1.doza ruši Covid-imunitet na 29% od prirodnog, 2.doza na 24%, booster na 8%

To pokazuju podaci američkog cjepnog kooperanta, lanca ljekarni “Walgreens” – koji provodi i Covid-cijepljenje i PCR-testiranje. Za pretpostaviti je da će nakon ovog razotkrivanja doći do prepravljanja podataka, kao što je napravila Američka vojska nakon što je procurilo… (“Američka vojska priznaje 156%-1000% porast bolesti nakon Covid-cjepiva“)

Iako znamo da je PCR-test bezvezan, plandemičarima je jako puno značio. Zanimljivo je vidjeti kako na PCR-u danas prolaze cijepljenici s različitim primljenim dozama.

Da ne bude napadno, oni su za 2. i 3.dozu razmrvili podatke (prvi dio unutar 5 mjeseci od zadnje doze i drugi dio za više od 5 mjeseci nakon zadnje doze) – nejasno je zašto tako ne cjepkaju i 1.dozu:

 • Kad testiraju necijepljene, dobiju 6,5% PCR-pozitivnih na Covid.
 • Kad testiraju 1-dozne cijepljenike, u 11,0% testiranja ispadnu im pozitivni na Covid.
 • Kad testiraju 2-dozne, ispadne 9,6% pozitivnih, a što kod starije-doznih naraste do 12,3%.
 • Kad testiraju 3-dozne, “svježiji” ispadnu 12,0% pozitivnih, a “odstajali” (više od 5 mjeseci od zadnje doze) budu 16,3% pozitivni na Covid.

Što bi sad netko mogao zaključiti? I 1-dozni i 2-dozni i 3-dozni će biti pozitivni na Covid približno tu negdje (9,6-12%). Kasnije se počnu razlikovati po “odstajalosti”. Cijepljenima se nakon određenog broja mjeseci istroši “pretplata” i naraste im postotak Covid-a na 12,3-16,3%.

Istovremeno postoji jedna grupa koja ima 44-60% manji postotak PCR-pozitivnih na Covid od grupa 1-2-3-doznih, tj. samo 6,5% . Svatko pametan bi poželio biti među njima. A to su…. (ta-da)… to su… NECIJEPLJENI.

I baš svatko je u jednom trenutku bio u toj grupi. Ostanak među njima je ovisio o gledanju TV-dnevnika i čitanju novina i “glavnih” internetskih portala na PC/mobitelu. Danas-sutra će stožeraši reći da je to cijepljenje bila vaša odluka.

– Ma, ne bi nam to učinili !
– Oni samo žrtvuju nešto jaja. To je za opće dobro !
– Ne bi nas toliko hranili da nas žele ubiti !
– GLUPI TEORETIČARI ZAVJERE
– Oni žele ono što je najbolje za nas… svatko to zna !
– Oni nas štite od lisica!
– Jeeaaa !

Testirani i Covid-pozitivni ovisno o dozi

Ovo prethodno samo pokazuje da svaka dodatna doza cjepiva donosi više PCR-Covida (11%–>12,3%–>16,3%). Nisam siguran da je to bio cilj svakome tko je odlučio zavrnuti rukav za medicinsku penetraciju. Međutim, to je samo pola priče – i ne znači puno ako ne znamo i udjele pojedinih grupa u ukupnom testiranju.

Plavo (lijevo) su PCR-testiranja:

 • Necijepljenih je 29,1% među testiranima (skoro trećina od ukupno testiranih).
 • 1-doznih gotovo da više i nema, 2,7% među testiranima.
 • 2-doznih je četvrtina 25,5% (19,8+5,7) testiranih.
 • 3-dozni čine 42,7% (19,7+23,0), nešto manje od polovice testiranih.

Tako malo 1-doznih znači da oni koji se krenu ubadati, ne staju na 1.dozi, nego idu do 2 odnosno 3. Koliko već mediji kažu da treba. A oni koji se nisu do sada cijepili, ti se ne misle cijepiti. Zato je sve malo stalo. Čekaj dok puste Marburg, bit će navala janjaca na cjepilišta k’o u najboljim danima.

Znamo udjel pojedine grupe među testiranima (plavo). Crveno je postotak PCR-pozitivnih kod pojedine grupe od svih ukupno pozitivnih.

Ako se ne gleda “odstajalost” zadnje primljene doze

Granica 5 mjeseci od zadnje doze, u svrhu cjepkanja, je samo pokazala da s vremenom cijepljenima ide na gore, a ne na bolje.

Za daljnju analizu ima smisla objediniti podatke, ne gledajući starost zadnje primljene doze. Tako se mogu bolje vidjeti razmjeri neučinkovitosti Covidcjepa.

Necijepljeni su manje Covid-pozitivni (zeleno je manje od crvenog), dok su 2-dozni i 3-dozni sve više i više Covid-pozitivni (zeleni stupac sve veći i veći od crvenog). A pričaju nam o epidemiji NE-cijepljenih. Očito se radi o epidemiji cijepljenih.

Ne znaš je li to zato što 7/24 sami proizvode baš najvažnije elemente Koronavirusa, spike-proteine – ili zato jer im je cjepivo uništilo opći imunitet. Zapravo dobro i prolaze – jer su životinje u eksperimentima s mRNA cjepivima nakon nekog vremena pougibale baš od cjepivom ciljanih virusa.

Veliki je nesrazmjer između broja cijepljenika s 3 doze i s 1 dozom, u apsolutnim brojkama. Stoga nije pošteno uspoređivati ih. Za mjerenje podložnosti Covidu, treba gledati relativne odnose testirani/cijepljeni. Npr. za necijepljene je to postotak testiranih podijeljen s postotkom Covid-pozitivnih (29,1 x 100 / 17,0 = 171)

Boostanih navodno ima u SAD 30%. Međutim, ti boostani čine 53,5% među pozitivnima. Necijepljeni čine 17% pozitivnih, manje nego je njihov udjel u ukupnoj populaciji.

Faktcheckeri sugeriraju da je razlog višeg postotka ‘slučajeva’ među cijepljenima zato što “imaju kulturu” da se češće idu testirati – nego što imaju nemarni nacijepljeni. [Istina, kao antivaxer, osobno se nisam nikada testirao.] Međutim, ovi podaci pokazuju da se necijepljeni testiraju zapravo više nego itko drugi. Vjerojatno zbog uvedenih obaveza testiranja zbog posla svih onih koji nemaju naci-potvrdu.

Kod djece 5-11 samo 39% pozitivnih je među necijepljenima, iako je necijepljenih u ovoj dobnoj grupi 65%.

Ima smisla staviti najveći broj kao bazu100 i onda usporediti s ostalima. Tako dobivamo svojevrsni prikaz urušavanja “Covid-imuniteta” za različite grupe doziranih.

 • 1.doza zaista jako uruši imunitet na Covid, sa 100 na 29%. Ostane im manje od trećine prirodnog imuniteta na Covid
 • 2.doza nastavlja usporeno rušiti imunitet (sa 29% na 24%)
 • 3.doza malo jače sruši Covid-imunitet ,na samo 8% prirodnog imuniteta.

Što je poanta? Čuvajte svoj prirodni imunitet i ne cijepite se. To je najveće blago koje posjedujete. A ako ste se cijepili, pokušajte se iščistiti se što prije (“Savjeti cijepljenima (=liječenje od mRNA cjepiva)“)

Da brisanje prirodnog imuniteta nije bilo DOVOLJNO loše, cijepljenici još riskiraju nuspojave i smrt od cjepiva. A što necijepljeni ne riskiraju.

Sav taj rizik cijepljeni poduzimaju zbog treće/druge/prve decimale iza brojke “99%” – stope preživljavanja Covida-19 (ovisno o godinama starosti). Oni ulaze u sav taj rizik zbog praćenja krivih medija i vjerovanja da im nitko ne bi htio činiti zlo.

Ne možemo znati ima li Covidcjep neku još neotkrivenu korist - jer za Covid-19 ovo cjepivo ne samo da ne djeluje, nego djeluje razorno negativno: ljudima nakon 1.doze ruši Covid-otpornost na svega 29% od početne, zatim na 24% nakon druge i na samo 8% nakon 3.doze.

Konačni zaključak: Prema svetom Covid-testu, više Covid-infekcija ima među onima koji su se cijepili baš protiv Covid-infekcija. Cjepitelji su se sada povukli na rezervni položaj (“…ali štiti od težih oblika bolesti i smrti”), te im sada voljeni PCR-test više nije po volji. Na žalost, još brutalnija istina je baš po pitanju hospitalizacija i smrti – pa je evidentno da je laž sve što izgovore. Ali idemo dalje: Misli na druge, cijepi se!

Izvor: https://www.theblaze.com/op-ed/horowitz-walgreens-recorded-who-tested-positive-for-covid-and-the-results-might-surprise-you

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: