Zašto jedna etnička grupa nema genetske ulaze za Koronavirus? I baš ta je prezastupljena na čelu BigFarme

Amišožidi

Genetsko sekvencioniranje u studiji “New insights into genetic susceptibility of COVID-19: an ACE2 and TMPRSS2 polymorphism analysis” realno pobuđuje sumnju da su Covid-19, odn. Koronavirus laboratorijski napravili:

 • ili Amiši
 • ili Aškenazi židovi.

Naime, samo ove 2 populacije nemaju štetnih varijanti ACE2 receptora u svom genomu, a koji predstavljaju ulaz za Koronavirus u tjelesne stanice.

Budući da ne možemo biti sigurni jesu li sumnjiviji Amiši (populacija od 360.000) ili su sumnjiviji Aškenazi židovi, zvat ćemo ih dalje zbirno u ovom kontekstu – Amišožidi.

Koronavirus (SARS-CoV-2) je laboratorijski proizvod

Da je Koronavirus (SARS-CoV-2) laboratorijski proizvod – to više ne treba posebno dokazivati. (“Exhaustive proof Moderna made Covid-19“). Patenti iz 2013. ne lažu. Imamo “Gain-of-function”, umetnute dijelove HIV-a, rascjep furina, bakterijsku gensku sekvencu umjetno ubačenu, jer prirodno ne postoji… Sve što već dugo rade s GMO.

Težište se u međuvremenu preselilo na “odakle je virus pobjegao” i na “Slava Ukrajini”.

Kod istraživanja zločina je najvažnije prvo shvatiti tko ima motiv. Onaj tko postiže najviše koristi od zločina, odnosno najmanje štete – je glavni osumnjičenik. Još je samo potrebno dokazati da je taj imao i priliku, odn. da je imao pristup mjestu zločina u pravo vrijeme.

Po takvim principima kriminalistike, za napravljen Koronavirus se može reći da su osumnjičenici Amiši i Aškenazi-židovi (skupno: Amišožidi). Jer oni jedini imaju nula (0) loših ACE2 receptora pogodnih za ulaz Koronavirusa u tjelesnu stanicu, za razliku od bijele rase (33) ili crne rase (24).

ACE2

Infekcija SARS-CoV-2 ovisi o čimbenicima stanice domaćina:

 • ACE2 za ulazak u stanicu,
 • TMPRSS2 za “priming” spike-proteina.

Što se tiče ACE2:

 • 33 od 61 (54%) je “loših” ACE2 receptora (koji omogućuju ulaz) kod bijelaca.
 • 24 od 61 (39%) je loših ACE2 receptora kod crnaca.
 • 0 od 61 (0%) je loših ACE2 receptora kod Amišožida.
Postotak štetnih ACE2 receptora, prikladnih za ulaz Koronavirusa u stanicu

Krvna zrnca su prebrojavali u znanstvenoj studiji u Clevelandu, SAD, pod naslovom “New insights into genetic susceptibility of COVID-19: an ACE2 and TMPRSS2 polymorphism analysis“. Kakva slučajnost da se Amišožidima “ne hvata” Koronavirus zbog genetskih predispozicija ! A najbolje se “hvata” baš bijeloj rasi.

Gore se vidi poimence navedena 61 vrsta ACE2 receptora.

 • Ako ste bijelac, zanimat će vas 5.redak (EUR). Što je u vašem retku više kvadratića, to gore po vas. Tamniji su pojačano lošiji od zelenih. Bijelci imaju 33 kvadratića.
 • Prvi redak su crnci (AFR) koji imaju 24 kvadratić.
 • Zadnji redak ALL je prosjek svih populacija.
 • Amišožidi (AMI i ASJ) su bez i jednog kvadratića.

Ukrajina

Kao pripadniku rase koja nekim slučajem ima genetski najviše “ulaza” za “NOVI” Koronavirus, nekako mi sada rat u Ukrajini drukčije izgleda (s ukupno 30-tak svačijih bioloških laboratorija tamo). I čini mi se da se tamo “igra” za nešto puno veće nego smo mi toga svjesni.

Korumpirana Ukrajina je postala El Dorado za biološka istraživanja. Navodno, “samo” za obranu od bioloških oružja, ali k jarcu, moraš si najprije sam kreirati biološka oružja protiv kojih ćeš, kao, istraživati obranu. To je bio-kvaka 22. Ukrajinsku “žitnicu” za proizvodnju biološkog oružja sada više nitko ne može osporiti.

Siromašne Ukrajince su iskorištavali kao zamorce u tim biološkim istraživanjima, a žene kao “nesilice”, surogat-majke za homoseksualce Zapada i eliti za pedofiliju. Eto, toliko je Zapadu stalo do Ukrajinaca. Sada tamo ratuju bijelci sa 33 ulaza za biološko oružje – protiv drugih bijelaca sa istih 33 genetska ulaza. A rat potpomažu oni sa 0 ulaza za biološko oružje.

Kao bijelac, nakon ovih ACE2 otkrića, vidim da sam već 2 godine sudionik neobjavljenog III.svjetskog rata (biološkog). Preminuli od laboratorijski napravljenog Koronavirusa i (namjerno neliječenog) Covid-19 nisu niti znali da su poginuli u rasnom svjetskom ratu.

TMPRSS2

ACE2 nije jedini faktor. Jer inače Amišožidi ne bi uopće oboljevali od Covid-19. A to bi onda zaista bilo sumnjivo. TMPRSS2:

Postotak štetnih TMPRSS2 pogodnih za priming spike-proteina

Ovdje je 63 “recki” za različite TMPRSS2. Uloga TMPRSS2 je da omogućuje djelovanje spike-proteina, najtoksičnijeg dijela Koronavirusa.

Inače, mRNA cjepiva navode tijelo cijepljenika da u beskonačnost proizvodi upravo te spike-proteine. Genijalan je “lijek” koji proizvodi otrov, zar ne?

Inače, taj TMPRSS2 ima značajnu ulogu kod karcinoma i drugih komorbiditeta.

Udruženi zločinački pothvat: ACE2 + TMPRSS2

Ako pogledamo zajedno ova 2 mehanizma oboljevanje od Covid-19, vidimo različit broj “loših” genetskih predispozicija u raznim populacijama (ovdje je iskazan broj, ne postotak loših)

Broj loših genetskih predispozija za Covid-19

Broj mogućih loših čimbenika je približan u ova dva čimbenika (61 i 63), pa ima smisla gledati ih zbrojeno. Ako ipak kome smeta zbrajanje dviju vrsta jabuka, slično izađe i ako se gledaju relativno, samo postoci:

Zašto je problem što imamo Covid-prijemčljivost+spike-protein priming 33+37 , dok neki imaju 0+1 ili 0+3 ?

Zato što je Koronavirus poslužio kao izgovor za masovno cijepljenje s cjepivom koje već 18 mjeseci proizvodi najgori dio tog istog virusa (spike-protein). To znači da će (1) Koronavirus najviše kositi bijelu+crnu rasu, a potom (2) će to nastaviti spike-protein iz cjepiva (zbog TMPRSS2).

Ne zaboravimo da cjepivo uništava imunološki sustav, pa cijepljenici oboljevaju od bolesti protiv koje su cijepljeni, plus što su podložniji svim drugim infekcijama zbog DELETE-anog prirodnog imuniteta .

I na kraju, ne zaboravimo da je Koronavirus poslužio za totalitarizam koji si priželjkuju najbogatiji globalisti.

Napravljen Koronavirus(+Covid-cjepivo) istrebljuju prvenstveno bijelu rasu

Tome svemu dodajte “Japanski dokaz da je svrha Covid-cjepiva DEPOPULACIJA: odredište cjepiva su JAJNICI i SPOLNI HORMONI“. Kada sastojci cjepiva stignu do bijelačkih jajnika i bijelačkih nadbubrežnih žlijezda, TMPRSS2 će pomoći spike-proteinima da naprave štetu. Sterilizacija… najviše bijele rase.

Eto, vlastito Pfizerovo istraživanje: cijepili su 270 glupača-trudnica koje su pristale sudjelovati u testiranju cjepiva. Što reći o jednom istraživanju koje od ukupno 270, za njih 238+5 ne zna koji je bio konačni ishod trudnoće. Zar se ne bi pohvalili s porođenih 243 zdravih beba? Nego razglabaju o 27 trudnoća koje su rezultirale s 1 normalnim porodom i ukupno 28 mrtvih beba (blizanci). Što si onda cijepio trudnice ako nećeš stići dočekati rezultat? A istovremeno ih čuvaš od alkohola i cigareta.

Da ponovim:

 1. Koronavirus je laboratorijski napravljen
 2. Bijela rasa ima nesrazmjerno više genetskih predispozicija za ulaz virusa
 3. Amišožidi gotovo da nemaju genetskih predispozicija za ulaz virusa
 4. Cjepivo inicira proizvodnju najtoksičnijeg dijela virusa
 5. Cjepivo uništava imunitet
 6. Cjepivo se najviše kumulira u spolno-reproduktivnim organima

Ima naznaka da je virus napravljen u ukrajinskim laboratorijima tvrtke “Metabiota”, te prebačen u Wuhan odakle je pušten prije negoli je finije kalibriran – u žurbi i hitno pušten pred predsjedničke izbore u SAD 2020. Pandemija je tako spriječila masovne predizborne skupove, omogućila manipulaciju s glasovanjem putem pošte (vidi dokumentarac: “2000 mules”), te da senilni Biden iz podruma bude izabran/postavljen za predsjednika SAD. Da nije bilo hitnosti, Koronavirus bi bio vjerojatno puno finije kalibriran da bude smrtonosniji, pa ne bi bilo potrebno toliko očiglednih medijskih napora oko cijepljenja i totalitarističkih mjera.

Što sve ukazuje na osumnjičenika?

Dakle imamo prvenstveno bijelce (u prosjeku s 56% loših Korona-predispozicija) i sekundarno crnce (37%) kao najprijemčljivije za NOVI laboratorijski proizveden Koronavirus. U usporedbi s Amišožidima (1%). Postavlja se sasvim logično pitanje “Tko bi onda mogao biti osumnječenik da je kumovao stvaranju Koronavirusa?”.

Tko je imao priliku napraviti to biološko oružje, a da bude po njega najmanje opasno?

Zanimljivo, ali vodstvo BigFarme disproporcionalno pripada etničkoj grupi koja je najmanje prijemčljiva za Covid. Nije li to malo čudno?

Tko ima medije (koji su širili Korona-priču)

Enigma Izrael

Ako ova sumnja na Amišožide kao kreatore Koronavirusa drži vodu, postavlja se pitanje što je s podacima iz Izraela. Da, to je enigma. Jer Izrael je ujedno antivaxerima dokaz kako mjere ne djeluju, te da što je više cijepljenja, to više Covida, hospitaliziranih i umrlih. Link:

Tri mjeseca nakon 2. doze, rizik od zaraze Covidom bio je 13,06 puta veći među cijepljenima i 27 PUTA veća je vjerojatnost da će osjetiti simptome.

Kad je nešto preočito, previše lijepo, previše pravilno (poput pristanka baš države Izrael da bude Pfizerov posebni cjepovni poligon – s očiglednim debaklom), to postaje malo sumnjivo – jer je prenapadno.

Osim toga, Aškenazi židovi su samo jedan dio populacije. Ako je do genetike, možda je ovo što se događa u Izraelu nekome poželjno pročišćivanje – i ujedno zaštitni plašt od eventualne krivnje za izradu i puštanje Koronavirusa.

Da u Izraelu uopće nema umrlih od Covida, bilo bi jednostavnije – ali i prenapadno. No, kao i kod drugih bolesti, osim genetskih, tu su i razni individualni čimbenici. Samo genetski uzroci nisu dovoljni. Ali ostaje znanstvena činjenica da Amišožidi imaju genetski najmanje predispozicija za Koronavirus, a da oni i vode BigFarmu.

Ovdje možete skinuti navedenu studiju:

a ovdje je link na izvor: https://bmcmedicine.biomedcentral.com/track/pdf/10.1186/s12916-020-01673-z.pdf

3 misli o “Zašto jedna etnička grupa nema genetske ulaze za Koronavirus? I baš ta je prezastupljena na čelu BigFarme

Add yours

 1. Sve je to istina.
  Ali na žalos 97 posto populacije razmislja kao grupa ili tv to radi za njih.

 2. Ovo sa genetskom otpornošću protiv coronavirusa… mislim da je Židovima to sam njihov bog Jehova ukazao na to. A on nije nikakvo metafizičko biće nego moćan stvor, ali ipak samo stvor koji se proglasio vrhovnim Bogom i zavladao umovima polovice zemaljskog stanovništva, a onaj tko se zaista želi izbaviti od te njnegove vlasti trpi gadne posljedice.

  Čitao sam još davno na forumu.hr da su mnogi poslodavci tražili od potencijalnih djelatnika preporuku od mjesnih župnika da su oni dobri ljudi, da se dobro vladaju i da stoga župnik vjeruje da će oni biti dobri radnici.

  Teško mi je vjerovati u ovo. No ljudskoj gluposti nema kraja. Istinski privatni poduzetnik gleda jesi li sposoban, pa cost / benefit analizu, pa tek onda sve ostalo. Ako uopće gleda sve ostalo.

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: