Serijske ubojice-sodomiti: Charles Hatcher (#16)

charles hatcher-000

[ubio:16] Bio je najmlađi od četvero djece. Otac mu je bio bivši zatvorenik i alkoholičar. Hatchera su zadirkivali u školi, a on bi često nanosio bol drugim učenicima. Njegov otac je napustio dom i razveo od majke. Majka se preudavala nekoliko puta.

God.1959. Hatcher je pokušao oteti 16-godišnjeg raznosača novina Stevena Pelhama dok mu je prijetio mesarskim nožem. Pelham je prijavio zločin, a Hatcher je uhićen kad ga je policija zaustavila u ukradenom autu.

God.1961. zatvorenik Jerry Tharrington je pronađen silovan i izboden na smrt u zatvorskoj kuhinji. Hatcher je jedini nedostajao u vrijeme ubojstva. Poslan u samicu, ali nije bilo dovoljno dokaza da ga se osudi na sudu.

1969, Hatcher je priznao otmicu dvanaest godina starog dječaka Williama Freemana u Kaliforniji. Rekao je dječaku da pođe s njim, odveo ga na potok, i zadavio.

1969., šest godina star Gilbert Martinez, prijavljen je nestanak u San Franciscu. Prema šestogodišnjoj djevojčici s kojim je igrao, Martinez je otišao s čovjekom koji mu je ponudio sladoled. Pronašao ga je čovjek koji je šetao psa. pretučen i seksualno zlostavljan.

Hatcher je optužen za napad s pokušajem sodomije i otmicu. Naređeno je da se podvrgne procjenama kompetencija kako bi se utvrdile njegove sposobnosti za suđenje. Kompletna psihološka procjena je naređeno kad Hatcher nije reagirao na preliminarnim procjenama. Tijekom tog vremena, on je tvrdio da čuje glasove i lažirao deluzije i pokušaje samoubojstava.

Jedan psihijatar mu je dijagnosticirao pasivno-agresivnu osobnost s parafilijama i pedofilijom.

God.1971. Hatcher je poslan na sud gdje se izjasnio da nije kriv zbog neuračunljivosti. Poslan u drugu bolnicu za daljnje evaluacija, gdje je utvrđeno da je nesposoban za suđenje. Hatcher je pobjegao iz bolnice.

God.1972. Hatcher je osuđen za otmicu i zlostavljanje Martineza. U siječnju 1972. poslan u državnu bolnicu u Kaliforniji kao “duševno poremećeni seksualni prijestupnik”.

God.1973. psiholog pronalazi da je Hatcher “manipulativni institucionalizirani sociopat”. Pokušao je samoubojstvo rezanjem zapešća nakon što je preporučeno da se prebaci u zatvor s maksimalnom sigurnosti. Psihijatar mu je dijagnosticirao paranoidna shizofreniju.

God.1978. 4-godišnji Eric Christgen nestao. Tijelo mu se kasnije pojavio niz rijeku Missouri; seksualno zlostavljan, umro od gušenja.

Sumrak psihijiatrije

God.1982. nakon otmice dječaka u Bettendorfu, Hatcher poslan u državnu umobolnicu, gdje psihijatri njegov slučaj razmatraju dva mjeseca prije nego ga puštaju.

God.1982. Hatcher je silovao i ubio jedanaest-godišnjeg Michelle Steele u St. Joseph, Missourri. Planinari su našli golo izmasakrirano tijelo 11-godišnjeg Michelle Steela, pretučen i zadavljen na obali rijeke Missouri u blizini St. Joseph. Hatcher je sljedećeg dana uhićen, kada se pokušao prijaviti u državnu bolnicu St. Joseph. Dok je čekao suđenje, priznao je da je petnaest drugih ubojstava djece koja datiraju od 1969. godine nadalje.

Sumrak pravosuđa

God.1984. Hatcher je zatražio za sebe smrtnu kaznu, ali porota je odbila. Četiri dana kasnije, Hatcher se objesio u ćeliji.

Seksualna orijentacija:

Hatcher attempted to abduct a 16-year-old St. Joseph newspaper boy

inmate Jerry Tharrington was found raped and stabbed to death on the prison’s kitchen loading dock. Hatcher was the only one missing from the kitchen crew at the time of the murder.

Hatcher confessed to abducting a twelve year old boy

Hatcher was charged with assault with attempt to commit sodomy and kidnapping.

he was only held briefly because of his deteriorated mental state after sodomising another boy.

izvor

Popis svih 25: https://homunizam.wordpress.com/2016/09/08/seksualna-orijentacija-serijskih-ubojica/

 

 

Oglasi

Blog pokreće Wordpress.com.

Gore ↑