Nema vidljivosti bez Facebooka

censoredNakon što je Homunizam obrisan s Facebooka, vidljivost bloga se drastično smanjila. Prenošenje putem Facebooka je pridonosilo 7:1. u odnosu na druge. Ne isplati se trošiti vrijeme na smanjeno čitateljstvo – pa novih postova na blogu više neće biti će biti sve rjeđe i rjeđe. Zainteresirani mogu koristi “Follow”, pa će biti automatski obaviješteni na email kada se objavi novi post, da ne moraju nepotrebno navraćati na slabo aktivan blog.

Politička korektnost je pobijedila. Homunizam se obistinjuje.

Snaga društvenih mreža je u tome što se objava lako “zakotrlja” i onda prenosi/dijeli između FBprijateljevih FBprijatelja. Tako je članak s bloga znao zadobiti velik broj čitatelja. Toga nema već nekoliko mjeseci i više nema smisla ulagati slobodno vrijeme u prevođenje i pisanje za druge – kada je ih malo.

Više nemam ni jedan račun na Faceboooku (nitko se nije javio na apel da prepusti svoj neaktivni), a kako stvari idu (“Francuska vlada najavljuje plan kriminalizacije web-stranica koje se protive pobačaju“), ne pada mi na pamet davati im broj svojeg mobitela da bih mogao otvoriti novi.

Facebook cenzori rade punom parom da zatru svaku slobodu govora, osim lijevoliberalne: “Facebook je obrisao 100 000 komentara koje su našli ‘govorom mržnje’ samo u jednom mjesecu“. Koliki je to samo divovski posao za MRZITELJE (SLOBODNOG) GOVORA – da čitaju i brišu tzv. GOVOR MRŽNJE. Pravo radno mjesto Winstona Smitha iz Orwellove “1984” u današnjem facebookovom Ministarstvu Istine!

Homunizam na djelu.

Apel pred nekoliko mjeseci je bio neuspješan: “Pomozite pobijediti cenzuru“. Postalo je očito da bez društvenih mreža nema medijske vidljivosti. Treba znati dostojanstveno gubiti. Na blogu je ostalo dovoljno informacija za one koji naiđu. U principu, to su informacije koje možemo iskopati iz svog zdravog razuma

Oglasi

Napravi besplatnu web stranicu ili blog na WordPress.com.

Gore ↑