK u stanici“) jer niti ne znaju da su prijavljeni za utrku.

Smrti tinejdžera u Velikoj Britaniji porasle 63% otkad je Covid-cjepivo preporučeno za tinejdžere. S porastom u jednom tjednu od 700%.

Englezima bi bilo bolje živjeti u Hrvatskoj

U Hrvatskoj za to isto vrijeme umrlih od cjepiva je 0. Toliko smo mi superiorniji Englezima, naprosto jači. Ili Škotima (“Ako Škotska sa 5 milijuna stanovnika ima 5500 mrtvih od Covid-cjepiva, koliko ima Hrvatska s 4 milijuna?“). Tih bijednih 5.500 umrlih Škota od cjepiva mi je sada više i neugodno spominjati nakon 160.000 umrlih cijepljenih Engleza.

Statistika se može mijesiti kako želiš. Nema badava Bill Gates na stolu knjigu “Kako varati sa statistikom“.

Evo kako od tih istih podataka može ispasti naslov recimo na tportal.hr-u: “Među umrlima najviše necijepljenih – Misli na Engleze, cijepi se!

Evo kako izgledaju isti podaci za potrebe fukaragrafa.hr i indrex.hr: “Pandemija umiranja necijepljenih: među umrlima 40% više necijepljeih od slijedeće kategorije (onih koji nisu uzeli 2.dozu) – Misli na klimatske promjene, skuliraj se i mrkni drugu dozu!

Cijepljeni imaju blaže simptome smrti

Cjepivo je ispunilo svrhu: cijepljeni imaju blaže simptome smrti.

Izvor: https://t.me/CovidCoronaVaccines/1166

Podaci: https://www.ons.gov.uk/peoplepopulationandcommunity/birthsdeathsandmarriages/deaths/datasets/deathsbyvaccinationstatusengland


bonus link: https://t.me/BasedOmnivore/7876


[UPDATE]

Izašli su novi podaci 02.01.2021 – 24.09.2021 na istoj web-stranici.

Morate anulirati “varanje sa statistikom” iz omiljene knjige Bill Gatesa da dobijete pravu sliku. Ovo je prava slika.

Downloadajte Excel fajl. U njemu krenite od “Table 2” i zanemarite najprije stupce “Age-standardised mortality rate per 100.000”. Ta mjera je bulšit. Iskoristite te stupce za izračun.

Kad žele nešto sakriti, onda razdijele te podatke u više grupa

Kad žele nešto sakriti, onda razdijele podatke u 2 tablice/spreadsheeta. Ne znam koliko je nekoj obitelji jednog UNC-a (umrlog nakon cijepljenja) važna činjenica jesu li mu našli Koronavirus svojim PCR-testom ili nisu. Ja mislim da je malo kome važan taj njihov test-kopirka genetskog koda iz svačijeg 8.kromosoma (“Svaki čovjek ima na 8.kromosomu sekvencu koju PCR test “otkriva” kao “pozitivan na COVID”“) s iteracijom po stožerskim željama.

Stoga trebate unutar spreadsheeta “Table 2” dovući podatke iz spreadsheeta “Table 1” i zbrojiti s adekvatnim ćelijama Tablice 2. To se postiže s prefiksom od imena spreadsheeta i uskličnika. Npr. formula je =C5+’Table 1′!C6

Tako imate broj umrlih bez obzira na njihov test. Isto napravite i za sve 3 grupe cijepljenih.

Na gornjoj mega slici zacrvenjena su umiranja na 100.000 koja su veća od rekordno zabilježenoga među necijepljene (krajem siječnja). Nakon prva 2 mjeseca se za necijepljene stopa smanjila sa 40-50 na jednocifrenu brojku, i takva je svih zadnjih 6-7 mjeseci.

Dobro je što daju “raspoloživu” populaciju za svaku grupu, pa možete izračunati “broj umrlih na 100.000”. To je prava mjera. Njihova “Age-standardised mortality rate per 100.000” daje puno puno manje brojke. Još jedno zamućivanje vode. To je možda i u redu u nekoj primjeni, ali ovdje je pijesak u oči. Kao što im je trebao PCR-test da mogu pomoću broja iteracija manipulirati s ishodom, tako i s ovime drastično umjetno umanjuju učestalost na 100.000.

Kad žele nešto sakriti iz jedne kategorije, onda razdijele podatke u nekoliko grupa. Vjerujem da je obiteljima UNC-a (umrlih nakon cjepiva) potpuno nevažno je li umro unutar 21 dana od 1.doze, ili između 1. i 2.doze, ili nakon 2.doze. To može nešto značiti javnozdravstvenim vlastima – da na primjer zaustave cijepljenje nakon određenog broja smrti… ali svi znamo da se to neće desiti. Stoga razdioba ne služi ničemu. Jer je za globoeugeničare smrt je poželjan ishod cijepljenja. I dokaz da cjepivo djeluje kako su zamislili.

Zbrojite zato sve grupe raznocijepljenih u jednu. Sada možemo vidjeti da je prosjek za cijelih 9 mjeseci:

necijepljenih umire13,2 na 100.000
cijepljenih imire22,7 na 100.000

Napominjem da je već 6-7 mjeseci kod necijepljenih ta brojka jednocifrena. Druga doza ima brojku 20+ kao konstantu.

Još uvijek mislite da je cijepiti se dobra ideja?

Cijepljenje premoćno vodi rukometnim rezultatom 22:13 po šansama za umrijeti. Ali su cijepljenima simptomi smrti puno blaži. Naime, necijepljene stavljaju na rasprskavanje pluća s respiratorima.

Ah, zaboravio sam spomenuti da postoji lijek za Covid.

Zove se Ivermektin (“Plenkoviću, ako želiš da imamo samo 2 Covid zaražena umjesto 20.000, angažiraj za konzultanta Yogy Adityanth-a (Utar Pradesh: Ivermektin)“)

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: