Što li sve nisu stavili u “Covidcjepnu juhu” (1)

SF u cijepljenom tijelu

Za razliku od prva 2 mjeseca koronske 2020., kad je umrlo 5800 umirovljenika, ove godine (nakon 1 godine “spasonosnog” cijepljenja, docjepljivanja i “boostanja”) u Hrvatskoj je preminulo 8200 umirovljenika. Cjepivo pomaže, nema šta!

GodinaPreminuli umirovljenici u prva 2 mjeseca
2020 (početak Korone)5800
2021 (početak cijepljenja)7400
2022 (nakon 1 godine cijepljenja)8200

U SAD “Osiguravajuća kuća: 40% povećanje stope smrtnosti sredovječnih Amerikanaca (18-64) u 3.kvartalu 2021: Cjepivo? Ma, ne može to imati veze!“. I taman kad se čovjek započinje pitati o povećanju smrtnosti nakon kampanje cijepljenja… krenuo rat u Ukrajini.

Po tome kako je preko noći nestala Korona (i nezgodna pitanja o rezultatima/posljedicama cijepljenja), može se zaključiti kome je najviše trebao rat u Ukrajini.

Presudni rat se odvija u tijelima cijepljenih, a ne u Ukrajini

ONI imaju bogato iskustvo kako “zakuhati” rat, a da netko drugi ispadne krivac (još od financiranja Oktobarske revolucije). Znaju koju tipku treba pritisnuti da se postigne željena reakcija.

Svi ti isti mediji koji su 2 godine zastrašivali, lagali, cenzurirali i reklamirali cijepljenje – danas su opet jednoglasni. Samo što nije više “Korona/cjepivo” nego “Rat u Ukrajini”.

Ista jednoglasnost prije toga za LGBT, klimatske promjene, imigrantsku “krizu”, transseksualce. Kao i svaki put, i ovoga puta je “drugo mišljenje” zabranjeno, cenzurirano, “otkazano”.

Jel’ samo ja vidim isti rukopis u svemu ovome?

Ako im nisam povjerovao za cjepivo i Koronu – zašto bih im vjerovao za Ukrajinu, transseksualce, imigrante, klimatske promjene i LGBT?

Nakon što su me mediji željeli ubiti cjepivom, ja to shvaćam vrlo osobno – i ne vjerujem im više ništa ni o čemu.

Čovjek mora suosjećati s običnim narodom u Ukrajini koji je kolateralna žrtva nečeg daleko krupnijeg. Taj inducirani rat samo služi za odvlačenje pažnje s unutrašnje bojišnice cijepljenih tijela.

I dok sav sheeple upija riječi pandemijskih propagandista o ratu u Ukrajini, presudni i vrlo osobni rat se odvija u vlastitim cijepljenim tijelima, a ne u Ukrajini.

Tajni sastojci “depopulacijske juhe” zvane Covid-cjepivo

Da njihov plan s cjepivom nema ništa s Covid-om vidi se (osim po neučinkovitosti) i po tome ŠTO su sve stavili u cjepivo. Prenosim odličan članak koji nabraja dijabolične sastojke ove “depopulizacijske juhe”, zvane Covid-cjepiva. S kronologijom i sa svim video-linkovima – stanje otkrivenoga do kraja 2021.

U prvom dijelu ovog 2-dijelnog teksta bit će govora o “ŠTO SU STAVILI” u cjepiva, a u drugom dijelu “ZA KOJU STVARNU SVRHU”. Smrznut ćete se i užasnuti.

Od početka ovaj blog prati “ŠTO SU STAVILI”, ali nije bilo jasno ČEMU svi ti ne-medicinski sastojci. Tek sada , nakon 2.dijela, ćete vidjeti da se sve posložilo.

Najprije se pripremite za pravi SF u tijelima cijepljenih.

(#1) Hidre u cjepivu

Dr. Carrie Madej je otkrila organizme Hydre u cjepivima na Stew Peter’s Showu 29. rujna 2021.,

Hydra Vulgaris identified in Pfizer & Moderna Covid-19 serums

‘Tu stvar’ (Hydra Vulgaris) također je identicirao u Pfizerovim bočicama dr. Franc Zalewski. Kao korak dalje, napravio je kemijsku analizu Hidre, otkrivajući da kemijski spoj tog stvorenja sadrži aluminij, ugljik i brom. To znači da se Hidre genetski modificiraju prije nego što se ubrizgaju u ljude.

Dr. Jane Ruby, farmaceutska istraživačica, naglašava da uspavana Hydra-“jaja” postaju aktivna, rastu i množe se kada su izložena grafitu i toplini.

(#2) Samosastavljajući medicinski uređaji u krvi cijepljenih

Nakon toga je uslijedilo zapanjujuće otkriće dr. Zandre Botha – mikroskopskih, samosastavljajućih medicinskih uređaja u krvi cijepljenih pacijenata. Crvena krvna zrnca su opasno deformirana i zgrušana, takve stvari nikada prije nije vidjela u svojih 15 godina kao liječnica krvi.

(#3) Paraziti u bočicama cjepiva

Spomenuti dr. Franc Zalewski također je identificirao i parazite u bočicama cjepiva. Nije bio jedini. U kolovozu, Dr. Robert Young u 4 bočice Covid-19 cjepiva je identificirao parazite. Dr. Jane Ruby se ponovno pridružila Stewu Petersu kako bi dala ključni komentar na nalaze dr. Younga.

Istraživačka novinarka Ramola D. dala nam je dodatne informacije o parazitima koje je otkrio dr. Young i razotkrila ih u listopadu.

(#4) Grafen oksid u cjepivu

Još u srpnju, “La Quinta Columna” su u Pfizer-BioNTech serumu (=cjepivu) pronašli otrovne nano metalne čestice, posebno nanografen oksid, u značajnim količinama, kao i lipidne nanočestice, te parazit “Trypanosoma cruzii”.

Pfizerova zviždača Karen Kingston pojavila se na Stew Peter’s Showu u srpnju i provela nas kroz prezentaciju o tome kako se grafen oksid pronalazi u svim Covid-19 serumima (=cjepivima). Grafen oksid nije naveden u patentnim podnescima i namjerno je skriven pod poslovnom tajnom, budući je poznato da je otrovan za ljude.

O nanočesticama i toksičnosti grafenskog oksida: “Graphene Oxide The Vector For Covid-19 Democide“. Čovječanstvo je zasićeno nanočesticama grafenskog oksida na bezbroj načina.

Postoje već protokoli za detoksikaciju grafenskog oksida iz tijela: “Graphene Oxide Detox Protocols For The Vaxxed & Unvaxxed“.

Čak su i deklarirani sastojci dovoljni da odvrate svakoga od Covid-cjepiva

Već su i deklarirani sastojci Covid-cjepiva dovoljna noćna mora. Sada je jasno da postoje i dodatni otrovi i drugi užasi koje biotehnološka farmaceutska industrija ne otkriva javnosti.

[Sve ovo navedeno je lako provjerivo s mikroskopom, za razliku od rekurzivnog obmanjivanja od strane bez-mikroskopskih Raskrinkavanje.ba i Faktograf.hr . Iako vam sve dalje u tekstu može zvučati nadrealno i Sci-Fi, samo se podsjetite da su, kako se hvale, s mRNA tehnologijom u stanju cijepati membrane vaših stanica i umetati gene. Stoga uklonite svoju mentalnu barijeru "što bi moglo biti nestvarno, nemoguće, neistinito" i druge faktčekerske atribute o tzv. teorijama zavjera.]

Cjepivom do “Platforme poslušnosti”

Karen Kingston je potkrijepila sva ta zastrašujuća otkrića patentnim prijavama i potvrdama u emisiji Stew Peter’s Show. Kingston objašnjava da su cjepiva ‘gateway do platforme poslušnosti (“obedience platform“) i potencijalno do “platforme egzekucije” – ako niste poslušni, tj. na temelju svog postignutog skora.

Informirani pristanak je zaobiđen i ljudi nisu znali da su injektirani s “pametnim uređajima” i biološkim oružjem. Postoji AI komponenta ovih cjepiva.

Super-širitelji

Patenti također otkrivaju da je Pfizer znao da će cijepljeni postati “super-širitelji” i prenositi smrtonosne patogene na zdrave osobe.

Gain-Of-Function

Zbog činjenice da patentni zahtjevi ne otkrivaju komponente sastojaka cjepiva Biotech-a, evo rezultatat istraživanja ​​znanstvenih recenziranih studija koje uključuju Hydra Vulgaris i parazite – kako bi se moglo shvatiti ZAŠTO se ubrizgavaju ljudima.

Sve ovdje napisano se temelji na dokazima iz javne, recenzirane literature o znanstvenim otkrićima i tehnološkom razvoju koji se protežu kroz posljednja desetljeća. Koliko god ova informacija zvučala uzbudljivo znanstveno-fantastično, tehnologija je već primijenjena i ubrizgava se u vene naše djece dok govorimo. Možete i sami pročitati studije.

Hibridizacija DNK započela je 1980. godine s Nadrianom C. Seemanom koji je počeo konstruirati samosastavljajuće nanostrukture. Tehnologija transgeneze Hydra Vulgaris razvijena je tijekom posljednjih 30 godina. Ovo je proces prijenosa gena i organizama s jedne vrste na drugu, čime nastaje nova klonirana vrsta.

Projekt “Ljudski genom” započeo je 2000. godine. Hidre se koriste u sklopu ljudskog genoma za utišavanje gena ljudi.

su svi dio ‘operativnog sustava’ koji zaobilazi ljudski imunološki sustav. Više o Moderninom ‘operativnom sustavu’ možete pročitati na njihovoj web stranici ovdje.

[Poželjno je da čitatelj sa znanjem engleskog jezika svakako otvori linkove na recenzirane znanstvene radove.]


Iz slijedećeg nastavka “Što li sve nisu stavili u “Covidcjepnu juhu” (2)”:

[Oni jednostavno žele stvoriti jednu novu nižu ljudsku vrstu radilica/robova. I to u njima potrebnoj količini – nad kojom će imati apsolutnu kontrolu tjelesa i umova. To je razlog zašto su toliko uprli da cijepe koga god stignu (laganjem, zastrašivanjem, ucjenom, prisilom). Provedbu su delegirali odozgo UN-WHO-EU na korisne idiote u vlasti, medicini, znanosti i medijima – jednako predviđenima za otpis.]

2.dio: Što li sve nisu stavili u “Covidcjepnu juhu” (2)

Jedna misao o “Što li sve nisu stavili u “Covidcjepnu juhu” (1)

Add yours

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: