Serijske ubojice-sodomiti: Dean Corll (#8)

corll000

[ubio:27] Dean Corll (34) je imao dvojicu tinejdžera koji su mu namamili svoje poznanike dječake kao buduće žrtve za nagradu od 200$ po glavi – da ih Corll muči i ubije. Pozvali bi ih na pijanku i snifanje ljepila i boja, te pušenje marihuane kod Corlla. Kada bi se onesvjestili, Corll bi ih vezao za posebnu dasku za mučenje… Mladi pomoćnici Elmer Henley (17) i David Brooks (18) su sudjelovali i u nastavku. Suradnja je tako funkcionirala 2 godine i trio je dogurao do brojke 27 žrtava. Henley je doveo slijedeću potencijlnu žrtvu Timoty Kerley-a. Nakon snifanja i alkohola su otišli kupiti sendviče. Henley je stao kod svoje kuće, kada je naišao na prijateljicu susjedu Rhondu (15) koja je pobjegla od kuće i nasilnog pijanog oca. Poveo ju je s njima. Kada je Corll vidio da je doveo curu, u povjerenju mu je rekao “da je time sve pokvario”. Corll je na površini bio miran i ponudio troje tinejdžera pivo i marihuanu. Nakon 2 sata su izgubili svijesti. Pomagač Henley se probudio vezan lisicama, zaista prestrašen, dok su Kerley i Rhonda su ležali pokraj, omotani užetom, zaljepljeni ljepljivom trakom, licem dolje na podu. Kerley je već bio svučen gol.

Corll je rekao Henley-u da je bijesan što mu je doveo curu u kuću, i rekao je da će ih sve troje ubiti. Henley je molio Corlla da ga poštedi obećavajući da će silovati i ubiti Rhondu, dok je Dean bude činio isto Timotyu. Corll je više puta udarao curu po prsima, onda odvukao Henley-a u kuhinju i uperio .22-kalibarski pištolj u trbuh, da će ga upucati.

Corll je odvezao Henley-a, zatim doveo Kerley-a i Rhondu u spavaću sobu i vezao za suprotne strane svoje dugačke daske-ploče za mučenje; Kerleya potrbuške, raširen poput orla, Rhondu leđima na dasku. Henley je učinio sve da obavi seks na nesvjesnoj Rhondi, ali nije uspijevao. Mora da mu je svo seksualno uzbuđenje nestalo. Tada su Rhonda i Kerley došli k svijesti.

Corll se skinuo i pokušavao silovati Kerleya, ali se mladić borio najbolje što je mogao.

Rhonda, kojoj je Henley skinuo ljepljivu s usta, podigla je bunovno glavu i pitala “Je li ovo za stvarno?” , na što je Henley odgovorio “Da”. Rhonda je pitala “Hoćeš li nešto poduzeti?”

Na to je Henley zapitao Corlla bi li on mogao odvesti Rhondu u drugu sobu. Corll je bio zabavljen mučenjem i ignorirao pitanje, pa je Henley dohvatio s noćnog ormarića pištolj, vičući: “Otišao si predaleko, Dean!”

Druga verzija je da je Croll bio svjedokom ‘problema’ u ‘izvedbi’ svog mladog prijatelja i počeo zadirkivati Henleya, što je bilo toliko neugodno za jadnog Henleya i da je potegao pištolj da ga Croll prestane zadirkivati.

Corll je prišao Henleyu, govoreći: “Ubijte me”. Henley se odmaknuo nekoliko koraka, a Corll je nastavio prema njemu vičući: “Nećeš to učiniti!” Henley pucao na Corlla, u čelo; Corll je nastavio prema njemu; i Henley ispalio još dva metka u lijevo rame. Corll je okrenuo i teturajući izašao iz sobe, udarajući u zid hodnika. Henley je ispalio još tri metka u donji dio leđa i ramena, kad je Corll kliznuo niza zid u hodniku ispred prostorije u kojoj su bili vezano dvoje tinejdžera. Njegovo golo tijelo je ležalo licem prema zidu.


Dean Corll je odrastao u kući gdje su se roditelji stalno svađali. Otac je bio strog sa svojim sinom, dok je majka bila ekstremno zaštitnička. Razveli su se dok je još bio mali, onda ponovo vjenčali nakon II.svjetskog rata.

Corll bio sramežljivo, ozbiljno dijete koje se rijetko druži s drugom djecom i imao je tendenciju pokazivati zabrinutost za dobrobit drugih. Corll je ostao pomalo samotnjak

Majka se preudala i preselila obitelji u Teksas. Honorarni posao izrade slatkiša ubrzo se proširio da postane njihov izvor prihoda i životnog standarda, te je Corll bio velikodušan s uzorcima koje je tražio za pridobivanje novih prijatelja.

Corll je bio unovačen u vojnu službu, gdje je pokazao prve znakove flagrantne homoseksualnosti. Život u vojsci je izazvao promjene kod Corlla, što je već vjerojatno bilo u njemu, biti cijelo vrijeme okružen muškarcima je probudilo analnu požudu u njemu. Dean je napokon shvatio da je homoseksualac. Do tada je Dean znao da nešto u njegovu životu je bilo krivo, ali do njegove prihvaćanja homoseksualnosti nije bio siguran što mu je falilo.

Kada je ušao u 30-te godine, 1969 se čini da je prošao nagli zaokret u osobnosti, te postaje hiperosjetljiv i mrzovoljan.

Postao je potpredsjednik obiteljskog biznisa sa slatkišima. Obiteljska tvrtka je koristila malobrojnu radnu snagu, i on se ponašao koketno prema nekoliko tinejdžerskih muških zaposlenika.

Jedan od njih se požalio Corllovoj majci da je Corll seksualno napasovao. Majka ga je jednostavno otpustila. Drugi dječaci ne bi htjeli biti sami u istoj prostoriji s Corllom.

Bio je poznat da dijeli bombone lokalnoj djeci, posebno dječacima tinejdžerima.

Otkrio je da je puno njih bilo spremni doći na party. One su obično uključivale snifanje ljepila  i boje, pušenje marihuane i gutanje pilula.


Počeo je provoditi vrijeme s tinejdžerima. Trebalo im je biti čudno da se trideset godina star čovjek želio družiti se s njima. Na kraju je pronašao dva tipa koje je puno zavolio, Elmer Henley i David Brooks. Provodio je dosta vremena snifajući ljepilo sa ovom dvojicom, i formirali su “čvrstu vezu”, toliko da se Brooks zapravo preselio k Corllu.

Brooks je napustio srednju školu i preselio se u Beaumont živjeti s majkom. Kad god je posjetio oca u Houstonu, on je također posjetio i Corlla, koji mu dozvolio da ostanu u stanu, ako želi. Na Corllov nagovor, postupno se razvio seksualni odnos između njih dvojice: Corll je platio Brooksu da mu dopusti raditi felacio na njemu i iste godine, Brooks se preselio natrag u Houston, a po svom kasnijem priznanju, smatrao Corlljev stanu kao svoj drugi dom.

Corll je priređivao je partije snifanja ljepila i boja u s svom stanu u predgrađu Houstona.  eki od momaka bi omogućili Corllu oralni seks na sebi za 5$. Mnogi od dječaka koje je Corll izabrao su obično bili problematični ili pobjegli od kuće. Kada bi nestali nitko nebi isprva primijećivao. U isto vrijeme počinje pokazivati sadistički crtu, okrenuvši se bondaži u svojim seksualnim odnosima s mladićima i dječacima. Međutim Corll nije bio sretan samo s oralnim seksom, on je želio penetraciju, želio je izvesti sodomiju na svojim žrtvama.

God.1970, Brooks je ušao u stan i pronašao Corlla golog, s dva gola dječaka zalijepljena na dasku-stalak za stalak. U neprilici, Corll je oslobodio svoje prisilne “suigrače” i ponudio Brooksu svoj automobil na korištenje u zamjenu za šutnju. Kasnije, kako se njegova strast pretvorila u strast za ubijenjem, Corll će koristiti Brooksa i Henleya kao nabavljače, nudeći 200$ po glavi, za svježe žrtve.

Corllova najmlađa poznata žrtva je bio deveto-godišnji susjed, koji je živio preko puta njegova stana.

God.1970. godine, David Brooks je namamio dva dječaka James Glass (14) i Danny Yates (14) koji su bili na vjerskom skupu u Corll stan. Glass je bio poznanik Brooksa. Oba dječaka je Corll vezao na suprotne strane svoje ploče za mučenje i potom silovao, zadavio i zakopao u spremištu čamacu koje je iznajmio.

Šest tjedana nakon toga, Brooks i Corll su naišli na dva tinejdžera braću Donald i Jerry Waldrop dok su išli u kuglanu. Dječaci su namamjeni u Corlljev kombija te odvezeni u stan u koji se Corll preselio, gdje su bili silovani, mučeni i zadaviljeni. Zakopani ispod unajmljene nadstrešnice za čamce. Njihov otac je u vrijeme njihova ubojstva radio kao građevinar u renoviranju susjednog stana.

Iako je Brooks bio emocionalno ovisan o Corllu, on je odbijao analni seks.

Brooks je upoznao Crolla s Elmerom Henley. Henley je možda bio namamljen na Corllijevu adresu kao moguća žrtva. Corll je smislio test. Nagovorio je Henleya da nokautira Brooksa. Ovaj je to učinio bez oklijevanja. Kad se Brooks probudio, našao se vezana za Corllov krevet i krvario je iz anusa. Bio je sodomiziran od Corlla dok je bio u nesvijesti. Ipak Brooks nije nikome rekao o incidentu.

No sada je bila druga osoba u jednadžbi: Brooks se pomalo zbrinuo, jer se činilo da se Corll počeo zaljubljivati u Henleya. Corll je volio neovisnost Henley-a, bio je zamoren od Brookova kompletnog emocionalne ovisnosti.

Također Henleya se može kupiti. Bio je spreman učiniti gotovo sve za novac, uključujući i prodaju svojih prijatelja Corllu za seksualno roblje. Corll je pokušao racionalizirati svoje ponašanje Brooksu i Henleyu, govoreći im da ti dječaci nisu gubitak za društvo, većina su bili delinkventi i teret.

Corll je očito odlučio bi Henley bio dobar suradnik i ponudio mu istu naknadu od 200$ – za svakog dječaka kojeg može namamiti u njegov stan. Rekao je Henleyu da je on povezan s “lancem seksualnog ropstva” koji operira iz Dallasa. Henley je ponudu, a u početku sudjeluje u otmicama žrtava, a kasnije je aktivno sudjelovao u mnogim ubojstvima.

Ruben Watson (17) išao popodne u kino, nazvao mamu da će prespavati kod prijatelja Brooksa.

Gregory Winkle (16) bivši zaposlenik Corllijeve tvrke, nestao na putu na bazen.

Willard Branch (17) je kastriran prije nego što je ubijen. Otac-policajac mu umro od srčanog udara za vrijeme pretrage nakon nestanka.

Frank Aguirre (18) zaručen s Rhondom Williams, čija će prisutnost inicirati fatalnu konfrontaciju u stanu Crolla.

Richard Kepner (19) nestao na putu nakon što je nazvao svoju zaručnicu iz telefonske govornice.

Billy Lawrence (15). Prijatelj Henleya, nazvao je oca pitati da li može ići u ribolov sa “prijateljima”. Njega je Croll držao na životu 4 dana prije nego što je ubijen.

Ray Blackburn (20). oženjen, koji je nestao dok je autostopirao da ide vidjeti svoje novorođenče.

John Sellars (17). Jedini zakopan potpuno odjeven.

Michael Baulch (15). Corll mu je ubio starijeg brata godinu prije. Bio je zadavljen. Prije toga mučen satima.

Charles Cobble (17). školski prijatelj Henleya, čija je supruga bila trudna u vrijeme ubojstva.

Neki su bili mučeni nekoliko dana.Nekima su stidne dlake bile čupane jedna po jedna. Neki su imali objekte ugurane u anus, staklene štapiće ugurane u penis.

Corlljeve žrtve su obično bile namamljene u njegov kombi s ponudom partija ili da će ih se povesti, a zatim odvezene njegovoj kući. Tamo su bili počašćene s alkoholom ili drogama dok se ne onesvijeste ili prevarom stavljenim lisicama, ili jednostavno silom ugrabljeni. Ponekad po 2 dječaka zajedno. Bili su svučeni do gola i vezani na Corllev krevet ili, obično na ploču za mučenje, gdje su seksualno bili su višekratno analno silovani, zlostavljani, mučani-ponekad nekoliko dana-ubijeni davljenjem ili iz 0,22-kalibarskim pištoljem. Tijela su zatim vezana u plastične folije i pokopana na jednom od četiri mjesta: iznajmljena nadstrešnica za čamce; plaža na poluotoku; šuma u blizini jezera.

God.1973. konačno je policija zaprimila telefonski poziv iz Corllijeva stana. Našli su Corlla mrtva, sa 6 metaka i Henlyem koji je tvrdio da je ubio “prijatelja” u samoobrani. Tu su Rhonda i Kerley, koje je oslobodio s ploče za mučenje.

U stanu su našli plastičnom folijom pokrivena tepih kako bi ga se zaštitilo od krvi. Posteljina na krevetu je bila sva razbacana. Najzlokobniji je bila velika debela drvena ploča s nekoliko setova lisica, užadi i žica. Na podu je nož poput bajoneta, ogroman dildo, trake za vezanje, staklene cjevčice i vazelin.

Henley na očevidu rekao policiji da je Corll bio homoseksualac i pedofil koji mu je platio za nabavu žrtvi, koje je Corll kasnije ubijao i zakapao.

Kada je je policija razgovarala s Corllovim ocem i maćehom, druga se priča pojavila. Kazali su da je priča tinejdžera bila laž i da Dean nije bio homoseksualac ili nasilna osoba. U stvari, Dean je volio djecu i uvijek bio velikodušni s mladima. Ovi tinejdžeri, su iskoristili gostoprimstvo njihova sina, a potom, poludjeli od droge, ubili ga u vlastitom domu.

Bivša djevojka, sada rastavljena s dva mala dječaka, je rekla da je hodala i znala Ceana pet godina. Samo dobre stvari je rekla o njemu: “U pet godina, Dean i ja nismo nikada imali seks. Ponekad bismo se grlili i ljubili. Bilo je trenutaka koje smo došli blizu, ali nikada nismo to učinili. On je vjerovao da trebamo biti u braku. Nema mnogo takvih.”

Homoseksualac tinejdžer koji se zove “Guy”, tvrdio je da mu je Corll seksualno prišao u javnom zahodu. “Ja nisam uopće bio zainteresiran”, rekao je Guy. “Postali smo jako bliski prijatelji.” Rekao je da je Corll bio izuzetno nježan i ljubazan prema njemu, ali da je u svojoj kući u spavaćoj sobi imao krevet koji je bio izvan limita za Guya. “Nikad te neću odvesti tamo”, Corll mu je rekao.

Corll je bio tjeskoban. Poslovica, “Nitko te ne voli kad si star i gay.” stavlja naglasak na mlade i lijepe. Osjećao se kao izopćenik, osjetljiv na godine. Bio je preosjetljiv na svoje godine, kako je izgledao, da li je mladenački izgleda, da li je nešto krivo s kosom. On bi uvijek želio komplimente, ili konstruktivnu kritiku.

S vremena na vrijeme bio bi potpuno djetinjast, nasilnički i ludo. Htio je biti u društvu mladih. Netko tko je oko 35 godina, ne želite ga vidjeti da gaca po ribnjaku. Ne želite da skida cipele, podvine hlačnice i skakuće ulicom.

Njegova obitelj je vidjela znakove emocionalnih problema, ne znajući uzroke. Majka je rekla da je Dean bio jako depresivan nekoliko dana prije smrti i pričao da je u nevolji. Također je govorio o samoubojstvu, ali onda kao da se trgne iz svog mračnog raspoloženje i planira da je posjeti Colorado. Bilo je čak govora o braku s onom bicšom djevojkom. Deanov otac i maćeha su također bili svjesni njegovog neraspoloženja i bili zabrinuti da je bilo ljudi kod Deanove kuće koji su se sumnjivo ponašali. Bili su iskreno zabrinuti da Dean je pao pod kontrolu nekoga opasnog.

Henley ih je odveo do mjesta gdje su bila zakopana tijela, ukupno 27. Prvo koje su našli je Jeffrey Konen. Umro je od asfiksije od davljenja rukama i odjeće ugurane u usta. Nađen je ispod sloja , umotan u plastiku, gol, vezanih ruku i nogu, sugerirajući da je bio mučen.

U pritvoru su Henley i Brooks priznala svoju ulogu u osiguravanju žrtava kroz nekoliko godina. Brooks je prokazao Henleya kao okidač u barem jednom ubojstvu.Rekao je da je Henley “čini se uživao nanositi bol”.

Henley je rekao da je Corll ubrzavao drastično s ubijanjima kao žeđ za krvi i da je znao reći da “mora ‘obaviti’ novog dječaka”.

“On [Corll] ih je ubijao zato što je želio seks, a dječaci nisu željeli”, rekao je Brooks kasnije policiji. Kao i Henley i Corll, i Brooks je bio proizvod razorena doma. Roditelji su mu se razveli u ranim 1960-tim, kad je imao 5 godina. Dio svoj vremena je provodio u Houstonu s ocem, a dio s majkom u Baumontu. Unatoč razvodu roditelja, David Brooks je bio obećavajući učenik, s odličnim ocjenama u nižim razredima osnovne škole. Onda u višim razredima su mu se ocjene srozale. Tada, sa 12, se počeo družiti s Corllom, koji mu je plaća za seksualne usluge.

Nakon što je čuo da je Brooks dao izjavu, to je ohrabrilo Henleya da prizna vlastitu uključenost. S ova dva svjedočenja se odvila grozna priča o izdaji, mučenju, sakaćenju i ubojstvima. Priznao je da je sudjelovao u sadizmu i ubojstvu, kao i opsiguravanju dotoka žrtava. Obojica su dobili doživotne robije.

Potencijalne žrtve su morale biti mlade i lijepe. Corll, Henley i Brooks bi ih regrutirali pojedinačno ili kao trio. Planirali su redovite zabave sa alkoholom i marihuanom. Zapanjujuće je da su Henley i Brooks regrutirali svoje prijatelje, prijatelje iz djetinjstva, dobro znajući da će biti mučeni i ubijeni. Neki od dječaka su bili kastrirani; nekima je penis bio je izgrižen; neki su bili udarani ili cipelareni do smrti.

Seksualna orijentacija

Corll was drafted into military service, where he displayed the first signs of flagrant homosexuality.

At the same time, he displayed a sadistic streak, leaning toward bondage in his sexual relationships with young men and boys.

Brooks entered the apartment to find Corll nude, with two naked boys strapped to a homemade torture rack.

The violence had erupted after Henley brought a girl to one of Corll’s paint-sniffing orgies, driving the homosexual killer into a rage.

Life in the army caused a bit of a change in Dean, well it was probably already there, but being around all those men all the time awaken the urge to fuck men in the ass.

one of the teenage male employees of the candy company complained to Corll’s mother that Corll had made sexual advances towards him.

Upon Corll’s urging, a sexual relationship gradually developed between the two: Corll paid Brooks to allow him to perform fellatio on the youth

Dean finally realised he was gay. Until then Dean had known something about life was wrong but until his realisation about his homosexuality he had been unsure about what had been missing.

Henley told police that Corll was a homosexual and pedophile that paid him to procure victims

A teenaged homosexual who called himself “Guy” claimed that Corll made a sexual pass at him in a public men’s room.

izvor

Popis svih 25: https://homunizam.wordpress.com/2016/09/08/seksualna-orijentacija-serijskih-ubojica/

 

 

 

 

 

 

 

Oglasi

Napravi besplatnu web stranicu ili blog na WordPress.com.

Gore ↑