Serijske ubojice-sodomiti: William Bonin (#5)

William Bonin

[ubio: 33] Nakon što je konačno bio uhvaćen, majci jedne od žrtava je rekao da mu je baš njen sin bio najomiljenija žrtva jer “je toliko vrištao”.

1972-1980. vlasti u u Kaliforniji su zabilježile nasilnu smrt najmanje 44 mladića i dječaka, pripisujući njihova ubojstva nepoznatom “Ubojici s autoceste”.

Nije potpuno rijedak slučaj da sodomiti ubijaju zajedno s još nekim. Boninovi različiti pomagači su imali između 17 i 21 godinu: Gregory Miley (osuđen na 25 godina), James Munro (osuđen na 15 godina), Vernon Butts (počinio smoubojstvo u zatvoru), William Pugh (osuđen na 6 godina)

Žrtve

Prva žrtva je bio njemački student na putovanju po SAD, Marcus Grabs (17), bio je sodomiziran, pretučen i izboden 77 puta. Golo tijelo je pronađeno uz cestu kraj Malibua. Narandžasto najlonsko uže labavo omotano iza glave i komad žice fitilja oko jednog gležnja. Bonin s pomoćnikom Butts.

Donald Hyden, (15), je pokulpljen u blizini Gay centra u Los Angelesu. Njegovo golo tijelo je pronađeno u blizini Liberty Canyona. Bio je zadaviljen povezom i izboden. Sodomiziran i s pokušajem rezanja testisa i klanja.

David Murillo (17), je biciklom išao u kino u La Mirada, kada je otet (Bonin i Butts). Davidovo golo tijelo pronađeno je tri dana kasnije kraj izlaza s autoceste. Glava mu je bila smrskana željeznom šipkom, a on je bio sodomiziran i zadavljena s povezom (ligaturom).

Charles Miranda (15), u West Hollywoodu. Par blokova dalje Bonin i Miley ga napadaju, Silovan je. Suučesnik Miley ga je pokušao silovati, ali nije bio u mogućnosti održati erekciju. Vezali su mu noge i ruke. Bonin mu je omotao košulju oko vrata. Korištenjem ručke auto-dizalice, zatezao je košulju dok Charles nije bio mrtav. Obdukcija je također otkrila tupi predmet umetnut u žrtvin anus. Frustriran impotencijom, Miley je silovao žrtvu tupim predmetom, a onda ga je Bonin preuzeo.

Bonin je podbadao pomagača. “Možeš li to učiniti?” je upitao Miley-a, dok je gušio žrtvu. “Da ti pokažem kako se to radi” i omotao košulju i stezao uz pomoć improviziranog stezača. Bonin je volio ubijati i uživao pričati o tome. Nakon što su odbacili leš, vozikali su se tražeći još da ubiju.

James McCabe (12) je čekao autobus da ide u Disneyland. Bonin i Miley su pozvali Jamesa u kamionet. Dok je Bonin imao seks s njim, Miley je vozio. Pretukli su ga, udavili vlastitom košuljom i slomili mu vrat ručicom auto-dizalice. Pronađen u kontejneru razbijene lubanje i s penisom u masnicama.

1980, Ronald Gatlin (19) Sodomizirano i zadavljen podvezivanjem. Bilo je rana na vratu i desnom uhu od šiljka za led, te znakovi premlaćivanja.

Harry Turner, (14), Bonin i William Pugh su ga pokupili u Hollywoodu. Sodomiziran i zadavljen podvezivanjem (ligatura).

Steven Wood, (16) pokupljen u Los Angelesu. Golo tijelo pronađeno u uličici iza industrijskog kompleksa pokraj autoputa. Pretučen, sodomiziran i zadavljen ligaturom.

Darin Kendrick, (19) je sakupljao kolica ispred supermarketa u Stantonu. Bonin i Butts su ga namamili u kamionet, kao da će mu prodati drogu. Golo tijelo pronađeno u industrijskom parku pokraj autoputa. Osim što je bio sodomiziran i zadavljen ligaturom, bio je prisiljen progutati kloral hidrat, od čega je imao agresivne kemijske opekline na ustima, bradi, prsima i trbuhu. Također je ubod šiljkom za led kroz desno uho, što je izazvalo fatalnu ranu gornjeg vratnog dijela leđne moždine.

Bonin se vozio s Munrom, te vidio autostopera na drugoj strani ulice. Bonin je zaustavio, Munro je otvorio bočna vrata kombija, Steven Wells, (18) je ušao i zatvorio vrata. Bonin ga je pitao kamo ide, a Steve je odgovorio: “Oh, ja sam na putu kući dolje niz ulicu.”Dok su se vozili cestom Bonin je pitao Wellsa, “Hej, što ti misliš o gayevima?” Steven Wells je odgovorio: “Oh, oni su u redu, jer sam biseksualan.” Bonin je odgovorio: “Oh, stvarno?” i zaustavio.

Bonin je tada rekao Munro-u da on vozi. Ušao je u stražnji dio kombija s Wellsom, i započeo oralnu kopulaciju. Stigli su kući kod Bonina. Slijedi iskaz Munro-a:

“Bonin me onda pitao da li želim doći u spavaću sobu, i pridružite se zabavi s Wellsom. Rekao sam mu da neću – da samo želim gledati TV. Otišao sam u dnevnu sobu i gledao TV dok je Bonin imao seks s Wellsom.

Bonin je ušao u dnevnu sobu, i rekao mi je da ga slijedim. Tako sam i učinio. Vratio se k Wellsu, i pitao ga da li bi želio zaraditi 200 $. Wells je rekao: “Ya, kako?” Bonin mu je rekao da zno čovjeka koji voli imati seks s dečkima dok su vezani, a Wells je rekao: “Dobro, to bi moglo biti zabavno.” Bonin je otišao u kuhinju i donio neki konopac. Vratio se u spavaću sobu i zavezao Wellsa. Tada je otišao natrag u kuhinju, i ovaj put sam ga slijedio u kuhinju. Rekao sam Bonin: “Hej, nećeš ga ozlijediti?” On je rekao: “Hej, prekasno je. Već sam ga dobio zavezana. Tako ću ga ubiti.” Slijedio sam ga natrag u spavaću sobu, a on je skočio na krevet i udario Wellsa u prsa i rekao mu da će učiniti što je rekao, ili da će ga ubiti. Wells je molio za život.

Onda mi Bonin rekao da idem po njegovu odjeću. Mislio sam da će mu vratiti odjeću i pustiti ga. Nisam znao da ga ozbiljno misli ubiti. Bonin je uzeo Wellsovu majicu, stavio je oko Wellsova vrata i zavrtao dok ovaj nije počeo skakati okolo. Cijelo to vrijeme sam bio tamo prestravljen jer nikada nisam vidio ovako nešto prije u svom životu. Bonin mi je naredio da držim noge. Nisam znao zašto, jer nisam znao što dovraga radim – sve dok mi Bonin nije objasnio nakon ubojstva. Onda se Wells prestao micati i Bonin ga je okrenuo, a lice mu je bilo plavo.

Pitao sam Bonina zašto mu je lice plavo, a on mi je rekao da je to zato što je mrtav. Rekao sam: “Mrtav, što znači mrtav?” On je rekao: “Hej opusti se. Nisi učinio ništa loše. Ja ću preuzeti krivnju ako nas uhvate. U redu je, opusti se.” Tako sam se počeo oputati. Uveo me u dnevni boravak – nakon što je uzeo tijelo, stavio ga u kombi, i pokrio ceradom. Kada je to učinjeno, rekao mi je da će pričekati dok ne bude mrak da baci tijelo na deponij, i da želi razgovarati sa mnom. Otišao sam u dnevnu sobu s njim i sjeli smo.

Bonin mi je rekao da je on “Ubojica s autoceste”, da je imao druge partnere koji su mu pomogali ubijati, i da je on ubio 45 ljudi. Uplašio sam se i počeo ponovno plakati. Došao je do mene i rekao da prestanem plakati, jer me neće povrijediti, osim ako ne pobjegnem ili pozovem policiju.

Tako smo ušli u kombi i odvezli se do kuće Vernon Butts-a – njegov drugi partner u zločinima u Downey-u. Bio je visok, bijelac i mora da je težio oko 70 kg. Kao što smo otišli do vrata mi zakucao i Butts je izašao odjeven u Darth Vader uniformi poput filma Star Wars. Ušli smo u kuću i Bonin rekao je ispalio, “Ovo je Jim Munro i on je moj novi partner.” Butts je rekao, “Bok” i pokazao mi sve ljude koje je ubio. On mi je pokazao ormar sa 21 osobnom iskaznicom svih žrtava koje je ubio. Bonin je tada rekao Butts-u da pogleda što smo učinili. Tako smo svi krenuli prema kombiju. Bonin je otkrio tijelo i Butts odgovori: “O kako lijepo. Imaš još jednog.” Zatim Bonin pitao Butts-a, “Hej želiš li poći s nama, ili želiš ostati ovdje i gledati vijesti?” Butts je rekao da će ostati kod kuće. Bonin je rekao Butts-u, ako vidi nešto na vijestima da ga nazove.

Tako smo bili na putu za Huntington Beach. Kad smo stigli, uvukli smo se u zatvorenu benzinsku postaju Mobil, bacili tijelo iza benzinske postaje, a zatim otišli. Išli smo kući. Dok smo se vozili kući – stali smo kod McDonalds-a, u drive-inu kroz prozor dobili hamburgere.

Kad smo došli kući sjeli smo. Bonin je jeo hamburger, pogledao u nebo i rekao: “Hvala Steve”, a zatim je pogledao dolje i rekao: “Hvala Steve”, a onda me pogledao i rekao: “Gdje god da jesi” i počeo se smijati. Tada mi je rekao da je umoran i htio ići u krevet. Otišli smo u njegovu sobu, a on u svoj krevet, a ja u svoj. Zatim je ugasio svjetlo. Ustao sam i ponovo upalio svjetlo, a on me pitao što nije u redu. Rekao sam da mu ne vjerujem, i da ne želim da me ubije. Ustao je, prišao mi je i rekao: “Ja znam kako ćeš mi vjerovati.” Pitao sam ga: “Kako?” On je rekao: “Dopusti da te vežem. Tako ćeš znati da te neću ubiti.” Pustio sam ga da me veže na isti način kako je zavezao Wellsa. Zatim mi je rekao da me može ubiti, a da ja ništa ne mogu poduzeti. Počeo sam plakati, i moliti za svoj život poput Wells-a.

Počeo se smijati, i rekao mi je da on me neće ubiti. Ali, ako ikada pobjegnem od njega da će me ubiti, a ako me ne može – da će njegovi partneri. Rekao sam “u redu”, i da neću bježati. Onda me je odvezao. Sljedećeg jutra sam otišao raditi s njim na posao, čekao dok nije otišao na vožnju, a ja sam pobjegao u Michigan. Bila sam tako uplašen. Nisam htio da me uhvati Bonin, ili njegovi partneri. Nisam mogao vjerovati u što sam se uvalio. Bilo je kao u filmu s ubojstvima. Kao i “Petak 13″., a ovaj put je bio pravi.”

Uhićenje

Policija je uhitila Pugh (17) zbog krađe auta. Rekao je detektivima da je morao prihvatiti prijevoz kući s party-a, gdje je čovjek govorio o ubijanju mladih dječaka. Bonin je stavljen pod prismotru.

Slijedili su Boninov kombi u Hollywood. Uočen je u razgovoru s ukupno pet različitih mladića koji su stajali na uglovima ulica, a onda je 15-godišnji Harold T. ušao u njegov kombi. Bonin je parkirao i unatoč otpora Harolda, Bonin ga je oralno kopulirao. Bonin je uhvaćen u činu silovanja i sodomizing Harolda. Policija je pronašla dosta bijelog najlonskog užeta i tri noža u kombiju. Bonin je bio 32-godišnji vijetnamski veteran i vozač kamiona. Imao je dosije sa slučejevima otmica, sodomije, zlostavljanja djece i prisilne oralne kopulacije.

Sva tijela žrtava su pokazivala znakove fizičkog premlaćivanja i uzrok smrti svake žrtve je bilo gušenje podvezivanjem (ligatura). Oznake na tijelu najmanje jedne od žrtava je pokazivala da je šipa ili sličan predmet bio postavljen između ligature i vrata, i onda upleten, što dovodi do veće kompresije. Ostale oznake također su pokazala da su ruke i noge svih žrtava bile vezane, ili s lisicama, i da su žrtve bile sodomizirane.

Od 11 žrtava prije 1976. godine, većina su bili poznati ili se sumnjalo da su homoseksualci, te je to upućivalo da je sam ubojica homoseksualac. Davljenje je bio omiljen način usmrćivanja, no neke žrtve su bile ubadane nožem ili šiljkom za led, a tijela su imala oznake sadističkog mučenja.

Djetinjstvo

Bonin je rođen 1947. otac nasilni alkoholičar koji je jednom prokockao obiteljsku kuću. Živio je s majkom Alice. Ostavljala je njega i brata djedu, osuđenom zlostavljaču djece, pedofilu. Svo svoje slobodno vrijeme je provodila igrajući bingo, često zaboravljajući nahraniti djecu, a susjedi su rekli da si dečki Bonin uvijek gladni, prljavi i loše odjeveni.

Sa 8 godina je uhićen zbog krađe automobilskih pločica. Pobjegao je od kuće sa 8 godina  i smješten u prihvatilište. U tom centru je stariji dječak prišao Boninu za homoseksualni kontakt. Bio je uplašen, ali se složio da bude vezan ako će i stariji dječak imati vezane ruke iza svojih leđa – tako da bi se osjećao sigurnije i bio manje uplašen. To ukazuje da je već prije bio seksualno zlostavljan. Prema Boninu, on je nakon toga naučio vezati svoje žrtve. Bonin je postao seksualna igračka za starije dječake, što je postaljalo pozornicu za njegovo izvitopereno razumijevanje seksa. William se na kraju vratio kući, gdje se počeo milovati s bratom i drugom djecom.

Vijetnam

Odrastavši, pridružio se ratnom zrakoplovstvo SAD i bio kao zračni topnik na strojnici u Vijetnamu, gdje je zaradio medalju. Dobio je časni otpust, ali se tada još nije doznalo da je seksualno napao dvojicu muškaraca pod nišanom, a koji su mu bili podređeni. Preselio se u južnu Kaliforniju, gdje je počeo njegov silazak u divljaštvo koje će završiti u San Quentinu dvadeset i jednu godinu kasnije.

Nakon Vijetnama

Ubrzo nakon povratka Bonin je osuđen za seksualni napad na ukupno 5 dječaka. U svakom slučaju njegova metoda je bila ista, kruzing da ih pokupi i zaveže, a zatim siluje.

Pregledalo ga je nekoliko neurologa, psihijatara i psihologa. Bonin nije imao sjećanja da je bio fizički zlostavljan. Liječnici su sumnjali na potisnuta sjećanja. Bonin je smatran za”seksualnim prijestupnikom s duševnim smetnjama”, i umjesto u zatvor, bio je vraćen u Državnu bolnicu Atascadaro.

Liječnici su otkrili niz drugih fizičkih i psihičkih anomalija: oštećenje mozga u području koje se smatra da obuzdaju nasilnih impulsa; manično-depresivne bolesti, i nekoliko neobjašnjivih ožiljaka na glavi i stražnjici. Bonin, liječnici su rekli, nije mogao objasniti ožiljke. Pet godina kasnije, Bonin je pušten iz državne bolnice i stavljen na probni rok od pet godina. Jasno je da u ovom trenutku, William je pedofil, ali još nije postao ubojica.

1974., na preporuku psihijatra koji smatraju da “više nije opasan.” Dvije godine kasnije, on je bio u zatvoru, osuđen za otmicu i silovanje 14-godišnjeg dječaka.

Susjeda koji živila iza Bonin kuće pamti zastrašujući zvuk iz Boninove kuće jedne noći. Pretpostavila je da su to susjedova djeca u igri, ali nije znala da je Bonin bio na poslu i da upravo ubija jednog odmah nakon drugog dječaka. 1979. Bonin dobiva posao u tvrtki za kamionski prijevoz. Noću je krstario ulicama tražeći dječake i počeo je njegov dugi niz ubijanja, te je postao “Ubojica s autoceste”.

Boninovi suučesnici su počeli pucati kada im je obećano ublažavanje zatvorskih kazni ako iznesu detalje o Boninu. Jedan je rekao “Bill ke rekao da voli te zvukove vrištanja”. U jednom intervjuu je rekao “Nisam mogao prestati ubijati. Sa svakim je postajalo sve lakše.”

Izvršenje smrtne kazne

Bonin je pogubljen 1996 kao prvi u California sa smrtonosnom injekcijom. Izvan zidina San Quentina, William Bonin je imao gotovo jednako mnogo pristaša, koliko i neprijatelja.

Seksualna orijentacija:

“While Bonin had sex with him, the co-defendant, Miley, drove.”

“Initially, Steven agreed to have sex with the defendant. Later, he allowed himself to be tied up, expecting to be paid for having sex with a friend of the defendant’s.”

“A glance at the record revealed Bonin’s 1969 conviction, in Torrance, on counts of kidnapping, sodomy, child molestation and forcible oral copulation.”

“He had previously served time at Atascadero State Hospital for sex crimes committed against five young boys in 1969.  1975 his probation was revoked for kidnapping and raping two teenaged boys. He was released again in 1978. By June 1980, he had raped and murdered 21 teenaged boys and young men.”

“One night Bonin brought a young man home and to have sex with him”

“military learned Bonin had sexually assaulted two men in his outfit at gunpoint. Soon after his return Bonin was convicted of sexually assualting 5 boys.”

“Bonin picked up the boys while driving around then handcuffed and sodomized them.”

“I went into the living room and watched TV while Bonin was having sex with Wells.”

izvor

Popis svih 25: https://homunizam.wordpress.com/2016/09/08/seksualna-orijentacija-serijskih-ubojica/

 

 

Oglasi

Napravi besplatnu web stranicu ili blog na WordPress.com.

Gore ↑