Islamizacija: Nizozemske škole vode djecu u džamije da se uče moliti

Svakoga dana stotine Nizozemske školske djece se prisiljava ići klanjati u džamije u okviru školskog programa. Islamirikulum?

Škole organiziraju ekskurzije u džamije, tako da svakoga dana po par razreda djece odlazi učiti kako se moliti u islamu. Školske vlasti ne vode djecu u crkve ili sinagoge, samo u džamije.

Izvor: https://voiceofeurope.com/2018/10/every-day-hundreds-of-dutch-school-children-are-forced-to-bow-to-islam/

Različiti su putevi islamizacijski. U Nizozemskoj Nizozemci misle sami sebe izbrisati kroz demokratski politički sustav. Kako se Nizozemci ne stignu razmnožavati dok uživaju blagodati progresivnog društva, dotle druge kulture rade na razmnožavanju punom parom.

U takvom kontekstu demokratski sustav je sasvim prikladan. Muslimanska stranka DENK je 2017. osvojila 3 zastupnička mjesta. Amsterdam je poznat po liberalizmu, a što znači da će privući i najveću populaciju muslimana. DENK je sada najjača stranka u ‘Amsterdam Nieuw-West’, pomevši tradicionalne ljevičarske stranke.

Lider ove nizozemske muslimanske stranke kaže neka Nizozemci odu ako im se ne sviđa “raznolikost”. Stranka je pod velikim utjecajem Turske.

“Ako im se ne sviđa mijenjanje Nizozemske gdje žive ljudi različitih kultura, kao u gradu Zaandam ili u susjedstvu Poelenburga – neka se gube (get lost).”

Nisam siguran da su to imali na umu nizozemski političari kada su odlučili pripustiti k sebi druge kulture. Istovremeno poduzimajući sve da unište obitelj i smanje vlastitu populaciju. To je znak nedostatka inteligencije

amsterdam_gay_pride_2004_canal_parade_-009
Canal Parade 2018, Amsterdam

Teško je naći razloge za postojanjem takvog dekadentnog i samoubilačkog društva. Društvo koje ne razmišlja o svojoj budućnosti, ne uči od predaka iz svoje prošlosti, gledano darwinistički to društvo gubi svrhu postojanja. I sasvim je u redu da tu kulturu zamijeni druga vitalna kultura. Najčešće potpuno oprečna.

Izvor: https://voiceofeurope.com/2018/07/muslim-party-leader-in-the-netherlands-tells-dutch-to-leave-their-country-if-they-dont-like-diversity/

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: