Serijske ubojice-sodomiti: Elton Jackson (#21)

EJACK1mug

[ubio:12] Ubojstvo Andrew D. Smitha (38) čije golo tijelo je pronađeno uz cestu. Smith, koji je bio gay, se smatra 12.žrtva. Način ubojstva i odlaganja tijela odgovara onim 11 prethodnih ubojstava.

Istražitelji su rekli da je većina žrtava bila ili gay muškarci ili ljudi koji su posjećivali mjesta na kojima muškarci traže druge muškarce za seks. Gotovo su sve žrtve bili nadničari ili osobe bez fiksne adrese. Neki su bili poznati da su pružali seks za novac, dok se za druge zna da su koristili droge.

Stručnjaci za proučavanje profila serijskih ubojica su bili zbunjeni što su žrtve bile i bijelci i crnci, čudno jer serijske ubojice traže jedan “tip” žrtve.

DNA testovi su pokazali da su Jackson i Smith imali seksualni odnos nedugo prije smrti Smitha. Krv jedne druge žrtve, Reginalda Joynera je nađena na krevetu Jacksona zajedno s krvi Smitha. Jackson je zadržao Smithovo tijelo 8 ili više sati, prije nego je golo tijelo odbacio na sporednoj cesti.

Slijede crtice sa suđenja.

Jackson je u istrazi rekao “ja sam crnac. Ja sam gay. Andre i ja smo se lijepo zabavili za vikend, a onda je ispalo da je on mrtav”.

Na suđenju je optuženik potvrdio da je imao analni seks sa žrtvom.

Kevin Benton je posvjedočio da je imao seksualni odnos s Jacksonom. Jockson ga je pokupio na Ocean View području i otišli su Jacksonovoj kući. Benton je bio napušen na cracku, i otišao je s Jacksonom u spavaću sobu.

Jackson je obećao dati Bentonu 75$ ako će mu dozvoliti da mu zaveže ruke za leđima i masira ga. Benton je svukao bokserice i legao trbuhom na krevet dok mu je Jackson vezao ruke na leđima s kravatom. Nakon nekoliko trenutaka, tijekom kojih mu Jackson nije bio u vidokrugu, Benton je primijetio da mu prilazi odostraga. Jackson je pokušao navući kožni remen preko Bentonove glave. Benton se okrenuo, udario Jacksona i odvezao kravatu s ruku. Kasnije tog istog jutra  Jackson je platio Bentonu 19$ i nešto sitno. Jackson je odvezao Bentona na sastanak koji je imao sa socijalnom radnicom kojoj se morao javiti. Jackson je priznao da je sudjelovao u dobrovoljnom seksu s Bentonom, ali je zanijekao da je bilo nasilja.

Tommy Anderson svjedočio da su se Jackson i on složili oko seksa za novac u svibnju 1995. Anderson je otišao je u Jacksonovu kući, skinuo odjeću i legao na krevet. Anderson se složio da je Jacksonu dao privolu da mu Jackson utrlja  kremu između skupljenih nogu. U tom trenutku je Jackson postao grub i pritisnuo je Andersona podlakticom sa stražnje strane vrata, ali je prestao kad je Anderson zaprijetio da će vrištati. Zatim je Jackson pristao odvesti Andersona na njegovo sljedeće odredište, no, u autu je udario Anderson u lice. Jackson je zaprijetio da će ubiti Andersona, ako pokuša pobjeći. Jackson je odvezao Andersona na približno područje gdje je pronađeno tijelo žrtve. Naredio je Andersonu da izađe i stavi ruke na vozilu. S rukama na vozilu, Anderson se okrenuo i vidio Jacksona da mu se približava odostraga s remenom u ruci. Anderson je udario Jacksona i napustili to područje. Jackson je porekao da je ikada imao seksualni odnos s Andersonom.

William C. Swimpson, Jr. je živio s Jacksonom tijekom ljeta 1995. Swimpson je posvjedočio da je imao seksualne odnose s Jacksonom za novac tijekom tog vremena. Jednom prilikom, Jackson je odveo Swimpsona na osamu i Swimpson se složio da mu Jackson stavi losion-krenu između nogu, za vrijeme seksa s njim. Swimpson se osvrnuo dok je čekao Jacksona da primi losion i primijetio da mu se Jackson približava odostraga s remenom u ruci. Swimpson je pomislio da će mu staviti traku preko glave i zavrnuti. Swimpson je pobjegao pješice kroz šumu. Jackson je izjavio da je Swimpson izmislio ovu priču jer je njihov dobrovoljni seksualni odnos okončao nakon što je Swimpson uhvaćen da krade od njega.

Jacksonov DNK se podudara s DNA u spermi koja je uzeta brisom iz anusa žrtve. Obdukcija žrtve pokazuje da je Jackson penetrirao u anus žrtve.

Svi muškarci, uključujući i žrtve, su sudjelovali u dobrovoljnom homoseksualnom seksu s Jacsonom. Benton, Anderson i Swimpson su svi koristili drogu za vrijeme njihovih seksualnih kontakata s Jacksonom. Post mortem toksikološka izvješća žrtve pokazuju da je kokain bio prisutan u tijelu.

Jackson je imao grubi seks s Bentonom, Andersonom i Swimpsonom. Benton je naveo da je bio licem prema dolje na krevetu s rukama vezanim na leđima, kada mu je Jackson odostraga stavio remen preko glave.

Swimpson naveo da je tijekom seksualnog kontakta s Jacksonom, ovaj mu pokušao staviti kožni remen oko vrata.

Seksualna orijentacija

“I’m black. I’m gay. (Andre) and I had a nice time that weekend

three witnesses to testify regarding their sexual encounters with him

the statement he made to police regarding his sexual encounter with Kevin Benton

izvor

Popis svih 25: https://homunizam.wordpress.com/2016/09/08/seksualna-orijentacija-serijskih-ubojica/

 

 

 

 

 

 

 

Oglasi

Napravi besplatnu web stranicu ili blog na WordPress.com.

Gore ↑