Serijske ubojice-sodomiti: Albert Fish (#26)

albert fish000a

[ubio:10] Albert Fish je uhvaćen, osuđen i smaknut na električnoj stolici 1936.

Od dobivenih batina dobivao erekciju

Otac mu je bio 43 godine stariji od majke. Bio je najmlađe dijete od troje živuće braće. Majka ga je ostavila u sirotištu. Često su ga tukli i na kraju je otkrio da uživa u fizičkoj boli koju mu zadaju. Dobivene batine bi mu često uzrokovale erekciju, zbog čega su ga djeca zadirkivala.

Kad mu je majka dobila posao i konačno bila u mogućnosti da se brine za njega. No, njegova iskustva su ga pogodila. Počeo je homoseksualnu vezu u 12.godini s dječakom koji raznosi telegrame. Ovaj ga je uveo u prakse kao što je pijenje urina i konzumiranje fekalija (koprofagija). Počeo je posjećivati javna kupališta gdje je mogao gledati razodjenute dječake, te je tamo provodio većinu svojih vikenda.

Stigao je u New York i postao muška prostitutka. Počeo je silovati dječake, čak i nakon što je majka dogovorila brak za njega. 1898. je oženio ženu mlađu 9 godina od njega i imali su 6 djece.

Zbog pronevjere je osuđen na zatvor u Sing Singu 1903. Dok je bio u zatvoru je imao redovite seksualne odnose s muškarcima.

Interes za kastraciju

Po izlasku je radio kao soboslikar i nastavio zlostavljati djecu, uglavnom dječake ispod 6 godina. Jednom ga je ljubavnik odveo u muzej voštanih figura, gdje je bio fasciniran bisekcijom penisa (razrezati na dva dijela, op.p.). Nakon toga je razvio morbidan interes za kastraciju. Tijekom veze sa svojim mentalno retardiranim partnerom, pokušao ga je kastrirati, nakon što ga je svezao. Partner se preplašio i pobjegao. Fish je počeo češće posjećivati bordele gdje je mogao biti bičevan i tučen.

Imao je iskustva s izlučevinama svake zamislive vrste i bavio se time aktivno i pasivno. Uzimao je komadiće vate, natopio alkoholom, umetnuo u svoj rektum i zapalio. To je također činio i djeci koja su mu bile žrtve.

Zabadao si igle između rektuma i mošnji

Fish je zabadao igle u svoje tijelo u području između rektuma i mošnji. Rekao je da je to radio i drugim žrtvama, osobito djeci. Obično bi ih si kasnije izvukao. Neke nije uspio izvaditi, što je pokazao i rentgen: imao je barem 29 igala u području zdjelice. Radiolog nikada nije vidio nešto slično.

Fish se javio na oglas gdje roditelji traže posao za svog 18.godišnjaka. Posjetio je tu obitelj (lažno se predstavivši). Oučio je 10-godišnju Grace Budd, mlađu sestru. U drugom posjetu toj obitelji je obećao da će zaposliti mladića, te da će za par dana poslati nekoga da ga dovede na njegovu (navodnu) farmu. Tražio je roditelje neka dozvole da ga Grace prati na rođendansko slavlje u kući njegove sestre. Pristali su. Fish je tako otišao s Grace, ali ju nikada više nisu vidjeli, kao niti lažnog Franka Howarda, kako se bio predstavio.

7 godina kasnije obitelj je dobila anonimno pismo, koje je policiju dovelo do Alberta Fisha. Pismo je previše stravično za prevoditi, budući se radi o kanibalizmu. Sadržaj izuzetno uznemirujuć – čitati samo tko može (“Monstrumi: Albert Fish“)

Fish je bio model iz realnog života za Hannibala Lectera.

Seksualna orijentacija:

He started a homosexual relationship at the age of 12, with a telegraph boy.

he said he became a male prostitute. He also said he began raping young boys

a male lover took him to a waxworks museum

izvor

Popis svih 25: https://homunizam.wordpress.com/2016/09/08/seksualna-orijentacija-serijskih-ubojica/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oglasi

Napravi besplatnu web stranicu ili blog na WordPress.com.

Gore ↑