Serijske ubojice-sodomiti: Benjamin Atkins (#23)

benjamin-tony-atkins

[ubio:11, redni broj #23 po broju žrtava u istraživanju “Seksualna orijentacija serijskih ubojica“] Ubio 11 žena u Detroitu u periodu od 9 mjeseci (1991 – 1992). Osuđen na doživotni zatvor, umro u zatvoru od AIDS-a.

Sve žrtve su pronađene u napuštenim zgradama, sve silovane i zadavljene. Mnoge su bile prostituke. Atkins je tvrdio da je bio motiviran mržnjom prema prostituciji. Tijekom suđenja se saznalo da je bio silovan sa 10 godina i da je bio svjedokom majčinog prostituiranja.

Odrastao je u dječjim domovima kada nije živio s majkom, prostitutkom koja je “poslovala” na prednjim sjedalima auta, dok je mladi Atkons to gledao sa stražnjih sjedala. Kao dijete ga je silovao socijalni radnik.

ispočetka je negirao ubojstva, govoreći da je njegova homoseskualnost isključivala interes za žene.

“Nikad je nisam planirao ubiti. Nakon što sam je silovao, a imajući seks i mrzeći je, imao sam želju ubiti je zato što je žena. Smo sam ju htio mrziti i nanijeti joj zlo.”

Za svoju prvu žrtvu, Patriciju George (36) je rekao da su pušili crack zajedno u napuštenoj zgradi i da je postao bijesan, te ju ugušio i silovao kada je htjela otići.

“Ubio sam svih 11 tako da se ne brinem da me ne optuže”, rekao je istražiteljima.

Seksualna orijentacija:

At first, Atkins denied the killings, saying his homosexuality precluded any interest in women.

izvor

Popis svih 25: https://homunizam.wordpress.com/2016/09/08/seksualna-orijentacija-serijskih-ubojica/

 

Gore ↑