Memeteka (#3.04): Korona

Zamislite da se udomaći standard “vjerojatno” za uzrok smrti kod drugih bolesti. Mnogi ljudi ne bi nikada znali kako su njihovi rođaci umrli. “On je bio debeo, pa je vjerojatno dijabetes”. Ovaj sistem Korona brojanja je loša šala.

Više od 2000 smrti od COVID-19 je jučer prijavljeno. Prošle godine smo na taj datum imali 500 smrti od raka pluća i još 1500 raka gušterače i ostalih. Jučer pak nisamo imali ni jednu smrt od raka. Čini se da je COVID-19 lijek za rak!

Ubojica broj 1 u SAD su srčane bolesti. 1002 umrla dnevno. Jeste li znali da ako danas umrete od srčane bolesti, i oni odrede da ste asimptomatski prijenosnik COVID-19, oni vas legalno post-mortem pribroje u umrle od COVID-19.

Najgore kuge u povijesti: COVID=0,63M, svinjska gripa=0,57M, azijska gripa=2M, HIV/AIDS=36M, španjolska gripa=50M, crna kuga=75M, komunizam=100Milijuna

Prema CDC-ovim brojkama US smrti od upale pluća su se strmoglavile. Izvan standardne devijacije.

NY medicinska sestra u vojnoj službi 20 godina, u civilnoj bolnici 4 godine. Imala je 3 smrti u tjednu od bronhitisa i upale pluća. Slijedećeg jutra nalazi da su smrtovnice promijenjene u Koronu. Koliko su uopće točni ti brojeve

Čekajte samo na “Ne možeš glasovati bez cjepiva!”

Karantena je kada se izoliraju zaraženi ljudi. Tiranija je kada se zdrave ljude zastrašuje sa zatvorom i globama ako ne ostanu kod kuće

Karantena je kada ogranićavaš kretanje bolesnih ljudi. Tiranija je kada ograničavaš kretanje zdravih ljudi

Nema kafića , nema klađenja, nema nogometa, nigdje da se jede, ograničavanje slobode, drakonska policija i svatko pokriva lice — Kako vam se sviđa vaš 30-dnevni probni period života pod šerijatom?

Cjepivo Koronu će eliminirati Koronavirus. Baš kao što je cjepivo protiv gripe eliminiralo gripu.

Medijska panika: 2002: virus zapadnog Nila, 2004: SARS, 2005: ptičja gripa, 2009:H1N1, 2014: Ebola, 2016: Zika, 2018: ospice

2025. godine ako se obratite nekome krivo pretpostavljajući spol, tada će vas cijepljenjem ugrađeni Microsoftov čip onemogućiti na 72 sata da koristite svoj novac s računa da kupite hranu za obitelj.

Duboka država se nada da će domamiti Šipl da se pojavi u lokalnom Konzumu da bude cijepljen i mikročipiran u zamjenu da dobije svoj digitalni novčanik. – Ne primajte cjepivo tamo. Izvedeno je tako da vam pri tome utisne čip pod kožu.

Peking je onemogućio putovanje iz Hubei (Wuhan) u ostatak Kine 23.01.2020 – ali začudo ne u ostatak svijeta. Zašto WHO tada nije djelovao?

Unutar uma Normalca: “Obavezni analni pregled” – To se ne čini ispravnim. “Novi zakoni su potrebni da se spase životi i zaštiti ekonomija” – Hvala Bogu!

Ja, nakon pranja ruku 30 sekundi 150 puta na dan

Konačno sam dovršio svoju “sobu panike”

Proljeće 2019: U Sisku 10 osoba umrlo od gripe

Krstarenje, prilika! – kupiš 1 tjedan, dobiješ još 2 besplatno. Kupon kod: Korona


Kako ćete se zaštitit od Koronavirusa? – Tako da ugasim medije.

Kako dobiti društvo da se cijepi: 2002: Zapadni Nil će nas sve pobiti, 2004: SARS će nas sve pobiti, 2005: Ptičja gripa će nas sve pobiti, 2009: svinjska gripa će nas sve pobiti, 2014: Ebola će nas sve pobiti, 2016: Zika će nas sve pobiti. Strah. Funkcionira svaki put.

Koja je razlika?

Dajte da shvatim, doktore… Ovo cjepivo ne garantira da neću dobiti bolest, može zapravo uzrokovati bolest i ako mi naškodi ili ubije, ne mogu tužiti proizvođača?

Glavni Mengele našeg doba je zainteresiran za modificiranje ljudskog DNK već desetljećima. “DNA je poput kompjuterskog programa, ali puno puno naprednijeg nego softver koji smo ikada stvorili” Bill Gates u svojoj knjizi “The Road Ahead” (1994)

Ma to je samo maska. To je samo par tjedana. To je samo dok ne padne broj slučajeva. To je samo još par tjedana. To je samo aplikacija za praćenje. To je samo dok ne dođe cjepivo. To je samo još par mjeseci. To je samo mikročip. To je samo vaša sloboda koja je zauvijek otišla. To je samo novo normalno.

Ne radi se o virusu. Radi se o kontroli.

Ostale Memeteke:

Memeteka (#3.01): Korona,

Memeteka (#3.02): Korona,

Memeteka (#3.03): Korona

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: