“Sindrom Iznenadne Smrti Cijepljenih” (5) – u shopingu i restoranu

Beskorisni jedači kupuju stvari i hrane se – trošeći resurse bogate elite. A što je potpuno neprihvatljivo.

Ovdje je video kompilacija [7:23] uspješnog smanjenja CO2-otiska (odn. izvora CO2) pomoću Covid cjepiva. U šopingu i prehrani.

Svatko zna da su cjepiva spasila milijune… tona izdahnutog CO2 (će) suzbiti u narednim godinama. Covid cjepiva su vrlo djelotvorna, pače korisna za elitinu planetu. Naravno, osim za biljke, a koje za svoj rast trebaju baš taj štetni CO2.

Za smanjiti CO2 otisak spremni

Znajući da će cjepiva suzbiti CO2-otisak izdisanja (a što će pak umanjiti “staklenik”), elita ga vać odavno nadomješta Chemtrail-ovima, ali kao “zaštitnim faktorom” protiv zagrijavanja od Sunca. Chemtrailovi nisu onda nešto stakleničko nego sada kao “zaštitni faktor”.

Eto, ni chemtrailsi više nisu što su nekad bili… (=teorija zavjere). Bilo, pa prošlo. https://www.globalresearch.ca/spain-admits-spraying-deadly-chemtrails-part-secret-un-program-fight-covid-19/5788746

Sve to oni rade kako bismo spremno dočekali solarni minimum sa što manje hrane i energije. Onda će reći: “Otvorili smo ti digitalni novčanik i spustili nešto eura. Samo se prijavi u aplikaciju svog pametnog telefona s QR-kodom skeniranim sa svog cjepnog kartona – i moći ćeš si plaćati hranu i energiju… A čim prestaneš posjećivati internetske portale s popisa, povisit ćemo ti socijalni rejting, za dodatne pogodnosti

Imunitet u minusu

Ovakvih scena padanja kao u gornjem videu nema u restoranu Hrvatskog Sabora. Iako su siroti saborski zastupnici doživjeli šok što im je ručak poskupio s 15 na čak 18 kuna (gotovo na 2,39 EUR), ni jedan se nije barem onesvijestio, a kamoli se trzao kao riba na suhom. Još.

Nova studija u “New England Journal of Medicine (NEJM)” pokazuje da učinkovitost Pfizera postane negativna. To znači (a praksa nam to pokazuje i bez studije), da su nakon 5 mjeseci cijepljeni vjerojatniji da će dobiti Covid nego necijepljeni.

Eto i Plenković nakon 3 doze, još jednom dobio Covid. A to mu, garant, neće biti zadnji Covid. Badava se sada čudi.

Ja, necijepljen prebolio sam onaj prvi soj, te stekao trajni imunitet, dok će cijepljeni Plenković morati obnavljati svoju “pretplatu” i možda ići polako prema svom Sindromu.

Kažem -trajni- zato jer ljudi koji su preboljeli onaj SARS Cov-1 (pred 17 godina), imaju još danas antitijela i za njega i za ovaj laboratorijski proizvedeni Covid-19.

Očito da Plenković ipak nije dobio placebo, nego uredno od svog biološkog materijala proizvodi “najbolje” dijelove Koronavirusa. Nek mu je docjepna doza sa srećom. Samo se ti Andrej nama pričuvaj SADS-a!

Cijepljeni su si uništili prirodni imunitet. Po tom pitanju Covid cjepiva zaista dobro djeluju (ako je to bio cilj).

Američka savezna država Glupa Karolina

Vratimo se znanstvenoj studiji. Studija je pratila 880 000 djece (5-11) u američkoj saveznoj državi Glupa Karolina. “Glupa” se odnosi na roditelje – zato jer je čak 30% djece dobilo bar 1 dozu (270 000).

Na grafu sve ovo ispod nule (iscrtkano) je negativna učinkovitost Covidcjepa koja nastupa nakon 18 tjedana.

Cijepljenjem do minusa

NEcijepljeni PREBOLJENI zdržavaju zaštitu iz svoje prethodne infekcije (ako se naknadno ne daju nabosti). A cijepljeni na kraju završe u minusu.

Ako PREBOLJENI (crvena linija desno) primi Covidcjep (kako “struka” sugerira), on si uništi svoj prirodni imunitet stečen preboljevanjem, jednako kao i NEpreboljeni cijepljeni. Jedina razlika je što mu minus kasni 2 tjedna od nepreboljenog (plava linija desno). Cjepivo mu potpuno anulira imunitet stečen preboljevanjem Covid-a.

Logika akvarijske ribice

Zanimljiva je logika zaključivanja autora studije. Vrlo slično kao što cijepljeni kažu nakon što dobiju Covid (sada već blažu mutiranu varijantu) da bi puno gore prošli da se nisu cijepili. Zaboravljajući da su nas mediji, stožer i političari uvjeravali da će cijepljenje zaustaviti pandemiju, tj. spriječiti širenje Covida (znači i dobivanje Covida). Ove cijepljene akvarijske ribice imaju zaista kratko pamćenje. Ne čudi što iznenadne smrti bližnjih oni niti ne primjećuju, pa niti povezuju s cijepljenjem. Višak smrtnosti… što je to?

Autori studije iz svojih grafova izvlače zaključak kako baš ovo dokazuje da je potrebno redovito docjepljivanje. I to je to. Da ne povjeruješ!

“Nadopunjavanje tvog imuniteta”
(=čovjek-mobitel)

Izvor: https://dailysceptic.org/2022/09/12/covid-vaccine-destroys-natural-immunity-nejm-study-shows/


P.S.

Ako sam možda koga doveo u zabludu s fotografijom onog psa gore… čovjek kraj psa je jedan iznenada preminuli cijepljenik (neki Michael Mosher), za kojim na Twitteru žali njegov prijatelj. Nisam stručnjak za pasji govor tijela, ali meni pas djeluje kao da je znao što se gazdi sprema. Valjda je već nanjušio otrov.

Michael je toliko volio cijepljenje sa svim raspoloživom dozama, da je uzeo i ono majmunsko cjepivo. Htio je biti maksimalno zaštićen. I njegova mu je država to besplatno omogućila. Sada je definitivno zaštićen odgovarajućim slojem zemlje.

Pas je dobro.


Cijeli SADS serijal, s videima, ima 8 nastavaka:

  1. Sindrom iznenadne smrti cijepljenih (1) – na cjepilištima [+video 41:09]
  2. Sindrom iznenadne smrti cijepljenih (2) – na ulici [+video 34:02]
  3. Sindrom iznenadne smrti cijepljenih (3) – u javnom prometu [+video 18:36]
  4. Sindrom iznenadne smrti cijepljenih (4) – na poslu i doma [+video 17:13]
  5. Sindrom iznenadne smrti cijepljenih (5) – u shopingu i restoranu
  6. Sindrom iznenadne smrti cijepljenih (6) – u sportu
  7. Sindrom iznenadne smrti cijepljenih (7) – na pozornici i javnom nastupu
  8. Sindrom iznenadne smrti cijepljenih (8) – Stormtroopera

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: