Upit #1: Gay iskustva

Nekako mi se čini da se radi o krivoj publici, tj. upitima ovdje zalutalih.

Pretpostavljam da je to upit nekoga tko se bori s homoseksualnim impulsima i želio bih ga odvratiti od toga.

Malo koja životna odluka (odn. popuštanje porivu) je toliko prijelomna u životu, kao ova. To je skretnica na pruzi života na kolosijek s kojeg se nigdje na vidiku ne vidi skretnica kojom bi se moglo vratiti na glavni kolosijek, kojim vozi većina ljudi.

Iz uvida u svjedočanstva ex-gayeva se može zaključiti da je to teška ovisnost. Rijetki poslije prilačaju detaljno o svojim praktičkim iskustvima. Ne žele. Srame se. Samo govore da je teško voziti tim kolosijekom, a ako se uz pomoć vjere ili dobre psihološke rehabilitacije nekako na jedvite jade i uspiju vratiti – ostaje im intimni sram i kajanje u samom sebi.

Dakle, ne radi se o tome što većina vozi po glavnom kolosijeku (pa da bi rješenje bilo da je što više na homo-kolosijeku a manje ih na glavnom -pa bi taj loš osjećaj nestao) – nego čovjek intimno u duši zna da to nije kolosijek koji je namijenjen Čovjeku. Naprosto zna da je to bilo nesretno skretanje (u svakom smislu riječi).

Tko bi si razuman želio dragovoljno navući još neku ovisnost?

Ne može se samo malo biti trudan. Tako se ne može samo malo biti homoseksualan. Ne može se biti samo malo narkoman. Jedino možete biti na početku na lakšim drogama, a tolerancija će učiniti svoje na putu nijekanja prema težim.

Svi smo mi ovisnici. Ovisnici smo o kisiku. Bez njega nakon koje minute nastupa apsitencijska kriza u obliku smrti. Ovisni smo o vodi. Za koji dan nastupa apsitencijska kriza. Ovisni smo o hrani. Tko bi si razuman želio navući dragovoljno još neku ovisnost?

A homoseksualnost postane ovisnost. Zato što se ne može prestati samo tako. Kao što narkoman to ne može, kao što alkoholičar to ne može, kao što ovisnik o internetskoj pornografiji to ne može. Sve te ovisnosti su problem pomanjkanja ljudske čvrste volje. U omekšalom svijetu toga je sve više. Tu je srž problema: kad znaš da ti nešto šteti, ali si ne možeš zapovijedati. Potrebna je psihijatrijska/psihološka pomoć.

Inače, iz samog upita je jasno da se radi o izboru, a ne o “takvi rođeni” (“Gayevi takvi rođeni?” – potajno snimljeni u gay baru priznaju da je to laž). U pozadini tog upita je “da li to boli?” i “vrijedi li muke?”.

Iz upita se čita uvjerenje da bi se moglo samo malo probati sodomiju i onda “vratiti robu” u jamstvenom roku ako se ne dopadne. E, ovdje u 70-90% slučajeva nema vraćanja.

Iz upita se može iščitati ideja kako bi bilo ugodno da te netko masturbira, pa makar to bio isto muškarac. Ali što ako on želi više? Da li će me boljeti guzica?

Ne znam, mogu samo citirati jedno svjedočanstvo:

Iz pornića sam znao što mogu očekivati; Vidio sam zloslutno naslovljene filmove kao što su: “Daddy, to boli”, “Stani, to boli” i “To će boljeti”. Zamislio sam svoj prijelaz u muškost kao obred inicijacije. Poput mladića u plemenskim kulturama, koji su morali izdržati neku vrstu fizičkog mučenja…

Podčinjavanje

I unatoč mitologiji o “moći onoga donjeg”, ta je moja inicijacija zahtijevala izdržljivost, bol – ali i podčinjavanje. Osjećaj pokušavanja namjernog opuštanja mišića sfinktera je bio nevjerojatno čudan, budući da je njegova pravilna funkcija stalna autonomna napetost. Nisam ga mogao opustiti. Usred mojih (neuspješnih) pokušaja, moj ljubavnik mi je pod nos gurnuo popper-bočicu (bočica za pušenje marihuane). Kada sam to udahnuo, srce mi je htjelo iskočiti iz prsa.

Jednog dana sam bio pretjerano revan u svojim procedurama čišćenja i spalio sam se dolje s otopinom.

U osnovi, gay sex, posebno po prvi puta, je stvarno bolan. I [redatelj Krokidas, gej u 40-tim godinama] mi je rekao da to nikada nije točno prikazano na filmu…

Rezultat?

S vremenom je bilo iskustava žarenja, kao i fekalnih iskustava. U našoj želji da pronađemo put u muškost, mi postajemo zarobljeni u okrutnom povratku u infantilnost i pelene. Gotovo dva desetljeća nakon prestanka s takvim ponašanjem, za mene je najzlobnija ova šala – budući sam danas ponekad prisiljen nositi pelene za odrasle

Vrijedi li mučenja?

Čak je i samo 1x-tjedni režim laksativa i klistira isušio moj već tanki sloj kože koji sačinjava donji dio debelog crijeva. Jednu za drugom uhvatio sam niz spolno prenosivih bolesti: rektalnu gonoreju i zatim rektalnu klamidiju. Izbacio mi se osip. 

Iz nekog razloga se ne može prestati

Nakon što je bol postala nepodnošljiva, posjetio sam lokalnu kliniku. Stavili su me na režim jakih antibiotika. Nisu mi dobro sjeli na želudac, i nekoliko sam dana patio u bolovima – s konstantnim proljevom. Neko vrijeme sam se gotovo zakleo da je gotovo s receptivnim analnim seksom. Međutim, moja se koža očistila i ja sam se vratio. Iz nekog razloga nisam mogao prestati.

Odjednom, svi oko mene su se razboljeli. Zaraženi HIV-om i sa svim ostalim oportunističkim patogenima.

Neravnoteža sodomije postala je prekomjerno naporna i zamorna – često zahtijeva snažan “hand-job” (masturbaciju) kako bi se stvari dovršile. Tjelesna intimnost često prijeđe u međusobnu masturbaciju i oralni seks.

Spontano pražnjenje crijeva

miris je uvijek bio problem tijekom analnog seksa, i netko je predložio proizvod poput “Proljetne kiše” . Funkcionirao je neko vrijeme, a onda je bol postala užasna. PH-ravnoteža mog rektuma bila je kao u zelene vode napuštenog bazena u Arizoni pune algi s namnoženim komarcima.

Kada sam imao seks bez kondom s dečkom, neočekivano sam na penisu osjetio užasni osjet vrućine. Izvukao sam penis i otkrio da je prekriven fekalijama. Za tu noć mi je bilo dosta.

Ponovno me pogodilo niz analnih gljivičnih infekcija. Uvijek sam se nadao da je to nešto drugo. Medicinsku pomoć potražite tek nakon što je gotovo kasno. Bol je bila nepodnošljiva. Nemilosrdni svrbež i češanje učinili su kožu crvenom i upaljenom. Došlo je do stalne žareće sekrecije koja se izlučivala iz mog tijela i nadraživala okolno tkivo.

Često, dok je antibioticima trebalo vremena za djelovanje, nosio sam ženske maxi-uloške s unutarnje strane gaća. Isprva sam se sramio zbog toga, sve dok mi prijatelj nije ispričao o svom ljubavniku, muškarcu za kojega sam mislio da je primjer brutalne muževnosti. Iako je sada ekskluzivno insertivni, kao ozbiljan bodybilder, mora u teretani nositi pelene za odrasle, jer mu sada svaki napor izaziva spontano pražnjenje crijeva.

Moj rektum je ispao van

Moji hemoroidi su se pogoršali. Počeli su stršati van; moj rektum je ispao van. Kao rezultat toga, krvario san svaki puta kad sam imao stolicu. Shvatio sam da me je prisutnost otvorene rane u mom tijelu ostavila vrlo osjetljivim na prijenos HIV-a.

S trljanjem je slina postala suha i ljepljiva, a probavni enzimi u pljuvački ponašali su se kao da gotovo probavljaju tanki sloj kože u anusu. Osim toga, ponekad i praksa predigre “pušenja” (anilingus) predisponira gay muškarce na određene parazitske infekcije i kroničnu bolest s proljevom, shigellu. Neko vrijeme sam (ne znajući) bio zaražen klamidijskom infekcijom u grlu – jedini su mi simptomi bili mala groznica i bol u grlu, za koje sam mislio da je trajna prehlada. Nakon toga, dobio sam strašan slučaj oralne infekcije (sor) i bol je bila teška. Osjećao sam kao da me moji krajnici neprestano peku u stražnjem dijelu grla.

bivši “donji”, s pohabanom i umornom stražnjicom, starenjem postaju “gornji”.

Ostao sam polu-inkontinentan

Završio sam gotovo točno tamo gdje sam započeo; Stajao sam na gotovo istoj točki u svemiru – deset godina kasnije. Ali još sam se bojao. Što se dječaka tiče, nikada me nije ostavio. Biti homoseksualac i seksati se s muškarcima, nije ga učinilo muškarcem. Osim što se moje tijelo raspadalo. Srušio sam se u kanal. Povraćao sam krv i kontrakcije želuca su uzrokovale da je moje debelo crijevo potpuno ispraznilo sadržaj. Posegnuo sam u svoje donje rublje – imao sam unutarnje krvarenje. Moj je život izlazio na oba kraja.

Dio mog rektuma je uklonjen zbog teških unutarnjih ožiljaka. Poput zatvorske žrtve Marques de Sade, moji su sfinkteri su bili zašiveni debelim koncem. Liječnik i medicinska sestra dali su mi dugačak popis omekšivača stolice i laksativa za uzimanje s vodom – kako bih mogao istisnuti sadržaj crijeva kroz nezamislivo uski otvor. Mjere opreza nisu uspjele, i šavovi su se potrgali. …krv je počela izlaziti kroz moje hlače… Morao sam na WC. Na putu natrag do ležaja ostavio sam trag malih crvenih točaka po podu iza mene. Ovo nije bilo srednje stanje između neba i zemlje – ovo je bio pakao: umro sam i poslan da vječno patim kao lik u perverznoj bajci – dječak s uništenom stražnjicom….Sljedećih nekoliko dana nisam jeo ništa osim zrnate vlaknaste tvari u prahu pomiješane s vodom i sokom. Stajao sam u tušu i oneredio bih se po nogama. Nisam mogao sjesti, niti se naprezati. Više nego jednom, nisam iz mog kreveta stigao do kupaonice. Samo nekoliko stopa od WC-a, skliznuo sam i pao na pločice koje su bile skliske od fekalija.

Godinama kasnije, ostao sam polu-inkontinentan. Unatoč povremenoj boli i neugodnostima, smatram se blagoslovljenim jer sam izašao iz homoseksualnost relativno neozlijeđen u usporedbi s mnogim mojim prijateljima. Drugi nose oznake na neizbrisivoj skali gdje se virus HIV skriva u svakom dijelu njihova tijela. Kako prolaze godine, moji zdravstveni problemi su složeniji; Osjećam se staro. Naša potraga za ljubavi završila je u neostvarenim snovima, oštećenim tijelima i grobovima mrtvih. U našoj neodoljivoj želji da razumijemo svijet i sebe, bili smo spremni ići protiv prirode i samoga Boga. Zanemarili smo osnove fiziologije i za to kršenje smo skupo platili,  nevjerojatno razaranje na zajedničkoj i individualnoj osnovi.

Zaključni odgovor:

Gay seks je mješavina užitka i mučenja.

Vjerujte, oni (mediji) koji vam ružičasto opisuju i reklamiraju homoseksualnost imaju samo jedan motiv, a to nije vaša sreća. S ovisnicima se lakše upravlja i oni se ne bune jer su potpuno okupirani svojom ovisnišću. No, najvažniji im je razlog što se s prihvaćanjem homoseksualnosti smanjuje svjetska populacija.

Ovdje na marginama Zapada se još može potražiti pomoć. Na Zapadu je to onemogućeno. “Jednom gay, zauvijek gay”. To je jedina ovisnost na Zapadu kod koje je zabranjen izlazak iz nje iako se to želi (zabrana terepeurima da pomažu onome koji to zatraži – toga nigdje drugdje nema). Nije li to evidentan dokaz zlih namjera?

vidi: Bivši homoseksualac o prešućivanim prljavim detaljima gay seksa

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: