“Cijepit” će nas i preko transfuzijske krvi

Cijepljenje je malo zapelo.

Evo, dana 20.03.2022 u Hrvatskoj su sprašili suma-sumarum 18 doza. Malo nedostaje, pa jedna doza u svakoj županiji. Od toga su imali 3 prvocijepljenika. Ostalih 15 doza je bilo za redovito nadopunjavanje “pretplate”.

S obzirom na ovakav trend odgovorni su jednostavnom matematikom došli do zaključka da će im za cijelu godinu 2023. onda trebati 7.700.000 doza. Valjda ono; 18 doza x 365 dana = 6.570.000 dobre vage. A pošto bi se mogla tražiti i “doza više”, onda još milijun i nešto preko. Nije beg cicija, kad je već cjepivo tako jeftino i lakše se nabavi nego struja i plin.

Postavlja se pitanje kako ispuniti EU-normu, tj. na dnevnoj bazi povećati broj pretplatnika, pogotovo prvocijepljenika – s one trojice na nekih 300 ili 3000. “Novavax” je očito podbaciovax (“Zamka zvana “Novavax”) – nema jagme.

Unatoč EU pokudama o preslabom punjenju hrvatskih tjelesa s biološkim oružjem, djelatnici s prve crte Rockefellerove medicine pokazuju zavidnu mirnoću.

“Već ćete vi doći na operacijski stol!”.

Najprije smo vas ucijenjivali: naša usluga u zamjenu za vaš pristanak na cijepljenje. A sada imamo i drugog asa u rukavu: budale, cjepivo vam je sada faktički u transfuzijskoj krvi.

Zviždačica govori da se ljudima koji primaju redovite infuzije krvne plazme stanje pogoršava nakon transfuzije. Imaju povećanje D-dimer testa, tj. rade im se krvni ugrušci koji će se tek kasnije vidjeti na CT-u.

I tako, ne cijepe oni samo na cijepovnim punktovima, nego će vas posredno “cijepiti” s transfuzijskom krvi (s cjepivom obogaćenoj krvi) – nađete li se na operacijekom stolu. Necijepljeni će lijepo dobiti cijepljenu krv u transfuziji “obogaćenu” sa svim spike-proteinima, medicinskim grafenom i medicinskim hidrogelom. Gmokrv. Kao da su se i cijepili.

Kako izgleda krv cijepljenih “na samom kraju puta” najbolje znaju preparatori-balzameri (“Balzamer-pogrebnik izvlači 50cm dugačke bijele ne-krvne ugruške iz arterija pokojnih cijepljenika“). Ovo bijelo bi trebala biti krv.

Cijepljena krv se drukčije ponaša od necijepljene

Neki drugi imaju priliku i prije “kraja puta” primijetiti da se krv cijepljenih drukčije ponaša (“Cijepljena krv u epruveti se zgruša za 3 minute, necijepljena za 30“). Ali to još izgleda ne znaju u Petrovoj, u Zavodu za transfuzijsku medicinu.

Petrova spremno prima doniranu cijepljenu krv 2 dana, odnosno 14 dana nakon cijepljenja. Već će oni to nekako razrijediti s kemikalijama. “A što ćete s grafenom i hidrogelom?” – “Ako faktčekeri (od bigfarme plaćeni) kažu da je to budalaština, onda je budalaština, koja nije vrijedna nikakvog istraživanja”.

Evo kriterija:

Već se i tetovir-majstori žale da imaju problema sa žigosanjem svojih napredno-liberalnih cijepljenih mušterija.

Medijska popularizacija pirsinga i tetoviranja izvan homoseksualne “zajednice” i hetero supkulture lučkih radnika imala je svrhu naviknuti raju na mikročipiranje i Bill Gates-ov QUANTUM-DOT TATTOO s digitalnim certifikatom (2019), što im ipak nije uspjelo implementirati kroz Covid.

Srce me boli kad vidim tetovirane desničare – koji očito ipak ništa ne shvaćaju. Ili kako djecu navikavaju s “privremenim” tetovažama. Uglavnom, ovi “tatto-artisti” (asocira me na iz iste kuhinje populariziran izraz “porno-zvijezde”) kažu da se cijepljenicima koža više ne brani – ni od žiga, ni od zvjeri.

Već je ovdje bila uspoređivana cijepljena i necijepljena krv – a što su nešto kao raskrinkali.ba da nije istina (“Cijepljeni imaju slijepljene crvene krvne stanice“). Nije da su sami provjerili s mikroskopom, nego prenose jedni od drugih tvrdnju da to nije istina – i da je “šteta trošit mikroskop” za to pogledat’ svojim očima.

Ovdje je još jedna takva usporedba dviju krvi, a koju bi mogli napraviti i u Petrovoj, kad bi imali slobodan mikroskop. Zamislite ovakav sličan video nekog našeg transfuziologa na hrvatskom. Ali taj film nećete gledati. Tako su nam kvalitetni liječnici.

U ovom videu [eng, 5:07] kažu da sada redovito vide 5-8 vrsta bakterija i parazita u krvi cijepljenih. Inače normalno puno veće bijele krvne stanice su u cijepljenoj krvi malene i kržljave – imunitet je očito desetkovan (“Cijepni AIDS uspješno podijeljen na cijepnim punktovima (“vakcinski AIDS”, tj. VAIDS)“).

Kako će se ova usporena krv uspjeti boriti s karcinomima i s infekcijama? Nikako. (“Stani u red po svoj karcinom: Spike-protein od cjepiva onemogućuje popravak DNK u stanici“)

Tko si normalan želi u žilama ovakvu kvrgavu, crijevasto-zgrudanu krv – vitalnu poput ustajale močvare? Ja si ne želim.

Cijepljeni se vidno drukčije ponašaju od necijepljenih

Petrova ne samo da ne vidi problem što se cijepljena krv drukčije ponaša, nego niti što se cijepljeni vidno drukčije ponašaju od necijepljenih:

Ja jesam laik, ali bih rekao da takvo ponašanje ima neke veze s njihovom krvlju. Ako im potpuno stane protok ove usporene “močvarne krvi”, tada nije čudo da se tijela “isključuju” i da padaju. Transfuzijska struka pak smatra da je krv jedno, a TV-ispadi nešto sasvim drugo.

Mora da je ovo Covid cjepivo nešto zaista posebno. Jer za ništa drugo nisu toliko navaljivali kao za Covid-cjepivo: cijepe svim mogućim sredstvima.

Kako je gornji filmić “slika dobra, tona nema”, evo malo s boljim tonom .

Nakon svih ovih scena, neka se svatko još čisto-krvan zapita želi li u transfuziji primiti “močvarnu” krv padajuće-trzavih cijepljenika.

I hoće li nas bogata elita jednoga dana loviti po šumama i gorama zbog naše čiste krvi – “misli na druge”. Možda će izigrani niži ešalon elite i kriminalaca trebati kompletnu zamjenu krvi.


Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: