Serijske ubojice-sodomiti: Ricky Lee Green (#22)

ricky green_lee

[ubio:12] 9.listopada 1997. Ricky Lee Green je proglašen mrtvim, nakon smrtne kazne injekcijom u zatvoru Huntsville, Texas. Problem za egzekutora je bio pronaći odgovarajuću venu za injekciju, zbog Rickyeve sklonosti intravenoznim drogama.

Jednooki majstor centralnog grijanja je osuđen na smrt za ubojstvo 1986. Stevena Feffermana, reklamnog stručnjaka TV postaje u Fort Worthu. Fefferman (28) je bio kastriran i višekratno izboden s mesarskim nožem u svom domu nakon seksa s Greenom.

Green je priznao ubojstvo 3 ljudi 1985., uključujući 16-godišnjeg dječaka, kojeg je također kastrirao i izbo. Njegovo gotovo bezglavo tijelo je pronađeno u močvati.

Sandra Bailey (27) je srela Grrena u baru 1985., umrla je od ubodnih rana i udarca čekićem u glavu. Tijelo je bilo bačeno u jarak.

Priznao je i ubojstvo Netty Jo Monroe (28), toples plesačice koja je auto-stopirala u Fort Worthu 1985., kada ju je povezao Green. Izbodena, osakaćena i udarena čekićem po glavi.

Ricky Lee Green je godinama kao dijete bio zlostavljan od strane oca i djeda. U dobi od 6 godina ga je otac natjerao da trči dalje od trijema, gdje je otac sjedio sa zračnicom. Dječak je morao početi bježati dok otac ne nabroji do 10, a onda je počeo pucati na njega metalnim zrnima iz zračnice. 6-godišnjak je pokušavao izbjeći metke, ali bez uspjeha – bio je svaki put pogođen. Jedini komentar koji je mogao čuti od oca je da je možda trebao brže trčati. Trpio je premlaćivanja, verbalno i seksualno zlostavljanje.

Bio je poslan da bude s djedom, koji ga je sodomizirao ponovo i ponovo.
1984. Ricky ženi Mary Francis. Brak je počeo propadati nakon 2 mjeseca, utemeljen na seksu samo. Ricky je sumnjao da Mary traži seksualno zadovoljstvo od drugih. Počinje se opijati. Jedne noći Mary se vraća kući s posla i nalazi Rickya kako sjedi u dnevnom boravku teško pijan. On izvlači nož i siluje ju. Kada se Ricky onesvjestio, Mary uzima svoje stvari i odlazi da ga više nikada ne vidi.

Nakon par tjedana Ricky susreće Shareon Dollar. Njihova prva noć je sva seks i piće.
Jednom usred strastvenog seksa Sharon je ubola iglom Rickyja u penis. Ricky negoduje zbog boli, ali je već kasno – ona je već posisala krv s njegovog penisa olakšavajući mu bol. To je bilo prvi puta da je Ricky primijetio Sharonino uživanje krvi.

Prva Rickyeva žrtva je bio tinejdžer Jeffrey Davis. Ricky ga je tek upoznao i pozvao da se druže jer je Sharon bila van grada. I tako su se vozikali uokolo. Ricky je zaustavio auto da se pomokri, i kad se vratio nalazi Davisa kako masturbira na suvozačkom sjedalu. Davis je upitao Rickya da li bi volio dirati ga, ali se Ricky razljuti i udara ga. Nastavili su se voziti uokolo i što se više Davis žalio, to ga je Ricky više udarao. Sve dok Ricky nije zaustavio auto na osami, izvukao Davisa iz auta tukući ga. Ricky je ubio Davisa i odsjekao mu penis i bacio u obližnje jezero.

Supružnici uživaju u krvavom bračnom krevetu

  1. su se Ricky i Sharon konačno vjenčali. Slijedeća žrtva je poslužila za seksualno zadovoljstvo supružnika. Ricky je bio vozio cestom i zapazio ženu koja je stopirala. Zaustavio se. Žena je gurnula glavu kroz prozor i rekla da se zove Montana. Ricky ju je pitao da li bi se željela otuširati i očistiti.

Ona pristaje, te odlaze njegovoj kući. Dok se Montana tuširala, on ulazi u kupaonicu, rastvara zavjesu i pita da li se on može pridružiti. Dvoje je imalo seks pod tušem, te nastavilo u spavaćoj sobi. Zatim joj je rekao da je vrijeme da mora pokupiti svoju ženu s posla.

Kada je stigao, Sharon je bila iznenađena da vidi drugu ženu u autu. Kada su se vratili u kuću Ricky je predložio Sharon ideju za seks u troje. Svi su se složili. Kada se Sharon pojavila gola na vratima kupaonice, Montana se predomislila, ali je bilo prekasno jer je ovo dvoje već donijelo odluku.

Ricky i Sharon su vezali Montanu za krevet, koja se bacala i vrištala. Dvojac se ubrzo umorio od nje, te su je odvukli u kupaonicu, gdje je Ricky pokušao sodomizirati Montanu.
Sharon odlazi u kuhinju po nož. Bez upozorenja je zarila nož u Montanu. Ricky je pak otišao u spavaću sobu po svoj džepni nož. Kada se vratio, vidi da Montana pokušava ustati, pa ju je više puta ubadao svojim nožem. Ricky je otišao po veliki ćekić, pa ju je 3 ili 4 puta tresnuo čekićem po glavi. Sharon je željela isto probati, pa je i ona udarila Montanu po glavi.

S mrtvim tijelom koje leži kraj njih, te s krvi svuda po zidovima, Ricky se naginje i počne milovati Sharon po grudima. Sharon se odmah uzbudila, te su Sharon i Ricky imali najjači seks doslovno u krvi svoje žrtve. Potom su očistili kupaonicu i prebacili tijelo u prtljažnik auta. Izbacili su ga na pustom području.

Supružnici ne uživaju kao prvi put

Slijedeća Rickyeva žrtva je bila Sandra Bailey. Susreo ju je u klubu gdje je često zalazio. Doveo ju je kući gdje je njegova žena čekala. Kada je ugledala Rickyjevu ženu, Sandra je željela ići kući. Dvojac ju je zavezao i nastavio s istim scenarijem koji su imali s Montanom. Jedino što je dvojac poslije ustvrdio je kako seks nije bio tako snažan kao prvi put. Uzeli su tijelo i bacili ga na isti način kao Montanu.

Ricky je upoznao Stevena Feffermana na području poznatom da ga posjećuju homoseksualci. Nakon seksa na plaži s Feffermanom, Green je ostavio svoj auto ispred vlastite kuće i nastavio k Feffermanovoj, gdje su njih dvojica popili pivo i opet se bavili seksualnim aktivnostima. Nakon što je nagovorio Feffermana da ga zaveže za krevet (kasnije bi se zamijenili), Ricky ga je nekoliko puta ubo.

Steven je još bio živ i Ricky je otišao u kuhinju po kuhinjski nož, te ubo Stevena u vrat. Onda ga je razrezao od prsne kosti do mošnji. Još je hvatao zrak kada mu je Ricky odrezao penis i nagurao u usta. Ricky je pretresao Stevenove stvari, uzevši nešto novca i otišao u Feffermanovom autu.

Vratio se kući i rekao supruzi što je učinio. Ona ga je ušutkala da će sve biti u redu. Nakon tog ubojstva kao da brak ide nizbrdo. Oboje su puno pilo i drogiralo se. Nekoliko godina kasnije se Sharon spakirala i otišla.

Suđenje s porotom koja povraća

Na suđenju su dokazi bili toliko uznemirujući da su neki od porotnika morali napustiti sudnicu. Jedna porotnica se ispričala što je povraćala. Neki su porotnici nakon suđenja tražili psihijatrijsku skrb.

Na svakoj žrtvi je bilo približno 50 ubodnih rana. Nekim žrtvama je bio prerezan vrat. Muškim žrtvama su genitalije bile odrezane i ugurane u usta.

Ricky nije ubio Feffermana samo zato da bi ga mogao orobiti ili silovati, ubio je jer je to nešto što voli raditi.

Seksualna orijentacija:

Characteristics: Bisexual – Rape – Sexual mutilation

After meeting Green and engaging in sex with him on a beach

After a sexual encounter with Fefferman, Green dropped off his car at his own home and proceeded to Fefferman’s home, where the two drank some beer and again engaged in sexual activity.

Ovdje postoje dvije oprečne verzije istog događaja.

Ili je za 1997. godine vjerojatnije da se nekome zlom prikači da je biseksualan i sodomit, iako to nije,

ili je jedan novinarski izvještaj bio aktivistički i htio napraviti od Greena hetero-homofoba koji sakati homoseksualce u svojoj homofobnoj mržnji. Po slijedećem tekstu se Rickya Greena ne bi nikako smjelo staviti u kategoriju serijskih ubojica – sodomita:

When he returned he found Ricky in the bedroom. Ricky asked Steven if he could tie him up and each would take a turn at being tied up. After Ricky tied up Steven he pulled out a knife and started to tell Steven that he hated homosexuals. He then proceeded to stab him with the knife again and again.
Steven was still alive after the stabbings and Ricky went into the kitchen and got a kitchen knife and stabbed Steven in his throat all the time repeating that he hated homosexuals.

No, s obzirom da se verzija o seksu na plaži između Stevena Fefermana i Rickya Greena spominje i u peticiji za pomilovanje od smrtne kazne, ostaje vjerojatnije da ubojica ipak nije oličenje jednog zlog homofoba, već je bio aktivni biseksualni sodomit.

A taj novinarski uradak predstavlja zaista aktivistički uradak za prilagođavanje istine kako bi bila politički korektnija, te laž još jednom dobro poslužila gay pokretu.

izvor

Popis svih 25: https://homunizam.wordpress.com/2016/09/08/seksualna-orijentacija-serijskih-ubojica/

 

 

Oglasi

Blog pokreće Wordpress.com.

Gore ↑