Kakva je 2019. bila uloga Ukrajine u “kuhanju” Covida-19 ?

Covid-19 (i njegovo cjepivo) shvaćam vrlo osobno. I reagiram dosta emocionalno kad otkrijem neke stvari:

Krenimo unatrag.

  1. Dana 11.02.2020. je WHO službeno priznala novu bolest i dala joj ime Covid-19. To je ujedno datum uspostave “Jedne svjetske vlade” NWO-a, budući je svim rockefellerskim liječnicima na planeti naređeno kako (ne)liječiti Covid.
  2. Mjesec dana ranije, u siječnju 2020 se prvi put uopće čulo za novi Koronavirus i zbog njega novu bolest sličnu pneumoniji, koja se širi po Wuhanu, u Kini.
  3. Vratimo se još 2 mjeseca ranije, ali sada u Ukrajinu, na 12.11.2019. – 2 mjeseca prije nego se čulo za pojavu nove bolesti i 3 mjeseca prije nego je ta bolest priznata od WHO dobivši svoje ime.

Ukrajina 2019

S tim datumom (12.11.2019) je ukrajinski bio-laboratorij “Labyrinth Global Health Inc.” dobio od američkog Ministarstva obrane 360.000$ za istraživanje i rezultat “SME Manuscript Documentation and Covid 19 Research“.

Volio bih da mi raskrinkavači objasne kako je ovaj bio-lab mogao dobiti novac da istražuje nešto što još 3 mjeseca neće postojati?

S tim da se može pretpostaviti da to seže još ranije – jer se novac ne dobiva od danas do sutra, pripreme vjerojatno malo dulje traju, barem mjesecima.

Ne, ova karta dolje nije karta ruskih zračnih udara po Ukrajini, nego karta američkih bio-laboratorija u Ukrajini. Teško je trenutno odrediti gdje se nalazio baš taj bio-lab prigodnog naziva “Labyrint u našu 2-godišnju budućnost”.

U Korona-labirintu se vrtimo već 2 godine. Sve po “od 2 tjedna” do slijedećeg “2 tjedna da izravnamo krivulju”.

Labirint obmana

A ovo dolje su uslikani “Ukrajinci” iz uprave tog bio-laba koji su dobili novce za istraživanje bolesti koja će se otkriti za 3 mjeseca na drugom kraju svijeta. Ulijevaju povjerenje, zar ne, pogotovo CEO Karen izgleda da zna znanje… a i CFO Murat se čini… znate već što mislim.

Prebolio sam taj Covid s kojim su se ovi bavili u njegovoj prenatalnoj fazi, tj. 3 mjeseca prije njegova rođenja – pa osjećam određenu povezanost s radom ovih vrijednih ukrajinskih poduzetnika.

Raj za istraživanje biološkog… čega već

Cijepljeni ili necijepljeni, volimo uspoređivati Ukrajinu 2022 i Hrvatsku 1991. Eto, mi smo nekada (1991) imali “Plivu”, a oni su imali (2022) pregršt bio-labova za “Program smanjenja biološke prijetnje u Ukrajini”. Kako se već nazivalo istraživanje Covida – a koji će iznenaditi svijet 3 mjeseca kasnije.

Vidim sličnost i po pozamašnom broju stranih biotehnoloških/farmaceutskih tvrtki u Ukrajini 2022 i u Hrvatskoj 1991. Video [1:04]:

Uhljebljenje djece američkih političara

Koliko je jadni narod u Ukrajini imao koristi od tog farmaceutskog eldorada? Koliko je imao koristi od toga da 3 sina i 1 kćer američkih visokopozicioniranih političara iz Demokratske stranke (uključujući ustoličenog Bidena) “radi” i prima plaću u ukrajinskim naftnim kompanijama – a da nemaju nikakvog sličnog iskustva?

Netko će reći da sam skrenuo s teme: kakve sad veze ima naftni biznis i istraživanje lijekova. Pa, gospodin Rockefeller se ne bi složio s tim. Eto imamo ulicu i trg u Zagrebu s njegovim imenom: ne zbog njegovog naftnog doprinosa, nego što je iz nafte sintetizirao lijekove za utišavanje simptoma bolesti, te tako puno skuplje prodavao litru nafte (vidi: “Eugenika i stogodišnji utjecaj obitelji Rockefeller na medicinsku znanost

Ukrajinska uloga u Covid-u

Ne tvrdim da su Covid-19 kuhali u Ukrajini. “Labyrinth Global Health Inc.” je vjerojatno samo trebao istražiti prije puštanja, može li se Covid u nekoj varijanti profilirati baš za slavenski genotip. Jer su ukrajinski bio-laboratoriji raspolagali s najvećom bazom uzoraka slavenskog genetskog materijala. To je samo moja skromna hipoteza.

Ekspert za bio-oružje, dr.Boyle kaže, “postoji globalni ‘nacistički kult’ koji jednostavno ne želi stati. Žele biti u mogućnosti ‘osloboditi svijet’ od određenih etničkih skupina, stoga se fokusiraju na etnički specifično oružje temeljeno na DNK.

Jesam li paranoičan kao što je Macron bio na “PCR-mozgalicu”?

Možda su istraživanja “Covida iz budućnosti” u Ukrajini 2019. bila samo slučajno neobjašnjivo vremeplovska. Možda griješim s tom hipotezom, jer sam nakon 2 godine Covida i natjeravanja na cijepljenje – pomalo paranoičan da bih više išta medijima vjerovao. Ovo natjeravanje na cijepljenje je bez presedana u povijesti i očito veoma važno globalističkoj eliti.

Paranoičan sam možda baš kao i Macron koji se nije dao PCR-testirati u Moskvi – bojeći se da mu Rusi ne “skinu” DNK iz šmrklja s PCR-štapićem zvanim “duboka mozgalica”. Šteta što se kineska alternativa uzimanja PCR-test “nije primila” u globalnom covid-normalnom (“Covid testovi će se uzimati analno. Ozbiljno.“). Jer bi mu se Rusi tada mogli domoći i puno vrednije meterijala.

Izvor: https://dailyexpose.uk/2022/04/13/us-dod-contract-covid-research-ukraine-nov-2019/

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: