Negativni komentari neistomišljenika

http://www.sloboda.hr/homoseksualnost-bolest-dalje-mislite-da-je-homoseksualnost-prirodna-ovi-podaci-ce-vas-sokirati/

Tonći Zekonjić Dubrovnik International University
Slonovi se apsolutno ne slažu s vama, stoga su ti odlučili pokazati kako to izgleda u praksi
http: //youtu.be/kYRIO4tz2gA

Sven Stubljar
Glupoga li članka…

Emil Zuccon Artist u Oddvod Collective
Ako mislite da je homosexualnost neprirodna, daj mi recite kako je onda prirodno da vi na malom uređaju pišete tu vijest i ona se optičkim kablovima širi svugdje po svijetu ljudima u njihove kuće….
ovo je neprirodan post, užas!!!

Ivor Kalanj Unseen University
Tko ove p…..rije pise ?!

Mirella Meehan
Odavno nisam procitala tekst koji je bio vise homofobican od ovog. Sram nek vas bude da studije ovakve vrste iskoristavate u svrhu svoje homofobicne propagande.

Iva Shane
Борис Јованович Шормаз Homoseksualnost je odavno izbrisana s liste psiholoških poremećaja, i sasvim je jasno da se nikad na toj listi nije trebala nalaziti. Također, homoseksualnost je DOBROVOLJNI odnos dvije osobe istog spola, ne vidim kako uz nešto što je uz pristanak obje strane ide pedofilija ili nekrofilija koje su oboje, očito, bez pristanka druge osobe. Silovatelja, pedofila, nasilnika u obitelji ima i kod homoseksualaca i kod heteroseksualaca, ali sve to vezati samo uz homoseksualce nema nikakva smisla.

A ovaj gore tekst se temelji na neispravnim podatcima (ne znam za sve, ali nekoliko njih je neispravno i/ili zastarijelo i/ili poništeno). Jedan samo podatak za usporedbu, homofobne udruge/organizacije/itd. ankete s Kinseyeva instituta priznaju samo kad im to odgovara da potvrde svoje teze. A to što postoje i protuteze, na to se nitko ne obazire.


http://www.pravda.rs/2014/09/23/sokantno-ako-ste-mislili-da-je-gej-o-kej-ove-cinjenice-ce-vas-zaprepastiti/

Str8+Gay=Human
Koja gomila gluposti i frustracija.
Alo bre sta vas gejevi ugrozavaju i cega se toliko plasite? Da se mozda ne ocese o vas ?

http://croative.net/?p=27549

vikra 2
Da vjerojatno je autoru ovog teksta u interesu da nas dezinformira. S obzirom da je vjernost i u heteroseksualnim zajednicama danas na “visokom nivou”,vjerojatno je u homoseksualnom situacija “još bolja”.Jednostavno moram biti ironična kad se sa tzv.govorom mržnje tako dobro manipulira.

Najgore je kada čovjek nije iskren prema sebi,pa ima potrebu od sebe napraviti žrtvu i doslovno mučiti sve oko sebe da bi ga se prihvatilo i pri tome ne bira sredstva.Tako da ukonačnici nezrelo privlači pozornost na sebe.Čega je to posljedica treba posebno ispitati.

vikra
već dugo nisam pročitao veću gomilu gluposti. Teorije zarvjere, mržnja, neuvažavanje različitosti…sramota od članka


https://homunizam.wordpress.com/razlozi-za-ovaj-blog/

Darko Marković

Kako to točno homoseksualci utječu “na sve vas”? Tako što sad istospolni parovi mogu ozakoniti svoju vezu? To ima toliko jako utjecaja na TVOJ ćivot? Onda si ti taj koji se treba liječiti, ne mi. Čini mi se da je jedan i jedini razlog za ovu hrpu govana od bloga tvoja vlastita podsvjesna (ili možda vrlo svjesna ali namjerno potisnuta) želja za dobrim k….m

ddfa

“Drevni ljudi i sve najveće religije” sve do nedavno (do prije koje stoljeće) homoseksualnost se smatralo nečim potpuno normalnim. Da si pročitao to čime se dičiš da si pročitao ne bi napisao to što si napisao. Lagati i obmanjivati možeš istomišljenike koji pojma nemaju o čemu govore, ali to ti neće proći kod bilo koga iole povijesno potkovanim. Sjeti se Babilona, Egipta, Grčke, Rima pa sve do prevladavanja kršćanstva u srednjem vijeku, u svim tim razdobljima to je bilo sasvim normalno. Dolaskom crkve, sve se promijenilo. Crkva razara društvo, a ne homoseksualnost.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oglasi

One thought on “Negativni komentari neistomišljenika

Add yours

  1. Šta vas brine koga neko voli? Slučajno sam pronašao ovaj blog(da bar nisam), više gluposti nisam pročitao u životu, gle razumijem da imate svoje mišljenje, ali zašto toliko mržnje? Zar vas mi ugrožavamo? Zar smo krivi jer želimo jednakost u društvu? Zvati transrodnost kao “mentalnu bolest” je stvarno idiotski i zaostalo. Sram me što sam rođen u ovakvoj maloumnoj zemlji.
    Tko sam ja da rođenom djetetu sudim s kakvim se igračkama želi igrat?
    Jebo te, kužim da imaš mišljenje, ali zar moraš širiti toliko mržnje prema osobama koje žele se uklopiti a ne biti ismijavanima te zvane pogrdnim nazivima.

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s

Napravi besplatnu web stranicu ili blog na WordPress.com.

Gore ↑