Cijepni AIDS uspješno podijeljen na cijepnim punktovima (“vakcinski AIDS”, tj. VAIDS)

Cijepni punktovi su poslužili svojoj svrsi: podijelili su AIDS svim zainteresiranima.

Za ovu bolest imunološkog sustava (AIDS=Acquired ImmunoDeficiency Syndrome) hrvatski izraz bi bio “kopnica” – vrlo slikovito, nema šta .

Netragom je nestao početni izraz GRID (Gay Related Immunodeficiency Disease) jer nije bio u skladu sa “stečevinama Europske Unije”… pardon: parada ponosa.

Zahvaljujući medicinskoj “struci” i Stožeru – sodomija više neće biti dominantni izvor AIDS-a. Gayevi su dočekali potpunu jednakost s heterima po pitanju imuniteta. Na ovom blogu AIDS je prvi put spomenut 2015 (“Ljubav u septičkoj jami“). Svim tamo navedenim homoseksualnim metodama prodobivanja AIDS-a (plus “I dalje mislite da je homoseksualnost “prirodna”? Ovi podaci će vas šokirati!“) danas imamo čast dodati i Covid-cjepivo kao izvor AIDS-a (sada ide jingle “To je nama naša struka dala, da imamo AIDS za badava“).

Pred-terorist

Ali nije sve tako crno. Bolje/lakše je imati AIDS nego Covid. Informacija o vašem AIDS-u se smatra vašom medicinskom privatnosti i možete se nastaviti baviti sodomijom bez da s time opterećujete sodopartnere.

Međutim, u slučaju Covida cijelo vrijeme ste pretpostavljeni asimptomatski nositelj u pred-zločinu (pa zločin nije više ni potreban, a onda niti dokazivanje krivnje počinjenja zločina). Vi ste nešto kao iz filma “Minority Report” – “pred-terorist” (Markotić o kršenju mjera: ‘Svako neodgovorno ponašanje ima elemente bioterorizma‘).

Ne znam koja su očekivanja od cjepiva imali ljudi koji su pristali na ubod. I jesu li im se očekivanja mijenjala kako se mijenjala marketinška poruka… ovim redom:

1.”Cjepivo štiti od Covida”

Lažljivi mediji (i političari putem njih), uvjeravali su “kupce” da je cjepivo 97% učinkovito, tj. da štiti od Covid infekcije. Te da je to JEDINI način da se vratimo u normalnost od prije Korone. Inače ćemo bez cjepiva svi krepati.

Ta tvrdnja se uskoro izjalovila: “1.3% je stopa zaraze Covidom prije cijepljenja, a 4.34% nakon uboda (porast +233%, prema studiji Pfizera)“. Bio je red malo promijeniti pjesmu:

2.”Ne štiti baš 100% od Covida, ali štiti od težih oblika bolesti”

Lažljivci su priznali da IPAK ima, kako oni kažu, “proboja infekcije” kod cijepljenih, ali da cjepivo spašava od težih oblika Covid-a.

Pri tome je zabranjen svaki rani tretman Covida u obiteljskoj medicini. Doslovno su zabranjeni iskustveno učinkoviti lijekovi (Ivermektin, Hidroksiklorokin). U informacijskom dobu je onemogućena razmjena iskustava liječenja - i sve zemlje su morale "liječiti" Covid kako je NWO Svjetska vlada naložila. Malo tko je iz toga uspio zaključiti da već živimo pod Jednom Svjetskom Vladom bogate elite. Ušla je na mala vrata.

Cjepljenici koji su preživjeli taj svoj “proboj Srijemskog fronta”, tu svoju ipak dobivenu bolest Covid (a protiv koje su cijepljeni [sic!]) su uvjereni da ne bi preživjeli Covid da se nisu cijepili.

– Barack Husein Obama: “Testirao sam se i imam Covid. Greblo me grlo par dana, ali se inače dobro osjećam. Michelle i ja smo zahvalni što smo cijepljeni i boostani, a ona je testirana kao negativna. To je podsjetnik da se cijepite ako niste, čak i ako se smanjuje broj slučajeva.

– Komentar: “Moja djevojka je zatrudnjela dok sam koristio prezervativ, ALI SAM ZAHVALAN ŠTO SAM KORISTIO PREZERVATIV”

Ne možeš ništa protiv novo-logike: koliko god su teško preboljeli Covid, uvijek misle da bi bilo još gore da se nisu cijepili. I nastavit će se puniti busterima sve dok ih ne upokoji jedan od 20 cjepovnih mehanizama (“Što će se događati cijepljenima: Covid cjepiva ozljeđuju kroz 20 mehanizama“). I onda opet dolazi do promjene grmofonske ploče:

3.”Ne štiti baš 100% od Covida i hospitalizacije, ali štiti od smrti”

U slijedećoj fazi kuhanja žabe je u medijima rečeno da ni jedno cjepivo nije 100%-tno… da bi sprečavalo širenje Covida i hospitalizaciju, ali da zato štiti od smrti. Citat: “Cjepiva štite od smrtnog ishoda i teških oblika bolesti” (stranica vlade: https://vlada.gov.hr/vijesti/stav-je-struke-da-se-nastavi-cijepljenje-astrazenecom-koristi-su-vece-od-rizika/31819)

Sada više umiru cijepljeni nego necijepljeni. Vidi tekst pod ironičnim naslovom “…ali cijepljeni imaju blaže simptome smrti

Nakon toliko slojeva Covid-laži u medijima sada bih trebao tim istima vjerovati sve što govore o ratu u Ukrajini. Sve to se ticalo navodne koristi. A što je s rizicima?


Nemedicinski sastojci cjepiva

U međuvremenu su neovisni istraživači u cjepivima otkrili gomilu SF ne-medicinskih sastojaka koji se ne spominju u službenom sastavu cjepiva. Te sastojke ni jedan liječnik/stožer ne pokušava objasniti – pa se jednostavno ignoriraju.

Ne-medicinske sastojke onda balzameri posthumno nalaze u krvnim žilama cijepljenih u nekom transformiranom obliku (“Balzamer-pogrebnik izvlači 50cm dugačke bijele ne-krvne ugruške iz arterija pokojnih cijepljenika“).

“Koristi su veće od rizika”

To je tvrdnja s iste vladine stranice. Postavlja se pitanje (čak i da nema rizika i štete), što bi se smatralo prihvatljivim rezultatom u štićenju od smrtnog ishoda?

Recimo da na 1 umrlog cijepljenog umru 2 necijepljena? Bi li to bila povoljna “trgovina” za odluku “dati se cijepiti”?

I to u slučaju da nema mogućnosti štete od cjepiva… e sad, kako čujemo da ipak ima poprilično štete (vidi “Covid Jab Lemmings“) – onda bi se zhtijevao puno veći omjer: npr. da na 1 umrlog cijepljenog dođe 10 umrlih necijepljenih. Možda bi to bila povoljna trgovina? Necijepljeni nemaju nikakav rizik od raznih nesmrtnih nuspojava cjepiva (bilo akutnih ili dugoročnih).

U svakom slučaju, ne može se cjepivo nazivati učinkovitim ako je omjer umrli-cijepljeni/umrli-necijepeljeni skoro isti kao omjer živi-cijepljeni/živi-necijepljeni u populaciji. Ili sada čak i gore. Jer, čemu takvo cjepivo.

Štete od cjepiva

Na stranu

Sve su to, kako se faktčekerski kaže, tek “anegdotski” slučajevi, a ne ozbiljna statistika. Ali, ne lezi vraže, sada imamo i pravu ozbiljnu usporednu statistiku.

Usporedba umrlih Engleza zadnjeg mjeseca 2021. i prvog mjeseca 2022.

Navodno je u prvom mjesecu 2022. cijepljeno 87-95% Engleza (što s 1., što 2., što 3.dozom). Evo usporedbe umrlih za 2 mjeseca:

  • udjel necijepljenih se postotno prepolovio sa 23% na 11% (brojčano pao 37%, sa 889 na 559), a
  • udjel cijepljenih skočio sa 77% na 89% (skočio 48% u apsolutnom mjerilu: sa 2913 na 4302)

Cjepivo baš i ne štiti od smrti, kako tvrdi vladina web-stranica.

Izvor: “Whilst you’ve been distracted by Russia’s Invasion, the UK Gov. released a Report confirming the Fully Vaccinated now account for 9 in every 10 Covid-19 Deaths in England

Ali to nije sve.

VAIDS (Vakcinom stečeni AIDS=sindrom cjepivom stečenog nedostatka imuniteta)

Covid-cjepivo pomoću svog SciFi ne-medicinskog sastava s vremenom uništava prirodni imunitet. Cijepeljeni su, ako na vrijeme ne poslušaju savjete (“Savjeti cijepljenima (=liječenje od mRNA cjepiva)“) podložniji infekcijama, upalama, karcinomima… u odnosu na “originalne” ljude s netaknutim imunitetom.

Pojam “čistokrvni” postaje doslovan (“Cijepljena krv u epruveti se zgruša za 3 minute, necijepljena za 30“).

Cijepeljenima (gmoljudima) je njihov bogomdani imunitet zamijenjen s cjepovnom pretplatom, a koju hvali i financira eugeničar Kil Bil… koji inače u slobodno vrijeme smatra da je previše stanovnika na planeti.

Haloooooo! Ne treba ti nikakva druga informacija o cjepivu.

Navedeno englesko pogoršanje između kraja 2021 i početka 2022 je u skladu s podacima koji sugeriraju da se 3x cijepljeni Englezi nalaze na nekoliko tjedana do razvijanja cjepovnog AIDS-a. Drugim riječima do potpunog gubitka prirodnog imuniteta – imunitet im odlazi “u debeli minus”.

Pfizerova formula

Kako se dolazi do ovih (negativnih) brojeva? Jednostavno: po Pfizerovoj formuli s kojom je on došao do učinkovitosti svog cjepiva od 97%.

Unvaccinated case rate – Vaccinated case rate / Unvaccinated case rate = Vaccine Effectiveness

Ta negativna brojka je mjera djelotvornosti imunološkog sustava cijepljenika u odnosu na djelotvornost imunološkog sustava necijepljenoga.

Izvor: “Official NZ Ministry of Health Data suggests the Fully Vaccinated are developing Acquired Immunodeficiency Syndrome; & the M.o.H is trying to hide it

Korisna AIDS iskustva društvene avangarde

Nije čudno da se sada već čuje kako će se nakon PCR-testa za Covid ići na test za AIDS. Nisam siguran kamo nam misle gurati štapić.

Možda je upravo sada pravi trenutak čuti AIDS iskustva avangarde suvremenog društva po tom pitanju, gayeve:

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: