Iskašljavanje Covidcjepa

Muškarac. 32 godine.

2 puta cijepljen protiv Covid-19 (kako bi se osigurao protiv 2.decimale statističke šanse da umre od namjerno neliječenog Covida)

Inače zdrav. Došao na Hitnu zbog teškoća disanja (Utah, SAD).

Sretni cijepljenik je uz stručnu medicinsku pomoć uspio iskašljati bijelougrušani “odljevak” jednog svog plućnog krila.

Pitam se:

Naravno ovaj nekrvni ugrušak ne može nikako biti zbog cjepiva. Nooooo. Zapravo ništa loše ne može doći od cjepiva – pitaj fukare.hr. Naime, muškarac je pušač e-cigareta (“vaping”).

Eto ti ga na! Mora da mu je odljevak plućnih alveola napravilo e-pušenje.

Ne znam kako funkcioniraju te e-cigarete – nisam stigao ni do običnih. Ali mora da je su puno zdravije od običnih – ako su kemijski naprednije ili cigarete imaju vezu na internet. Uostalom, nekada je ista ta “struka” u medijima preporučivala pušenje, kao što danas preporuča Covidcjep.

Iskašljanu dozu cjepiva hitno nadomjestiti boosterom !

Tko zna, možda e-cigarete počnu biti korisne za ljuštenje Covidcjepa iz pluća! [ja bih ipak preporučio druge stvari, dok/ako ne bude prekasno: “Savjeti cijepljenima (=liječenje od mRNA cjepiva)“]

Kako je ovaj naš cijepljenik sada iskašljao svoj Covidcjep, vjerojatno mu “struka” preporučuje da HITNO ode po booster – kako bi nadomjestio nesretno iskašljanu dozu. Video [6:47]

Medicinska sestra s Hitne koja je snimila ovaj covidcjepni hračak ne želi dalje izlaziti s tim u javnost jer je 3 godine pred mirovinom. Tako da možete mirno iskašljavati svoj Covidcjep – budući je medicinska diskrecija zajamčena: Junakinje s prve crte neće nikom ništa reći. Prije podne izvlače ugruške, a popodne cijepe po cjepilištima. A našlo se vremena i za Tik-tok koreografije.

Razgranati covidcjepni hračak

Da se što prije otarasimo groteskne slike plućnog covidcjepnog hračka, završit ću s glazbenim brojem [3:14] u bezbrižnim blagdanskim taktovima pod naslovom “It’s Beginning to Look a Lot Like … Genocide”


Alternativni link, u slučaju brisanja s YouTube-a: (https://rumble.com/vtcnjo-its-beginning-to-look-a-lot-like-genocide.html)

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: