Japanski dokaz da je svrha Covid-cjepiva DEPOPULACIJA: odredište cjepiva su JAJNICI i SPOLNI HORMONI

Trebalo mi je par dana da shvatim implikacije japanskog istraživanja. Informacije o njemu sam uklopio u prethodni članak o izumitelju mRNA tehnologije (“Pfizerova leukemija, Pfizerov limfom i Pfizerov sterilitet žena“). “Wrong!”. Nisam od drveća vidio šumu, sve dok nisam analizirao brojke u Excelu, izračunao relativne postotke, te sortirao po tome. A ne organe po abecedi.

Ova japanska studija pruža dokaz o stvarnoj (skrivenoj) namjeni cjepiva.

Po tome kamo u tijelu nakon 48 sati dospijeva najviše lipidnih nanočestica može se zaključiti kamo je točno naciljano mRNA cjepivo. A uopće nije naciljano na “leglo” koncentracije Korona-virusa.

PCR test nazofarinksa (gdje navodno testiraju zbog najveće koncentracije Korona-virusa)… ali cjepivo uopće ne cilja tamo

Za “silno” zarazan virus zbog kojeg nas maltretiraju s razmakom socijalnog distanciranja od 2m, i s pelenicama preko usta i nosa, rekao bi čovjek da oni mogu uzeti virusni uzorak držeći samo onaj štapić pola metra inficiranome ispred usta ili nosa.

Ali ne, kod PCR-testiranja zaboravite na ta 2m, i testiranje ide štapićem inkvizitorski duboko u nazofarinks, skroz do baze mozga.

U Egiptu su tako kažnjavali robove

Reći će Fukaragraf.hr da nema znanstvenih dokaza da su stari Egipćani tako kažnjavali robove. Ako treba, obratit će se svome gazdi Sorošu da isfinancira znanstvenu studiju koja će dokazati da su Egipćani radili PCR-test na robovima za njihovo dobro, jer “budimo odgovorni, zaštitimo sebe i druge”.

Recite sjećate li se prije Covida uzimanja bilo kojeg brisa na tom mjestu tako duboko? Ja ne. Tvrde da idu praktički do baze mozga samo zato jer je tamo najveća koncentracija virusa. Mozak je slučajno tamo blizu za počačkati. A slučajno se nešto na štapiću migolji u morgelonskoj maniri.

Ali ‘ajde, okej, ako je tamo nasad tih virusa, onda je to pravo mjesto za dubinski čačkati. Ali onda bi čovjek očekivao da će spasonosno cjepivo ciljati upravo tamo (jer je, jel’te, tamo najveća koncentracija virusa protiv kojega se cijepi). Ili barem u pluća.

mRNA cjepiva ne zanima nazofarinks, nego idu pravac JAJNICI + SPOLNI HORMONI

Ali jok:

mRNA cjepiva idu svuda po tijelu ali najviše na jajnike. I pravac nadbubrežne žlijezde. Što jajnici imaju s nasadom Korona-virusa? Što nadbubrežne žlijezde imaju s nasadom Korona-virusa, za razliku od nazofarinksa?

Virus koji oni “suzbijaju” su zapravo ženske jajne stanice

Za jajnike je jasno čemu služe. Ako ste baš tamo poslali sav otrov, a ne u nazofarinks (za koji ste cijelo vrijeme tvrdili da je virus tamo najkoncentriraniji, za PCR test), onda vam je očito cilj da žene postanu sterilne. A ne da suzbijate virus.

Jedini "virus" koji vi vidite i koji suzbijate "cjepivima" - su ženske jajne stanice. 

48 sati nakon Pfizera lipidne nanočestice su definitivno “sjele” na organe

Jetra i slezena pokušavaju razgraditi otrov pod robnom markom “Pfizer” (odn. “Moderna”). Po koncentraiciji nanočestica (napuštene “ambalaže” mRNA cjepiva) slijedeći organi po koncentraciji nemaju ama baš ništa niti s Koronom, niti s imunološkim odgovorom, a niti s razgrađivanjem/detoksikacijom otrova: nadbubrežne žlijeze i jajnici.

Nakon junačke jetre i junačke slezene koji podnose žrtvu, dva organa koja su prave mete Covid-cjepiva: NADBUBREŽNE ŽLIJEZDE (18,2) i JAJNICI tko ih ima (12,3)

Organi s najvećom koncentracijom cjepiva nakon 48 sati: 1.JETRA, 2.SLEZENA, 3.NADBUBREŽNE ŽLIJEZDE, 4.JAJNICI, 5.koštana srž…

U jajnicima se 2 dana nakon Pfizera poveća koncentracija za 11.000 %

Umjesto apsolutnih koncentracija (jer nama laicima te mjerne jedinice mikro-nešto ništa ne znače), bolje je pogledati postotke promjena na organima (brzinu punjenja cjepivom).

Iz najvećeg relativnog povećanja od 11 tisuća posto (!) u jajnicima nakon 2 dana postaje jasno da bogati globalisti-eugeničari forsiraju mRNA cjepivo (Pfizer + Moderna) zbog ženskih jajnika.

Debelo crijevo, slezenu, crijeva, jetru, te limfne čvorove može se iščitati kao visokouzbuđen imunološki odgovor tijela na opće trovanje organizma te prirodno uključenje detoksikacije. Ali kako objasniti broj #1, jajnike, ako ne kao ciljanu metu cjepiva?

Slijedi 6.600% povećanja koncentracije u nadbubrežnim žlijezdama – i sve vam je jasno (ako znate čemu te žlijezde služe):

Nadbubrežne žlijezde izlučuju adrenalin i spolne hormone. Prvenstveno tu treba imati u vidu muške spolne hormone.

Cilj su i muški spolni hormoni i feminiziranje muškaraca

Iako testisi imaju porast koncentracije cjepiva od “samo” 932%, mislim da cjepivo želi muškarce sterilizirati kroz oštećivanje nadbubrežne žlijezde. Zašto nadbubrežne žlijezde? Zato jer proizvode, među ostalim, muške spolne hormone. Ako si baš tamo naciljao otrov, onda ti je cilj feminizirati muškarce.

Osim nadbubrežnih žlijezda, vidimo i povećanje koncentracije u testisima preko 900%, istog reda veličine i u maternici. Iako je daleko manje nago u jajnicima i nadbubrežnim žlijezdama, to je isto puno. Pogotovo gledano kombinirano za reproduktivni sustav.

Tamo proizvedeni hormoni androgeni stimuliraju razvoj muških karakteristika. Rezultat mRNA će definitivno biti poremećaj/smanjenje izlučivanja androgena i adrenalina, pa shodno tome pacifikacija “ljudskog stočnog fonda”. Od ovog cjepiva muškarci će postati krotki i feminizirani. Za starije više-manje, ali mlađi će biti praktički kemijski kastrirani kroz cjepivo.

Nadbubrene žlijezde su i bez spolnih hormona prave ljekarne koje distribuiraju hormone i tako upravljaju mnogim organima:

Podsjetite me, molim vas, za šta je točno to “cjepivo”

Stručnjaci se ne mogu složiti je li Covid bolest dišnog sustava ili krvožilnog sustava. Onda bi bilo za očekivati da će cjepivo biti najviše isporučeno u te organe. Vidi vraga! Cjepiva odlazi ni 2% u srčanožilni sustav, a u dišnom sustavu završi samo 1% cjepiva. Kakvo je to cjepivo ako ne ide u najzahvaćenije organe i najrizičnije organe?

  • Nema smisla uzimati u obzir organe kojima je opis radnog mjesta da izbacuju strani otrov iz organizma (52%, pola tog otrova organizam pokušava razgraditi).
  • Ne znam da li endokrini sustav radi u sprezi s organima za dekosikaciju ili je u visoko uzbuđenom stanju zbog otrova, 21%. Možda oba sustava treba gledati objedinjeno, ali je sigurno da će žlijezde pretrpjeti oštećenja u toj borbi s toksinima.
  • 13% sveg cjepiva završi u reproduktivnim (ženskim) organima (ako bismo izuzeli organe zadužene za detoksikaciju, onda 28%).

Dakle poredak po sustavima je ovakav:

Sustavpostotak
1Detoksikacija+žlijezde73%
2Reproduktivni organi (ženski)13%
3Lokomotorni sustav5%
4Probavni sustav4%
5Dišni+srčanožilni sustav3%
6Živčani sustav+ostalo2%
Podsjetite me, molim vas, za šta je točno to "cjepivo"? Da ništa ne znam, zaključio bih iz ovoga da je usmjereno da "liječi" reproduktivni sustav, i to ženski.

Prisjećam se članka “Koje olakšanje… “COVID cjepivo neće kompletno sterilizirati populaciju, samo 60-70%”” gdje vrli oksfordski profesor-imunolog, savjetnik AstrZenece i Fundacije Melinde i Billa Gates (a kojemu kad ga vidim ne bih dao da mi podrezuje živicu) kaže on u pozitivnom tonu da je malo vjerojatno da će cjepiva kompletno sterilizirati populaciju, nego će cjepiva sterilizirati samo 60-70% populacije.

Zato se ne moramo čuditi što cjepiva jure prema jajnicima, a ne negdje prema navodnom nasadu Korona-virusa. Onda nije ni čudno što proizvođačo cjepiva kažu

  • da cjepivo ne sprečava dobivanje Covid-a
  • da cjepivo ne sprečava širenje Covid-a

(za koji k**** onda služi to cjepivo?) : da ublaži simptome blagih slučajeva. Za hospitalizaciju i smrti nisu testirali. Sada je jasno da cjepivo ima jedino cilj da sterilizira glupane.

Transseksualizam, gender-ideologija, LGBT

Sada ujedno postaje jasno zašto globalisti promoviraju transseksualizam (da pervertiti čitaju priče predškolcima), zašto toliko vole parade ponosnih psihičkih bolesnika…

  • Oni žele istospolne psihičke bolesnike kao novu temeljnu ćeliju društva – koji se ne mogu dalje razmnožavati.
  • Oni žele jednospolne/bespolne robove, ultra brzim 5G spojenim na “internet stvari”, IoT (Internet of Things), kao dio “pametnih” kuća, “pametnih” gradova…

Feminizam i gender-ideologija

Feminizam, samohrane majke, dječaci koji odrastaju bez očeva i muških uzora. Ako nemaju očinske figure, od vrtića i škole dječaci su gotovo isključivo pod ženskim utjecajem. Društvo je sve više feminizirano.

Samo to traje sporo i Covid cjepivo pruža mogućnost bržeg endokrinog feminiziranja – ako se nacilja proizvodnja muških hormona. Testisi zatrovani okolišem već ionako su sve manje plodni. Muška neplodnost je cilje, ali ostaje problem ponašanja. To će riješiti mRNA cjepiva pacifikacijom bez adrenalina i testosterona iz oštećenih nadbubrežnih žlijezda.

Stoka

Za bogate globaliste mi smo stoka.

Stoka koju će sterilizirati po želji, prorijeđivati koliko im odgovara, te ubijati onu staru i bolesnu. Stoka ne zna za Ivermectin, Hidroksiklorokin i inhaliranih Budezonid. Stoka misli da nema lijeka za Covid i pristaje na vlastitu sterilizaciju.

Pfizer je jako dobro prošao na usporedbi Covid-cjepiva (“Egzaktna usporedba cjepiva: Od Moderne najviše umiru, od AstraZenece se najviše trajno razboljevaju (12.06.2021)“). Astra-Zeneca je poslužila kao “Neka visi Pedro”, pa da svi pohrle po puno bolje rješenje, Pfizera. Zato ogroman nesklad u broju danih doza.

Kako inače objasniti tolike benefite za cijepljene ljude (karte za toplice kod nas, u SAD hamburgeri, 100$, studentski krediti, lutrija…). Recite kada ste doživjeli za išta drugo takvu “brigu” i benefite vlasti? Kada ste prije doživjeli da im je svima (kapilarno od vrha do dna što svjesne što nesvjesne vlasti) toliko stalo do nečega? Nikada i nikada.

Kažem vam, oni nas jedu ! – Ah ti i tvoje teorije zavjere…

Izvor podataka (japanska studija):

Horrifying study reveals mRNA vaccine nanoparticles are circulated throughout the entire body: Brain, heart, liver, ovaries, testes and more

Čak ni ovaj odličan portal “Natural News” nije ušao u dublju analizu japanskih brojaka, nego se zadovoljio morem drveća. Jer, ovo “drveće” je dovoljno strašno samo po osebi, pa te paralizira da ideš dalje, nego ostaneš na abecednom poretku organa i na koncentraciji cjepiva kroz vremenski tijek.

Velim, nisam to ni sam odmah uočio, sve dok se nisam odlijepio od vremenske komponente i pozabavio se samo završnim stanjem (48 sati) – te sortirao po završnoj koncentraciji i brzini porasta koncentracije tog otrova u organima.

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: