Serijske ubojice-sodomiti: Stephen Nash (#24)

steven nash_000

[ubio:11] Kada su našli Larry-a (10), imao je 28 ubodnih rana po cijelom tijelu.

“Bio je dijete,” Nash je rekao bez trunke žaljenja.

“Sve je bilo pred njim. Njegov cijeli život… seks, zabava, sve to! Zašto bi on to imao ako ja nikada nisam imao? Sve sam mu to uzeo.”

Onda se bezubo nasmiješio policajcu. “Osim toga, nisam nikada prije ubio klinca. Želio sam znato kako je to.”

Još su pričali kada su napustili bar. Nasred pothodnika visoki muškarac se zagledao u Butlera. Nije više rekao ni riječi. Lovački nož s oštricom od 4 inča mu je zarinuo u trbuh. Denis Butler je vrisnuo, a strah mu je dao snage za bijeg unatoč rane. Pobjegao je iz pothodnika i uletio u predvorje obližnjeg hotela. Napadač ga je slijedio s uzdignutim nožem i uhvatio u predvojrju. Iz nekog razloga, možda je bio milostiv, on je suspregnuo fatalnu silu i umjesto toga zlobno i namjerno izgazio ispruženu žrtvu nogama sve dok nije Buttleru slomio ključnu kost. Onda je pobjegao.

Buttler je nekako preživio napad i u bolnici policajcu prošaptao ime napadača. Bio je to Stephen Nash. Do dobi od 34 godine Nash je već proveo niz godina u San Quentinu zbog teških razbojstava.

10 dana kasnije mršavi bezubi muškarac u Long Beachu se dobro provodio. Sreo je John Berga, mladog frizera koji ga je pozvao u svoj stan. Da li svađa ili Nashove tirade protiv društva koje jedino se mogu zadovoljiti krvlju i smrću? Nash je izbo frizera. Sutradan je imao frizerovu odjeću prilagođenu da mu odgovara, prodao je svoju otrcanu staru odjeću  i nestaje.

3 dana poslije Larry Rice (10) bezvoljno se igra na plaži blizu pristaništa. Majka mu je nedavno umrla od raka. Mršavi čovjek sa smiješnim bezubim smješkom započinje razgovor. Kupuje im hamburger i kokice. Odlaze ispod drvenog pristaništa razgovarati. Larry mu se povjerava zbog gubitka mame. Nije stigao vrisnuti kada ga je mršavi čovjek zgrabio i brutalno zasjekao nožem. Kada su kasnije pronašli Larrya, imao je 28 rana od noža.

Nash je osuđen i smaknut u plinskoj komori 1959.

Seksualna orijentacija:

Characteristics: “Thrill murders” – Homosexual

izvor

Popis svih 25: https://homunizam.wordpress.com/2016/09/08/seksualna-orijentacija-serijskih-ubojica/

 

Oglasi

Blog pokreće Wordpress.com.

Gore ↑