Serijske ubojice-sodomiti: Patrick Kearney (#7)

kearney patrick

[ubio: 28] Homoseksualci su bili ubijani hrpimice između 1975 i 1977, tijela odbačena duž autoputa između Los Aangelesa i meksičke granice. Istraga se usmjerila na Patrick Kearney-a, elektroničkog inženjera iz Los Angelesa koji nije izgledao kao stereotipni serijski ubojica sa svojim naočalama i bezazlenim ponašanjem. On je jednostavno ušetao u policijsku postaju i predao se.

Kearney se izjasnio krivim za ubojstvo 3 muškarca i bio osuđen na doživotni zatvor. Vlasti su znale da ima puno više i ponudile Kearneyu dogovor. On neće dobiti smrtnu kaznu u zamjenu za potpuni popis žrtava.

Na kraju se izjasnio krivim za više od osamnaest ubojstava, otkrivajući do tada neotkrivene žrtve. Uključujući dvoje djece u dobi od pet i osam godina. Također je priznao još 11 ubojstava za koja nikada nije bio procesuiran, dovodeći total na 32.

Zapravo su bila dva osumnjičenika, Patrick Kearney i David Hill, optužena u samo dva slučaja – obje žrtve ubijene 1977. godine – Dokazi iz Kearneyeve kuće, gdje je Hill boravio kao ljubavnik, uključuju vlakna koja se podudaraju s onima na nekoliko leševa i krvava pila za metal, a koristila se u komadanju određenih žrtava.

Sve identificirane žrtve su iz homoseksualnog miljea; svaki je pronađen gol, upucan u glavu sa sličnim oružjem; nekoliko ih je bilo su raskomadano ili na drugi način unakaženih, njihovi ostaci zavezani u identičnim plastičnim vrećama za smeće.

Zadnja žrtva bio je bio John LaMay (17), posljednji put viđen od roditelja kada je otišao od kuće posjetiti nekog “Dave-a”. Policija je ušla u slučaj pet dana kasnije, nakon što su LaMay-evi raskomadani ostaci pronađeni pored ceste. Prijatelj žrtve “Dave”, je identificiran kao David Hill.

Bio je viđen u društvu dvojice homoseksualaca: Patrick Kearney (37), elektronički inženjer u Hughes Aircraft Co., i njegova cimera, David Hill (34), nezaposlen. Kako se istraga nastavila, Kearney je napustio svoj posao i otišao s Hill-om za El Paso, Texas, gdje su bili u bijegu. Dobili su nalog za Hill-a i njegova cimer, ali su ljubavnici ostali na slobodi do 1. srpnja, kada su ušli ured šerfifa, pokazali na plakat potjernice na zidu, i smiješeći rekli: “To smo mi”.


Kerney je bio najmlađi od trojice sinova i podignut je u razumno stabilnoj obitelji, barem u odnosu na one od mnogih drugih serijskih ubojica. Njegov rani život nije bio bez traume, međutim, tanak i slabo dijete, on je postao meta nasilnika u školi. U svojim tinejdžerskim godinama, postao je povučen i maštao o ubijanju ljudi.

S druge strane, David Hill se pridružio vojsci 1960. godine, ali je ubrzo otpušten uz dijagnozu neutvrđenog poremećaj ličnosti. Vratio se, oženio svoju dragu iz srednje škole, ali je romansa bila kratkog vijeka. Godine 1962. upoznao je Patrick Kearney-a, stacioniranog u zračnim snagama u Teksasu, i njihova privlačnost je bila uzajamna. Hill se razveo 1966. godine i preselio u Kaliforniju sa Kearney-em, godinu dana kasnije.

Priče su isprepletene: Kerney je izvorno iz Teksasa, preselio u Kaliforniju nakon kratkog braka koji je završio razvodom, i na kraju je radio kao inženjer za Hughes Aircraft. On je tvrdio da je ubio svoju prvu žrtvu oko 1965. autostopera je pokupio i ubio. Još nekoliko žrtava prije premještanja u Los Angeles, 1967. godine s mladićem po imenu David Hill, koji je postao njegov ljubavnik.

Međutim, par se često svađao, a Kearney bi izlazio za duge vožnje. Tada bi pokupio mlade muške autostopere ili mladiće iz gej barova i ubio ih. On je prvenstveno bio nekrofil, upucavši svoje žrtve bez ikakva upozorenja, zatim bi raskomadao tijela i sakatio ih. Na kraju, Kearney bi odbacio žrtvu uz autocestu ili u pustinji, obično zamotanu u vreće za smeće.

Kearneyva zadnja žrtva je bio mladić po imenu John LaMay. LaMay je došao u Kearneydevu kuću u potrazi za Hill-om, koji nije bio kod kuće, a Kearney ga je pozvao da gledaju televiziju. Bez provokacije, Kearney zatim pucao LaMay u potiljak, a potom bacio tijelo u pustinji.

Sve žrtve su bili muškarci, svi su bili goli, i svi ustrijeljeni u glavu – vjerojatno istim pištoljem. Neki su raskomadani i punjeni u snažne vreće za smeće. Bili su poznati članovi homoseksualne zajednice ui oko Los Angelesa.

Policija je priopćila da dvojica muškaraca vreba na dječake i mladiće, neki od njih muške prostitutke, koji su posjećivali homoseksualna područja kruzinga kao što su Selma Avenue u Hollywoodu i MacArthur Park u Los Angelesu. “Mi nemamo naznake o tome što je motiv .” Osim činjenice da su neke od žrtava, u najmanju ruku, bili homoseksualci, izgleda da oni imaju malo toga zajedničkog.

O problemima homoseksualnih veza se oštro dijele psihijatri, kao i psiholozi. Jesu li homoseksualci više podložni agresiji od ostatka populacije? Većina analitičara kaže da ne. Judd Marmor, bivši predsjednik American Psychiatric Association: “Ne mislim da postoji nešto inherentno homoseksualnosti koja ih čini poremećenim osobama.”

No, neki stručnjaci smatraju da homoseksualci mogu biti skloniji patologiji. Vjeruju da je muški homoseksualni seksualni odnos ima više potencijala za agresiju, jednostavno zato što su oba partnera muškarac; mješavina seksa i muško-na-muško rivalstva može biti eksplozivna.

Kerney je rekao policiji da je ubijao “jer ga je uzbuđivalo i davalo mu osjećaj dominacije”.

Na jednom mjestu su se složili mnogi promatrači: homoseksualci su više osjetljivi na fizički napad zbog prihvaćanja seksualne pozivnice od potpunih stranaca, što je bitni diogay scene. Kaže psiholog Michael Evans s Barkelya: “Homoseksualci su populacija kojoj se može pristupiti na anonimni način.” Richard Sandberg iz čikaške policije kaže: “homoseksualci su lak plijen”.

Seksualna orijentacija:

Evidence recovered from Kearney’s home, where Hill resided as a live-in lover, included fibers matched to those on several corpses

Warrants were issued for Hill and his roommate , but the lovers remained at large until July 1

he met Patrick Kearney, stationed with the air force in Texas, and their attraction was mutual. Hill divorced his wife in 1966 and moved to California with Kearney a year later.

He claimed several more victims before moving to Redondo Beach, Los Angeles, in 1967 with a younger man named David Hill, who became his lover.

one victim —John LaMay, 17—had been seen in the company of two homosexuals: Patrick Kearney, 37, an electronics engineer for the Hughes Aircraft Co., and his roommate, David Hill, 34, unemployed.

izvor

Popis svih 25: https://homunizam.wordpress.com/2016/09/08/seksualna-orijentacija-serijskih-ubojica/

 

Oglasi

Napravi besplatnu web stranicu ili blog na WordPress.com.

Gore ↑