Serijske ubojice-sodomiti: Arthur Shawcross (#19)

shawcross_000

[ubio:13] Jedan od njegovih redovitih ribičkih poznanika je bio desetogodišnji Jack Blake. Jednom je Arthur otišao pitati Jackovu majku da li bi Jack mogao ići s njim na pecanje. Kada je odbila, Arthur je bio pristojan. Jack se kasnije otišao igrati pored stambene zgrade u kojoj je živio Shawcross i nikada se više nije vratio kući. Kasnije te večeri, u potrazi za svojim sinom, Mary Blake je pokucala na Arthurova vrata pitati je li vidio njena sina. Rekao je da ga nije vidio od tog jutra.

Istina je bila da je Shawcross odveo Jacka u šumu i nakon što ga je skinuo golog, natjerao da bježi kroz šumu, potom uhvatio i seksualno zlostavljao prije nego ga je konačno ugušio, i izudarao po glavi. Kasnije će Shawcross priznati da je izvadio dječakovo srce i odrezao genitalije, te ih pojeo.

Karen Ann Hill (8) pronađena je mrtva ispod mosta. Bila je silovana, unakažena i zadavljena. Arthur Shawcross je priznao krivnju za ubojstvo. Osuđen je na 25 godina zatvora.

Već je prije bio osuđen za palež na pet godina zatvora. Služio je prvih šest mjeseci u zatvoru Attica gdje su ga navodno silovala 3 crna zatvorenika. Shawcross tvrdi da se kasnije osvetio premlativši i silujući svakog od napadača u odvojenim incidentima.

Nikada nije bio optužen za ubojstvo Jacka Blakea, iako je kasnije priznao da ga je silovao i ubio, te pokazao policiji gdje je odbacio tijelo. Kasnij eje zatvorskom psihijatru rekao da se vratio u nekoliko navrata i imao seksa s lešom.

Odslužio je 15 godina. Nevjerojatno, ali unatoč brojnim psihološkim izvještajima koji govore suprotno i sumnji samog odbora za uvjetni otpust, Arthur Shawcross je pušten na slobodu u ožujku 1987., ocijenjen da “je spreman ponovno ući u društvo. ” Njegov socijalni radnik je pisao nadređenima: “Smatram da je taj čovjek najopasniji pojedinac koji će biti pušten u ovu zajednicu. ” To su bile zaista proročanske riječi.

Ubio je 11 novih žrtava. Obično su bile zadavljene i na smrt pretučene, a često i unakažene.

Jedne večeri 1988. se vozio industrijskim područjem poznatom po jeftinim prostutukama i dilerima. Dok je polako vozio ulicom, Dorothy “Dotsie” Blackburn mu je signalizirala da se zaustavi. Kad se zaustavio, pitala ga je bili htio “izlazak” (a date). On je pristao, te ga je usmjerila na parkiralište iza skladišta. Rekao joj je da želi međusobni oralni seks i plati 30$. Skinula se i udovoljila njegovom zahtjevu.

Shawcross je kasnije opisao kako ga je u tom trenutku, žena ugrizla za penis do krvi. Postao je bijesan i kao odmazdu ju ugrizao za vaginu, te joj stisnuo vrat sve dok nije izgubila svijest. Pokušao je “zaustaviti krvarenje iz svog oštećenog organa”, te ju vezao dijelovima njezine odjeće prije vožnje izvan grada.

Rekao joj je da će je silovati, a ona se počela podsmjehivati i psovati ga. Zaprijetio je da će je ubiti, no ona ga je nastavila psovati dok joj nije rukama stisnuo vrat da je izdahnula. Sjedio je u automobilu s njenim tijelom skoro do ponoći i tada ju smireno odnio kroz snijeg do mosta na rijeci, te ispustio tijelo u ledenu rijeku ispod.

Policija je pronašla tijelo. Ono što su ustanovili je da je jedan komad vagine bio istrgnut.

Druga žrtva je bila “honorarna” prostitutka po imenu Anna Steffen koju je Shawcross pokupio i odveo na rijeku. Shawcross je tvrdio da mu je ponudila seks za 20$, no kad nije uspio postignuti erekciju, počela ga je ismijavati. On se razljutio i oborio je na zemlju. Pokušavajući pobjeći od njega, otpuzala je u vodu, no on je otišao za njom i držao je za vrat pod vodom dok se nije utopila.

Njegova treća žrtva je bila različita od prve dvije jer nije bila prostitutka. Bila je 58-godišnja beskućnica Dorothy Keller. Prema Shawcrossu, oni su proveli jutro pecajući i vodeći ljubav do oko podneva kada je počela padati kiša. Šćućurili su se pod grubim zaklonom koje je napravio i ubrzo nakon toga posvadili zbog toga što je ukrala novac i zbog njegovog odnosima s druge dvije žene. On tvrdi da kad je ona zaprijetila da će reći ostalim dvjema ženama o njihovoj aferi, to ga je rasrdio, i uzeo malu kladu i udario po strani glave, odmah je ubivši. Nakon što je sakrio njezino tijelo ispod srušenog stabla, vratio se kući. Kasnije je rekao policiji da se nakon par mjeseci vratio na to mjesto i odvojio lubanju i bacio je u rijeku.

Prostitutka po imenu Patty Ives. On tvrdi da mu je ponudila seks za 25$ kada se približio zalogajnici gdje je Dorothy Keller radila. Pristao je i otišli su na gradilište, legli na humak zemlje. Dok su bili u seksu, Shawcross kaže da je uhvatio Ives u pokušaju da mu uzme novčanik, te ju je snažno pritisnuo o tlo. Kad je počela plakati, analno ju je silovao, te počeo daviti dok nije ostala mirno ležati.

Ubio je još jednu prostitutku, Frances Brown u sličnim okolnostima, osim što je u ovom slučaju, kako tvrdi ugušio Frances sa svojim penisom dok su imali oralni seks, te je nastavio seks s njenim tijelom nakon što je umrla.

June Stotts je bila prijateljica Arthura i Rose i redoviti posjetitelj u njihovu domu (ovako zgodan, Showcoss se ženio 4 puta, no žene su ga brzo ostavljale zbog nasilnosti). Bila je i blago retardirana. Shawcross je vidio da June sjedi pored rijeke i pitao ju da se ide s njim provozati. Ona je zahvalno prihvatila i odvezli su se do lokalne plaže, gdje su se igrali na pijesku i hranili ptice prije nego što su otišli na samotno područje i legli voditi ljubav.

U nekom trenutku je Shawcross, kako tvrdi, napravio bezazlen komentar da nije djevica i ona je počela vrištati. On joj je držao ruku preko usta kako bi je ušutkao, ali je ubrzo shvatio da ju je ugušio. Zatim ju je razrezao svojim nožem tako da se brže tijelo raspadne, te ju pokrio dekom i otišao. Kasnije je tvrdio da joj je odsjekao vaginu i neke organe i pojeo.

Pokupio je Mariau Welch i odveo do male riječne plaže, gdje su se  svađali o poštenoj cijeni prije nego što su počeli seksati. Opet on tvrdi da je pokušala uzeti njegov novčanik, a on ju zadavio. Kasnije je promijenio priču i rekao istražiteljima da je postao ljut i ubio je kada je shvatio da ima menstruaciju.

Pokupio je Darlene Trippi i odvezli su se na izolirano parkiralište. Nakon što je novac plaćen upustili su se u oralni seks, ali Shawcross nije uspio dobiti erekciju. Ona je postala frustrirana i psovala ga, i on ju je gušio sve dok nije ležala mrtva pod njim.

Ubio je Elizabeth Gibson na sličan način, kada je ušla u njegov auto kako bi se zgrijala dok je uzimao kavu iz restorana. Imali su oralni seks u autu. I opet on tvrdi da je pokušala uzeti njegov novčanik i da se naljutio i pridavio ju.

Pokupio je atraktivnu djevojku June Cicero i odveo je u izolirano područje i pokušao seks s njom prije nego što ju je zadavio. Nakon 2 dana se vratio s malom ručnom pilom i izrezao vaginu s njenog smrznutog tijela i pojeo je.

Zadnja žrtva je bila još jedna prostitutka, samo ovaj put je Arthur odabrao crnkinju Feliciu Stephens. Bacio je njezino tijelo u blizini onih Jean i Dorothy. Nakon što je pronađeno tijelo, policija je odlučila da ga ne miče i umjesto toga je postavila nadzor na tom području. Na temelju psihološkog profila se dalo onaslutiti bi se ubojica mogao vratiti na mjesto zločina.

Shawcross je uočen da masturbira dok je sjedio u svom automobilu na mostu preko potoka u kojem je bilo tijelo njegove žrtve. Uhićen je i na kraju priznao. Sudac ga je osudio na 250 godina zatvora.


Shawcross je odustao od škole u 9. razredu, a kad mu je bilo 19 on je regrutirn je u vojsku. Borio se u Vijetnamskom ratu gdje je kasnije priznao da je ubojstvo i kanibalizam 2 mlade vijetnamske djevojke. Ostavljeno u engleskom originalu, samo za čitatelj jakog želuca i živaca: link.

Djetinjstvo

Da bi dobio pozornost govorio je kao beba još i sa 6 godina, te kronično mokrio krevet.

Arthur Shawcross se ne može sjetiti vremena da nije bio zaokupljen seksom – čak i s 8 godina je često masturbirao, te napredovao do oralnog seksa s muškim i ženskim prijateljima. Njegove seksualne eskapade nisu bile ograničene samo na ljude. Tvrdi da je imao seksualne odnose sa životinjama, posebno s kravama, ovcama, konjem, a ubio je kokoš dok je imao odnos s njom.

Rekao je da je za njegovu inicijaciju u seks zaslužna “teta” Tina, koja ga je navela da izvodi kunilingus na njoj, a što je postalo njegova omiljena vrsta seksualne intimnosti. Kada je imao 14 godina, Arthur tvrdi da je redovno imao oralni seks sa sestrom Jeannie i rođakom Lindom. Također da je imao još jednu vezu s mladom djevojkom koja je živjela u blizini, te kad ih je uhvatio njezin brat za vrijeme oralnog seksa, brat je navodno zaprijetio da će reći roditeljima, osim Arthur ne bude imao oralni seks i na njemu. Arthurova žudnja za seksom je postala nezasitna i on je nastavio imati oralni seks kad god se ukaže prilika.

Penetracija je bila kratkog vijeka jer je Arthur brzo gubio erekciju.

Uskoro se promijenilo sve što je Arthur znao ili mislio o seksu. Na putu kući iz škole jednog dana ga je pokupio čovjek u automobilu koji je imao nož na dječakovu vrat dok je izvodio felacio na njemu. U svom strahu Arthur nije bio u mogućnosti doći do orgazma, tako da je čovjek u ljutnji okrenuo Arthura i brutalno ga sodomizirao. Potom ga izbacio blizu njegove kuće.

Do njegove 8. godine, i drugi problemi u ponašanju su počeli izbijati na površinu. Činilo se da mrzi djecu mlađu od sebe i zadirkivao ih je dok ne bi plakala. Postao opsjednut svojom sestrom Jeannie i ignorirao ostale sestre i mlađeg brata. Izmislio je imaginarne prijatelje i razgovarao s njima čudnim glasovima. Vršnjaci su ga stalno zadirkivali i nazivali “Oddie” (čudak), što bi ga razbjesnilo. Uglavnom, Arthur je bio usamljenik čiji je čudno ponašanje bilo otežavalo druženje i komuniciranje s drugima i često bi ga se vidjelo kako sjedi sam u praznoj učionici dok se njegovi vršnjaci vani igraju. Zanimljivo, njegove su ocjene bile iznad prosjeka, ali i školska medicinska sestra ga pamti kao “problematičnog dječaka”, koji se stalno bježi od kuće i nosi željeznu šipku u autobus da s njom prijeti drugoj djeci.

Do srednjih tinejdžerskih godina on je još uvijek mokrio u krevet i povukao se u svoj privatni mali svijet. Provodio je sate hodajući u šumom i razgovarajući sam sa sobom, i često viđen da viče na nežive objekte i mlati štapom po raslinju.

2003 ga je intervjuirala britanska novinarka za dokumentarni film o kanibalizmu. Hvalio se izrezivanjem i jedenjem vagine triju žrtava, kao i genitalije dječaka je ubijenog u 1972.

Seksualna orijentacija :

Shawcross had taken Jack into the woods and after stripping him naked and forcing him to run through the woods, had caught him and sexually molested him before finally strangling him and battering him about the head. Later Shawcross would admit to removing the boy’s heart and genitals and eating them.

He later told prison psychiatrists that he had returned to the gravesite on several occasions to have sex with the corpse ( Jack Blake).

He served the first six months of his sentence at Attica prison where three black inmates allegedly raped him. Shawcross claims he later extracted revenge by beating and raping each of his attackers in separate incidents

izvor

Popis svih 25: https://homunizam.wordpress.com/2016/09/08/seksualna-orijentacija-serijskih-ubojica/

 

Oglasi

Blog pokreće Wordpress.com.

Gore ↑