Serijske ubojice-sodomiti: Gordon Northcott (#14)

gordon northcott-000[ubio:20] Homoseksualni sadist je dijelio stanovanje s majkom i s 15-godišnjim nećakom, Sanford-om Clark. Godinama je Northcott kombinirao biznis s užitkom, otimajući dječake i skrivajući ih na svom ranču, te iznajmljivao svoje žrtve bogatim pedofilima južne Kalifornije.

Kada bi se zasitio dječaka, oni su bili ubijani ili smrskanih glava sa sjekirom, njihovo meso je bilo otopljeno sa živim vapnom i njihove kosti prevezene u pustinju i rasute. Samo jedan dječak je ikada pronađen – bez glave, meksički tinejdžer.

Gordon Nortchott bi nastavio silovanja i ubojstva u nedogled, da nije u ljeto 1928. posjetio ured javnog tužitelja, žaleći se na susjeda zbog “profanog i nasilnog ponašanja”. Ti ispadi su navodno uznemirili njegova nećaka, koji se spremao “za svećeništvo”. Na ranču su uzgajali piliće. Policija je istražila susjeda, a koji je rekao da je vidio Gordona da povremeno tuče svog nećaka Clarka, te tražio istražitelje da provjere što se događa na Northcott ranču.

Imigracijski službenici su prvi došli, odvodeći Clarka zbog pritužbe njegovih kanadskih roditelja. Naime, godine 1926., vlasnik ranča Gordon Stewart Northcott, rođeni kanađanin je odveo svog 13-godišnjeg nećaka, Sanford-a Clark, iz njegove kuće u Saskatchewanu, Kanada. Dveden u policiju, pred svojom sestrom je ispričao policiji o situaciji; da ga je Northcott znao pretući i da ga je seksualno zlostavljao.

Clark je tvrdio da je Northcott oteo, zlostavljao i ubio nekoliko dječaka uz očitu pomoć Northcott-ove majke, Sarah Louise Northcott. I sam Clark je bio prisiljen sudjelovati u tome. U to vrijeme je policija istraživala niz otmica i ubojstava dječaka u Los Angelesu i okolici. Clark je rekao da su koristili vapno za razlaganje ostataka, a kosti su bacane u pustinji.

Clark je pokazao novo iskopane grobove na ranču. Detektivi su iskopali krvlju natopljenu zemlju, otkrivajući ljudske kosti gležnja i prste.

Policija nije pronašla kompletna tijela na ranču, ali su otkrili osobne stvari nestale djece, sjekire umrljane krvlju i dijelove tijela – uključujući kosti, kosu i prste od tri žrtve koje su zakopane u vapnu u blizini kokošinjca na Northcott ranču.

Također su našli na farmi kokoši našli krvavu sjekiru i sjekiricu, za koje je Clark rekao kako su bili korišteni na ljudskom plijenu, kao i na kokošima. Gordon Northcott je pobjegao u Kanadu, ali je tamo uhićen i izručenje. Njegova majka je preuzela odgovornost za u javnosti poznato ubojstvo Walter-a Collins, ali je Clark pokazao na Gordona kao stvarnog ubojicu.

Inače, slučaj Waltera Collinsa je bio tada medijski eksponiran. Snimljen je i film zbog nevjerojatnog razvoja događaja: nakon nekog vremena od otmice javio se  izgledom sličan dječak koji je tvrdio da je on Walter Collins. Policija je silom htjela pozitivan publicitet, te kako je riješila otmicu – stoga je natjerala majku da prizna da je to Walter, iako je tvrdila da to nije njen dječak. Rekli su joj da je već prošlo dosta vremena od otmice i da se promijenio, da je istraumatiziran i “neka ga proba par tjedana”. Kada je uspjela doći do dokaza uz pomoć zubnog kartona, policija ju je zatvorila u ludnicu pod “paragrafom 12”).

Northcott, patološki lažljivac koji je volio svjetla reflektora, je nekoliko puta ponudio pokazati ostatke više žrtava, no uvijek se predomislio u posljednji trenutak. Također je imenovao nekoliko bogatih “kupaca” njegove “robe s ranča”, ali njihov identitet nikada nije objavljeni. Upravitelj zatvora se prisjećao razgovora s Northcott-om – sa “sablasnim masovnim ubojstvima, sodomijom, oralnom kopulacijom, i mučenjima – sve tako živo ispričano da sam se ježio po tijelu. ”

Po povratku iz Kanade, Sarah Louise je priznala krivnju za ubojstvo Walter-a Collins. Sudac Vrhovnog suda Morton ju je osudio na doživotnu kaznu zatvora 1928. Pošteđena je smrtne kazne jer je žena. Uvjetno je puštena nakon manje od 12 godina. Kasnije je povukla svoju izjavu, kao i Gordon Northcott, koji je bio priznao da je ubio 5 dječaka.

Tvrdila je da njezin sin nije kriv i napravila niz bizarnih tvrdnji o njegovim roditeljima, uključujući da je bio nezakoniti sin engleskog plemića, da je ona zapravo Gordonova baka, i da je on bio rezultat incesta između njenoga muža i njihove kćeri. Također je kazala da je kao dijete, Gordon bio seksualno zlostavljan od cijele obitelji. Northcott je kasnije tvrdio da ga je njegov otac sodomizirao kada je imao 10 godina.

Gordon Northcott je osuđen na smrtnu kaznu i obješen 1930. Nikad se nije saznao broj žrtava, za koji se procjenjuje 3-20.

Seksualana orijentacija

Warden Duffy recalled his conversations with Northcott as “a lurid account of mass murder, sodomy, oral copulation, and torture so vivid it made my flesh creep.”

Northcott had beaten and sexually abused Clark

izvor

Popis svih 25: https://homunizam.wordpress.com/2016/09/08/seksualna-orijentacija-serijskih-ubojica/

 

 

 

 

 

 

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: